Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Nikola Pejasinovic » Čet Avg 28, 2014 6:49 pm

:lol: :lol: osecam da je ljudima koji se svercuju dobro pokvarilo dan. Kako su namazani svim farbama.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Čet Avg 28, 2014 7:42 pm

Zaustavila Koleginica tramvaj i otišla je u WC,kad utrča mi žena u kućicu,

,,Molim vas samo da uzmem malo vode,,-reče mi uznemirenim glasom.
,,Samo izvolite,,
,,Ujela me osa u tramvaju,,-požalila se.
,,Jel ti voziš voće i povrće ili putnike,,-upitah koleginicu.
,,Zašto,,-našla se žena u čudu.
,,Gde je uspela da nađe osu u tramvaju,svašta se vozi javnim prevozom ali ovo prvi put čujem,, :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod becks89 » Pet Avg 29, 2014 7:48 am

Nikola Pejasinovic je napisao::lol: :lol: osecam da je ljudima koji se svercuju dobro pokvarilo dan. Kako su namazani svim farbama.

Nije vezano za GSP, ali sećam se jedne priče od kolega iz Laste. Devedesetih bio je neki lik koji se švercovao na prigradu, kada bi video kontrolu izašao bi iz busa i tako uvek, vozači i kondukteri tada nisu mogli ništa da mu urade. Godinama je tu radila ista ekipa kontrole i čovek ih je zapamtio što je logično. E jednom prilikom, jedan od kontrolora je otišao u penziju, i negde između Zemuna i Batajnice odakle je taj kontrolor već išao, mahne šoferu ovaj ga prepozna stane i otvori vrata da primi bivšeg kolegu, u to ovaj lik što se švercuje nagrne na vrata preko čoveka da pobegne u kukuruze, i tom prilikom sruši bivšeg kontrolora, polomi mi mu ruku, donju vilici i povredi mu kuk, čovek nije ni stigao da objasni da više nije kontrolor :mrgreen: Tako da te fore i forice, mogu i po zlu da pođu :mrgreen:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod profa_chb » Pet Avg 29, 2014 11:49 am

becks89 je napisao:mora da samo napred 'vata signal

Napred je manja buka, jer je motor pozadi, a i nappred je manja popunjenost prostora, zbog vozačeve kabine. Čista akustika :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod severac » Sub Avg 30, 2014 8:24 pm

Danas iz pravca pristanista tramvaj #345 sa natpisom "u kvaru", krece se polako ka Novom Beogradu. Mislim se, sto ga voze kad je u kvaru, jedva se vuce, sporo ide. Kad ono, vozac lize sladoled, a iza u salonu jos tri zenske osobe isto lizu sladoled. :D Sporo idu, kao da se setaju po Knezu, lizu sladoled i caskaju. :P
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod becks89 » Sub Avg 30, 2014 9:41 pm

profa_chb je napisao:
becks89 je napisao:mora da samo napred 'vata signal

Napred je manja buka, jer je motor pozadi, a i nappred je manja popunjenost prostora, zbog vozačeve kabine. Čista akustika :mrgreen:

Slušaj ti mali, nemoj da ti dam akustiku po ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Danas malo komedije na 78, ja sedim za volanom na okretnici, pokušavam da upalim klimu ulaze dve devojke, ja uredno pritvorim vrata kabine da mogu da prođu, odgovorim na pitanje kad kreće bus, da bi jedna od njih posle 5 minuta došla napred i kao "Izvini, jel nećeš ti da nas voziš?"
Izgleda baš ne odajem neko poverenje kao vozač :mrgreen:
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod patrik » Sub Avg 30, 2014 9:45 pm

hahahahahaah pusti bradu mozda ces onda davati neko poverenje :D hahhaahah
patrik
Član

Pridružio se: Sub Jan 19, 2013 8:51 pm

Postod becks89 » Sub Avg 30, 2014 9:50 pm

Neću, onda ću da ličim na profu, smejaće mi se narod :D :mrgreen:
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod gospodin dzo » Sub Avg 30, 2014 10:26 pm

A sta bi tek rekle za mene hahahah :mrgreen:
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod avramovicsasa » Ned Avg 31, 2014 12:36 am

Dva stranca ne znajući kako ovde uopšte funkcioniše javni prevoz,u želji da najave svoj izlaz na narednoj stanici oborili su šinske kočnice na tramvaju tako da se ukopao a putnici umalo nisu popadali.

,,Jesi li ti oborio šinske,,-Vozač je ljutito odreagovao dok su oni bili u šoku i počeli nešto da čavrljaju na Engleskom,vozač ih ništa nije razumeo jer ne zna engleski jezik.
Došli su na Pristanište i izvinili se za nemili događaj pravdajući se za svoju grešku objašnjenjem i izrazili zabrinutost da nešto nisu pokvarili na vozilu.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod severac » Ned Avg 31, 2014 9:55 am

hahaha, da najave silazak. Ti ili nisu normalni, ili su se namerno zezali. Ko zna.
severac
Član

Postod danilo » Ned Avg 31, 2014 12:06 pm

Pa nije baš tako. Recimo imaš na zapadu, ja sam se lično uverio, da ti vozač uopšte ne stane, ako ne najaviš izlazak preko onog STOP tastera, kao što imaš recimo i kod nas na Solarisima i ispravni su, ali se ne koriste.
Meni se na zapadu desilo da me lik vozio dve stanice više, dok nisam pritisnuo STOP taster, onda je normalno stao i izašao sam.
Sad, možda su ti stranci mislili da i kod ima nešto tako slično pa su potegli po šinskoj.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod severac » Ned Avg 31, 2014 2:49 pm

Pa sinska je gore neko dugme iznad vrata, koje, priznajte, ne radi na polovini vozila. :D
severac
Član

Postod icacar98 » Ned Avg 31, 2014 3:40 pm

Radi radi , kako ne radi , na nekim vozilima je vozači isključuju zbog zloupotrebe
Правопис српског језика je napisao:инжињер или инжењер
Пише се и једно и друго.
У војном речнику уобичајено је инжињерија, инжињеријски, инжињерац, а у цивилству грађевински инжењер, машински инжењер, рударски инжењер, саобраћајни инжењер.
icacar98
Član

Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 11:53 pm

Postod Ratomir » Ned Avg 31, 2014 5:13 pm

severac je napisao:Pa sinska je gore neko dugme iznad vrata, koje, priznajte, ne radi na polovini vozila. :D

А ти пробао да видиш да ли раде :lol:
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije