becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB je napisao:ТО није SLF, то је LEA.
avramovicsasa je napisao:Jao Citte samo što dalje od Beograda,kada bi mogli da se vrate stari dobri IK-103,nema veze što su matori.
tomax313 je napisao:SGB je napisao:ТО није SLF, то је LEA.
Prosvetli me , nisam znao .
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.

Aleks_BGD je napisao:avramovicsasa je napisao:Jao Citte samo što dalje od Beograda,kada bi mogli da se vrate stari dobri IK-103,nema veze što su matori.
Ebali te Ikarbusi,sedi ti pa ga vozi na 40C u gradu kad upece..Doduse MAN u njemu je neunistiv,ali isteralo je to svoje dosta,vreme je za nesto novo i moderno..
SGB je napisao:tomax313 je napisao:SGB je napisao:ТО није SLF, то је LEA.
Prosvetli me , nisam znao .
Очигледно ниси знао, или ниси читао шта пишем, ја сам говорио о томе да не постоји зглобна верзија SLF, а ти си лупио да је LEA зглобна верзија SLF-a.
tomax313 je napisao:Prosvetli me , nisam znao .

SGB je napisao:tomax313 je napisao:Prosvetli me , nisam znao .
Кад смо код васпитања, ово је твој први коментар упућен мени, како си ми се обратио, тако сам ти одговорио.
Aleks_BGD je napisao:avramovicsasa je napisao:Jao Citte samo što dalje od Beograda,kada bi mogli da se vrate stari dobri IK-103,nema veze što su matori.
Ebali te Ikarbusi,sedi ti pa ga vozi na 40C u gradu kad upece..Doduse MAN u njemu je neunistiv,ali isteralo je to svoje dosta,vreme je za nesto novo i moderno..
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost