Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod severac » Ned Avg 31, 2014 6:47 pm

Pa vi sami pljujete polovinu vozila GSP-a svaki dan, da ne kazem svako neku manu ima. A, Katice je dovoljno pogledati uvece, svakoj drugoj ne rade sva svetla, sto farovi, sto stop svetla. Ako nisam u pravu, obrisite mi nalog. :D
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Ned Avg 31, 2014 9:26 pm

Šinske kočnice rade na svim vozilima,mogu se aktivirati iz salona ili kabine jer ne daj bože da vozaču pozli u toku vožnje,šinska je jedini spas.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Maki187 » Pon Sep 01, 2014 11:03 am

avramovicsasa je napisao:,,Gde je uspela da nađe osu u tramvaju,svašta se vozi javnim prevozom ali ovo prvi put čujem,, :twisted:

Kako ne, ja se inace plasim osa, desilo mi se mnogo puta da se setkam po busu/tramvaju da joj pobegnem :lol:

Nego, u Subotu, cekam u ustanickoj 7, stigao spanac napokon, seo sam pzoadi u onaj "separe", i "molio se da ne izletim kroz neki prozor. Vozac na svakoj raskrsnici, skretanju itd pusti da prodje prvih par modula i kod zadnjeg opici po gasu, a zadnji modul imam utisak samo sto ne izleti, meni ranac sa jednog ugla tramvaja na drugi svaki put preleti a skoro pa i ja, dok pojedinci sto stoje odlete na neku stranu tramvaja, levo..desno, nebitno, bitno je da vozi nenormalno. Eh sad, ne znam da li od svog tog cimatanja, senzor na zadnjim vratima nije radio, pa tako kad ih neko otvori, dok putnici jos ulaze, ona se zatvaraju, pa je tako jedan covek jedva uspeo da ga ne prikljeste vrata da bi se dedi zatvorila ispred nosa. I tokom celog puta, neko bi ostao napolju nebi stigao da udje, ejr se jednostavno zatvore.
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod miliraki » Uto Sep 02, 2014 3:07 pm

Danas jako lepa prica u 53.Prilazi starija gospodja vozacu i kaze:Jako ste me lepo vozili i da mu bombone.
miliraki
Član

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 2:43 am

Postod Fipi 494 » Sre Sep 03, 2014 6:52 pm

Vidjao sam ja nekoliko slucajeva u 26L,401 i 407
Setra S 431DT :)
Korisnikov avatar
Fipi 494
Otpravnik

Pridružio se: Čet Jul 18, 2013 1:37 pm

Postod avramovicsasa » Sre Sep 03, 2014 9:49 pm

Nekada davno kada su otvarane prigradske linije sa poteza ,,300,, vozači GSP-a su bivali dočekani kao heroji,dobijali su jabuke,sir,mleko itd jer je onda bila velika stvar imati autobusku vezu sa Beogradom dok nažalost njihovi unuci danas tuku vozače i uništavaju autobuse,veliki pomak.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod becks89 » Sre Sep 03, 2014 9:50 pm

Kako sam se danas ismejao, stoji bus na stanici kod RK u Zemunu i čovek zatvara vrata i odjednom samo se čuje Bum i tup, a ono lik istrčava iz banke i u punom trku u pokušaju da stigne udara u vrata autobusa i pada na leđa :D Doduše, verujem da njemu nije bilo smešno :D
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Shone » Pet Sep 05, 2014 6:45 pm

Боли га само кад се смеје... :mrgreen:
Извукла си осовинуууууууу из шаааасије љубави наше...
Korisnikov avatar
Shone
Član

Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 5:44 pm

Postod Miki » Pet Sep 05, 2014 7:46 pm

Pre sat vremena bila kontrola u P02148 sa 71, autobus staje na stanicu kod Ušća i kontrolori (njih četvorica) govore jednom čoveku koji nije kartu da izađe i da ne zadržava autobus i putnike u njemu. Čovek odmah posle toga ustade, ode kod vozača i zatraži kartu. Vozač mu kaže da nema za kusur, čovek krene da se vrati na svoje mesto i kaže kontrolorima: "Vidimo se momci!" Oni izađoše, ni reč nisu rekli. :lol: :lol: :lol:
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod Ratomir » Pon Sep 08, 2014 2:34 pm

Хахаха која испала :mrgreen:
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod Milos » Uto Sep 09, 2014 7:46 am

avramovicsasa je napisao: Nekada davno kada su otvarane prigradske linije sa poteza ,,300,, vozači GSP-a su bivali dočekani kao heroji,dobijali su jabuke,sir,mleko itd jer je onda bila velika stvar imati autobusku vezu sa Beogradom dok nažalost njihovi unuci danas tuku vozače i uništavaju autobuse,veliki pomak.

Nekada davno vozaci sa poteza 300 bili su kulturniji, nosili uniforme, nisu pusili u autobusu, cuvali su vozila. Zahvaljujuci jutjubu svi znamo kakvi su danas vozaci sa poteza 300. Veliki pomak.
Korisnikov avatar
Milos
Član

Pridružio se: Čet Jul 10, 2008 8:22 pm

Postod avramovicsasa » Uto Sep 09, 2014 6:27 pm

Videli su od putnika :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Pon Sep 22, 2014 9:22 am

Ljudi često znaju da me iznenade glupim pitanjima i konstatacijama a mislio sam da sam čuo sve za svojih 14 godina rada,

Pokvario se P04274 sa linije 25 na stajalištu ,,Omladinski Stadion,,u Mije Kovačevića i prouzrokovao zastoj tramvaja u trajanju od jednog časa.
Kada su Privatnici u pitanju,zadatak Otpravnika je samo da obavesti Centar o zastoju koji preduzima dalje mere o preusmeravanju saobraćaja i eventualno šalju GSP servis kao pomoć kako bi se vozilo uklonilo sa šina.
Autobus je očigledno imao problema sa menjačem jer je motor radio a nije mogao da krene dok nije stiglo vučno vozilo da ga ukloni ali je potrajalo.

Došla je prva žena,

,,Mogli biste da preduzmete nešto a ne da ko budale ovde stojimo i čekamo,,
,,Preduzete su mere da se vozilo ukloni,,
,,Zašto sedite tu,u čemu je značaj Kontrole,,
,Gospođo moj posao nije da popravljam autobuse,to je zadatak servisne službe,,
,,Čovek bi mogao da ga pomeri da prođu tramvaji,,
,,Verovatno da može pomerio bi ga,nema razloga da pravi zastoj namerno,,
,,Očigledno nije dovoljno inteligentan,,

Dolazi druga žena koja je bila pomalo vulgarna i bezobrazna,

,,Mogli biste da ga popravite,,
,,To nije zadatak Otpravnika,kao što vidite servis je već kod njega,,
,,Mogli biste da ga povučete,,

Malo je falilo da joj odgovorim ali lepo kućno vaspitanje mi nije dozvolilo..... :x
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Pon Sep 22, 2014 10:32 am

I gde je tu osećaj zajednice da se skupe putnici i preguraju autobus?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Nikola Pejasinovic » Pon Sep 22, 2014 4:56 pm

90% ljudi ne zna ni sta je to.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije