negas je napisao:Janušević neke polaske ne održava svojom voljom, tipa iz BGD-a, primer 10.30, 09.30, 18.00 aput, 20.30 Topola.
Verovatno nema obrt valjan...kako su ga iskasapili...ccc...

miks je napisao:Koji je autobus gb 619 zar je i njega Janjusevic preuzeo
586 je napisao:U 18h su vozili bre cini mi se i pre 2/3 dana,to sto sam ja video na mondu...A u 20:30,sa kombijem su vozili,ali autokodeks tu kvari...miks je napisao:Koji je autobus gb 619 zar je i njega Janjusevic preuzeo
Taj je isti kao onaj Jonsir sto je uzeo,samo sto njemu mora da se menja motor,inace je u ASovoj garazi...

negas je napisao:Nibus-ja je napisao:За сваки случај пошаљи и министру саобраћаја а могао би и Вучићу, да сам на твом месту одрадио бих тако па да сви буду упућени односно надлежни а и сам врх владе, макар да буду обавештени о радњама
Da, to ću dva puta da uradim. Njih to interesuje ko nas lanjski sneg! Ljudi se ne mešaju u svoj posao. Raspoložen sam samo za krivičnu prijavu, ali treba da vidimo da li se rade brisani polasci, tj bar jedan ali izgleda da NE, ali nisam siguran, jer ne znam egzaktno koji su brisani. (sad ću tražiti na pks.rs)
A vidi se iz aviona da je brisano sa posebnim motivima.
Ode sada 619 preko Tople za BGD, napred stoji nalepnica ispod vozačevog prozora Janjušević, ostalo je sve kao ranije nisu poskidali AS-ove nalepnice!

negas je napisao:Nibus-ja je napisao:За сваки случај пошаљи и министру саобраћаја а могао би и Вучићу, да сам на твом месту одрадио бих тако па да сви буду упућени односно надлежни а и сам врх владе, макар да буду обавештени о радњама
Da, to ću dva puta da uradim. Njih to interesuje ko nas lanjski sneg! Ljudi se ne mešaju u svoj posao. Raspoložen sam samo za krivičnu prijavu, ali treba da vidimo da li se rade brisani polasci, tj bar jedan ali izgleda da NE, ali nisam siguran, jer ne znam egzaktno koji su brisani. (sad ću tražiti na pks.rs)
A vidi se iz aviona da je brisano sa posebnim motivima.
Ode sada 619 preko Tople za BGD, napred stoji nalepnica ispod vozačevog prozora Janjušević, ostalo je sve kao ranije nisu poskidali AS-ove nalepnice!

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju