Logo

zorangros

Sekcija za predstavljanje članova.
Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.

zorangros

Postod zorangros » Čet Jul 03, 2014 3:05 pm

Zoran Nikolic , starost 53. god.
Posle dosta raznih poslova u mojoj radnoj karieri , da ne nabrajam, setio sam se i tog, a da posedujem "d" kategoriju .
Tako malo po malo citajuci Vas sajt pokusavam da sagledam sta se desava na putevima kojim krstare autobusi, uopste ideja je da kupim sebi jedan manji minibus i tako krenemu novi posao.
iskustvo na raznim kamionima , sleperima , cisternama , kasnije sam imao ideju da postanem vozac autobusa .
Kako sam kao mlad imao uslova za polaganje , krenem u Bozidar Adjije i za par meseci uspem da dobijem dozvolu D kateegorije to je bilo negde 1986. Ukapiram da niko nece mladog vozaca bez iskustva a jedino gde sam mogao da steknem iskustvo u tom vremenu je bio GSP i tako 4 godine . Pokusavao sam u tom vremenu bezuspesno da predjem na neku putnicku liniju al eto rata sancija i tako resim da ostavim GSP i buseve .
MOLIM za malo pomoci od ljudi u struci : sta mi je potrebno za dokumentaciju za minibus da bih mogao da vozim i u inostranstvu za vozilo i vozaca ...
hvala za savet
zorangros
Novi član

Pridružio se: Sub Apr 26, 2014 4:38 pm

zorangros

Sponzor

Re: Zorangros

Postod Marko_KM » Čet Jul 03, 2014 4:25 pm

Dobrodošao :wink:
Marko_KM
Član

Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 5:36 pm