Kassbohrer je napisao:Ko će ga znati, i na BAS sajtu stoje neki njihovi polasci do Lapova i do Topole a kad pretražuješ KG nema ih, mora da nisu još ažurirali...
petar je napisao:Ono što sam pisao ranije, a bio napadan (nema veze normalno je to i treba da se vodi diskusija) se obestinilo. Dakle, Janusevic je krenuo da radi i "brisane" linije. Govorio sam da je AS u restrukturiranju to svi znamo i da ima posebna status. To se sada pokazalo.
ovo je napisao nas uvazeni kolega negas 10 juna kada je janjusevic preuzeo linije od 1 juna? Pri tome nas uvazeni kolega se drzi kao pijan plota svojih nekadasnjih konstatacija kao eto bio sam upravu eto obistinilo se kao JANJUSEVIC JE POCEO DA RADI BRISANE LINIJE e pa za tvoju informaciju LINIJE KOJE SU AS-U BRISANE;POLASCI ZA BG-AUTOPUTOM,ZA UZICE I ZLATIBOR ZA CACAK I JOS DOSTA NJIH SU BRISANE NITI CE SE KAD VRATITI.
JANJUSEVIC JE REGISTROVAO SAMO LINIJE KOJE SU OSTALE A NISU BRISANE U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA KOLEGOM MBUS-OM SVE JE TAKO KAKO JE NAVEO,SEM TOG DELA ODRZAVANJA LINIJA I NJENIH BRISANJE SVE PREOSTALE LINIJE A KOJE SU REGISTROVANE NA JANJUSEVICA(KOPERACIJU) NISU BILE 9 MESECI BRISANE IAKO NISU RADILE,TU SE U PRINCIPU BRISU KAO I CELOJ SRBIJI PO PRIJAVI DRUGOG PREVOZNIKA TAKO DA IMAMO MILION LINIJA KOJE SE NEODRZAVAJU A UJEDNO SE I NEBRISU.
Kada sam sa velikom zaloscu ponavljam velikom zaloscu rekao da je AUTOSAOBRACAJ PUSTEN NIZ VODU KADA SU MU DOBAR DEO DOBRIH LINIJA BRISANE ULETO SAM U PREPUCAVANJE SA NEGASOM(DON KIHOTOM AUTOSAOBRACAJA)GDE JE POZNAVANJEM MATERIJE IZ SAOBRACAJA DA SVE LINIJE KOJE SU BRISANE MOGU VRATITI JA SAM MU REKAO NE NEMOZE ALI ON JE TVRDIO DA SE MOZE DESITI LEX SPECIJALIS.
Takodje uvazeni kolega je pozurio sa hvalisanjim kako je bio u pravu ali konstatcijom kolege mbusa je postalo jasno da je autosaobracaj postao istorija kao sto sam predpostavio pre par meseci.
586 je napisao:Nije u tome fora,vozila nisu prodata kao prebijanje duga izmedju janjusevica i AS-a,vec su prodata zbog tuzbi,i naplati nekih dugova... A jeftino su prodata koliko sam cuo zbog neregularnog licitiranja,tj valjda licitacija nije bila objavljena javnoscu...
negas je napisao:petar je napisao:Ovde se je umešala politika. Dok se Verko ne pomeri iz Grada KG, neće se rešiti AS. Kada se pomeri a Radomir Tomin sin bude gradonačelnik, eto i novih buseva i svih linija (verovatno će da se slikaju po TV-u i td i glumiti genijalce...neka), ako do tada sve ne ode dođavola. Pa sad vreme iskreno ne radi za AS, ali da potrefe iglene uši, daj Bože.
Bova na sreću nije popisana, videh.
Radnici su trebali da povuku tužbe, ili naloge za izvršenje, ako već žele da ne oketaju proces konsolidacije. Međutim, razumem i njih kada stegne stomak, pa čovek ne zna ni kakvu odluku da donese.
Na kraju, nisu krivi radnici, već nesposobnost države da im dotera 20 autobusa do sada ili što ne žele, opisah gore šta se čeka, barem su tako meni rekli. Naravno, briga me koje na vlasti, nemam nikakvu korist ličnu niti od jednih niti od drugih...
petar je napisao:Sto se tice Janjusevica on odrzava 6 linija za beograd od koja jedna produzava za zr a jedna za sombor,drzi vranje,krusevac,svijlanac,smed.palanku i jagodinu i to je to.Sto se tice ostalih polazaka drzao bi janjusevic da ima na papiru,autoputem za bg pa za cacak,kraljevo,zlatibor,pozarevac(koperantska sa autoprevozom cackom) i jos neke te su brisane i to je to.
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 8 gostiju