Logo

MB Best Tours,Beograd

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Re: MB Best Tours,Beograd

Postod Nenad97 » Čet Maj 08, 2014 10:50 pm

Image
Korisnikov avatar
Nenad97
Član

Pridružio se: Čet Feb 20, 2014 12:06 am

Sponzor

Postod Nenad97 » Sre Maj 21, 2014 11:44 pm

Bova Futura
Image
Image
Korisnikov avatar
Nenad97
Član

Postod Nenad97 » Uto Maj 27, 2014 11:08 pm

Image
Image
Korisnikov avatar
Nenad97
Član

Postod Marko_KM » Uto Jun 03, 2014 5:40 pm

Image
Image
Marko_KM
Član

Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 5:36 pm

Postod Nibus-ja » Pet Jul 25, 2014 9:24 pm

Да освежим тему са најсвежијим појачањем у возном парку :wink:

Image
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Krle » Ned Jul 27, 2014 5:11 pm

Najsvezija je "Bova" '03. 15m.
Krle
Profesionalni vozač

Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 12:55 pm

Postod Nenad97 » Pon Jul 28, 2014 7:12 pm

U pravu si Krle, ta Bova je tek uvezena i registrovana.Video sam da je bila i na polovnim automobilima, vise je nema na sajtu, mozda su je prodali, a mozda i nisu..
Korisnikov avatar
Nenad97
Član

Postod Marko » Uto Jan 06, 2015 6:15 pm

Image
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod sremacns » Sre Mar 04, 2015 9:55 pm

prevoznik : MB Tours
vozilo : Bova Futura
linija : Kruševac - Novi Sad
datum : 04.03.2015.
foto : Kremer Damir
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod Marko » Pon Mar 09, 2015 5:33 pm

Image
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

Marko
Član

Postod sremacns » Ned Mar 29, 2015 4:02 pm

prevoznik : MB Best Tours
vozilo : Neoplan Skyliner
slobodna vožnja - Lavli Travel
datum : 22.03.2015.
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod sremacns » Uto Apr 21, 2015 10:24 am

vozilo : Bova Futura
linija : Kruševac - Novi Sad
datum : 21.03.2015.
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod sremacns » Sub Apr 25, 2015 3:07 pm

vozila : Bova & Man
slobodna vožnja
datum : 24.04.2015.

Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Postod Marko » Sre Sep 09, 2015 3:29 pm

Image
Neoplan MB Best tursa na liniji Beograd - Kanjža angažovan od strane Enka putnički
Poslednji put menjao Marko dana Sub Dec 05, 2015 10:58 pm, izmenjena samo jedanput

Marko
Član

Postod gibanica » Ned Sep 13, 2015 10:40 pm

jedan mali rezime.

juce sam se vratio sa 4 i po hiljade kilometara dugog puta iz spanije. kao i do sada, ne libim se da kazem o prevozniku sta mislim, mozda ce nekom drugom koristiti ko procita, a nekog ce i spasiti potencijalne grozote.
vozio nas je ovaj skyliner kakav je @damir kremer okacio par postova gore. ista agencija, Lavli travel, isto vozilo. Za put nas je bilo prijavljeno 37 od 70ak mesta koliko ima ovaj autobus. tako da pre nego sto bilo sta napisem moram da kazem da ako je ovakvom putu bio razlog broj putnika, to mi je i razumljivo, ostalo je sve ravno hororu.
kako nas je bilo 37 svako od putnika osim 1, je imao po dva sedista, a nas 4 smo imali prvih 8 mesta na spratu. u vozilo kada smo usli prvo sto smo morali je da prebrisemo vlaznim maramicama pult do stakla, jer sigurno nije ne pran, vec prebrisan bar nekoliko godina, ako ne i nikad. s obzirom da je taj prednji panel bio u prilicno losem stanju, da su pepeljare zakljucane nekom zicom, mogao sam da razumem sve shodno godistu vozila, iako mi je nejasno zasto vozac koji je pre svega vlasnik agencije ne vodi vise racuna o vozilu. zato sto mu jednostavno piste ja*a za to, od toga pa do ogromnih propusta, da kese za smece ne da nisu praznjene vec ih NIJE ni bilo kad smo usli, putnici su sami kacili svoje kese jer su zamoljeni da odrzavaju bus cistim. NIJEDNOM nisu ispraznjene te nase kese vec smo ih sami praznili na pauzama koje su pravljene na svakih neizdrzivih 04h i 30min. pri utovaru prtljaga kod sava centra, prvi vozac je sedeo na mestu i tipkao Viber, dok je drugi usao u prtljaznik, i samo slagao kofere koje su putnici (i zene) sami podizali i ubacivali u skladiste. No comment.
Sto se pauze tice, put iako smo sedeli napred do stakla koje nije prebrisano verovatno nikad i bilo je umazano potpuno ostacima raznik velikih insekata sve dok ga kisa u italiji nije oprala, put je bio pravo mucenje. ne znam koliko je do prevoznika ali vidim da na vozilu pise LAVLI pa cu reci da smo iz BG kod sava centra krenuli u 18h da bi u lido di jesolo stigli pre 7, i da nikog zivog nije bilo na ulicama.
agonija sa pauzama nastavila se do kraja puta, uz glasne proteste putnika rezim voznja - 4h30min, pauza 15-20min nije menjan. ceo put se odvijao po nalozima vozaca, koji je svo vreme blenuo u telefon. 8 je***ih dana nije skidao mobilni sa glave. Kako i dalje pretpostavljam zbog broja putnika, stednja nesnosnih razmera je nastavljena u svih 4500km. a sve ama sve preko ledja putnika koji su ni krivi ni duzni uplatili posteno aranzman koji da se razumemo nije bio jeftiniji od bilo kog drugog vec je cena bila povoljna zbog broja noci. stednja se ogledala:
konstanta voznja 90-95, Gas - ler; za 4 i po hilj. km nisam primetio NIJEDNO kocenje motorom, iako je na azurnoj obali NAZNACENO - MOTORBREMSEN, voznja je izgledala tako sto se vozilo ubrza do 90km, i onda se je**no naglo stisne kocnica do usporenja na 50-60km/h, i zatim se ponovo jurila brzina od 90kmh. gas - kocnica - gas - kocnica i tako stalno stalno, UZAS.
-Na silasku u nicu, posle velikog nagiba, i takvog nacina voznje, pakne su se osetile kako smrda cak na spratu. i to fest. stvarno ne razumem kolika je usteda u tome.
-U spaniji sipali smo gorivo na low cost pumpama po ceni od 1.17e, sto je ok, ali NIJE ok sto je vukao za sobom pu autobus,
-i sto smo se svi kuvali na spratu dok je on sipao za 500e jedno 30ak min, po dva puta,
-i Sto NIJEDNOM nismo usli u hladan bus, vec je sam izjavio da ce se klima upaliti kada svi putnici udju u bus!
-i sto smo se za srbiju vracali preko je***e bolonje 1-2 sata duze umesto preko kremone i brese, jer ovamo nema putarine.
-i sto nas je u monaku i nici ostavljao u LUKAMA!?! jer je tamo dzabe parking, pa smo morali kroz ceo monako peske do monte karala i nazad, jer nije hteo da nas pokupi usput.
-i sto je jednodnevni obilazak nice trajao 1h45min jer su morali da se vrate na drugu turu
-i sto je sve putnike za berselonu hteo da istovari na parking Camp Nou stadiona i koji ulaze u stadion i koje ne, iako od stadiona do centra ima nekoliko km...jer je on isao na stadion.
- i sto nisam mogao oka da sklopim usput zbog voznje s kraja u kraj trake, i voznje laktovima dok verovatno broji pare od putarine.
Jasno se videlo da je vozac prvi put na ovom putovanju, od promasenih traka na naplatnim rampama, i nepoznavanja automata za naplate putarine do gubljenja u svakom bozijem mestu u koje smo usli,, nica, kan, barsa..
Ovako bahatog vozaca, koji bus tera kao da je vozilo hitne pomoci, koji prolazi gde god vidi slobodno mesto, jos nisam video. od uletanja drugim vozilima, jurenja pesaka, svadjanja sa vozacima itd..jednom recju ocena - uzas.

IMa sigurno jos gomiletina stvari koje sam zaboravio da napisem a koje su nas uzasnule ali mislim da nema potrebe. 37 od 37 putnika je konstatovalo da vise nece ici sa ovim ljudima, ma po koju cenu.

moram da napomenem da posebne primedbe na drugog vozaca koji se zvao ja mislim goran, nemam. stariji lik, jako je lepo vozio od bolonje, steta samo sto je primetno manje bio za volanom u odnosu na vlasnika agencije.
tolko i pozdrav.
gibanica
Član

Pridružio se: Uto Apr 30, 2013 8:00 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine