Shone je napisao:Значи , не подраваш безобразук и бахатост ,али такође не волиш да ико ишта мења поводом тога ,а све само зато што ти је дотични смрсио конце или неком теби блиском!?

Сам си све рекао и после ја твоје мисли изврћем када твоје понашање упоређујем са онима који само знају да пљују како им је све прљаво ,а ништа не предузимају поноводом тога! Већ , изгледа да такво стање постоји само како би се одржало пљување ,а не нешто да среде! И онда дође неки мали манијак , покоси траву , уреди то што може о свом трошку , па се онда разне сељачине јаве како тај мали манијак није добро урадио? Ако си умео боље , зашто ти ниси нешто средио? Ах да , за тебе су то ситнице... Ситнице су ти да је све прљаво ,мусаво , одвратно... Е , дечко мој од ситница и настаје неред ,а не од крупних ствари , оне долазе тек касније када народ види да се може!
Зато што тврдиш да је нешто добро ,чак и када сви добро знамо да је опасно или у најмању руку кажњиво! Па те озбиљно питам , ако ниси дег.. , онда не чуму си да и ја то мало узмем , па да тврдим да је вожња са цупи у крилца при брзини 100 км/ч није опасно и да таква понашање не треба најстроже сакционисати? Зато сам ти био и рекао да си понашаш као да возиш компири ,а не људе. Иземти ја ту професиоалност када неко вози људе 100 км/ч у крилу своје радодојаке и то још ни мање ни више него Ибарском магистралом.

Познат ми је тај синдром "како зај*бати закон" исувише добро и умем да га намиришем на километар. Страх је моћан алат контроле , и драго ми је што постоји један Вукша који утерују стах свима вама који волите да правите ваше смернице , рупе и кратере по закону.

ПС: Није ми никакав идол дотични.

Dotični je smrsio konce sebi, ne meni, a ni kolegi

Sada su ljudi skontali ko je on, a tek će vidi kako će to uticati na njegove prijave

Kao što sam napisao, još kad bi neko umeo da pročita, nemam ništa protiv promena, takođe ni protiv uvođenja reda,
već isključivo protiv načina na koji se to radi. A da te priupitam prijatelju, ko prlja taj putnički salon, vozač ili putnik? Evo iz glave ti mogu navesti 20,30 posada za koje sigurno znam da sami čiste vozilo, iako to nije njihov posao, takođe ga sami i održavaju mehanički, sređuju što sami mogu, bore se u garaži za svoja kola i veruj mi niti imaju veću platu, niti imaju zahvalnost od putnika, čak šta više verujem da se gore osećaju nego ovi što ih zabole uvo, kad im stoka demolira autobus...
Samo mi navedi gde si ti video sedenje u krilu na 100km/h, aj' nađi mi taj deo, pošto si se uvatio toga k'o pijan plota? Gde sam ja napisao da je to bezbedno? Kod Sorića je bezbednije da mu sedi na tabli nego da mu stoji u vratima, veruj mi iz iskustva znam

A sedenje u krilu si pominjao ti, i za to nemam komentar, za to otkaz! Prvi sam protivnik toga, ježim se kad vidim dete u krilu roditelja, a kamoli neku matoru ćurku u krilu vozača javnog prevoza.
Vukša uteruje strah hahahahhahahahahaha, sa ovim si pobedio nema dalje

Pa taj isti Vukša traži rupe u zakonu da izbegne kaznu za ovo stajalište, i to javno?! Ej, o čemu dalje pričati?
EUKALIPTUS je napisao:Jako dugo sam na forumu (i ovom i ostalim, koji se bave sličnom tematikom) i sećam se becksa iz mlađih dana. Njegov doprinos forumima je veliki, i pre se i on zalagao za uvođenje nekog reda i za dobre stvari. Šta se u međuvremenu dogodilo i kakvih problema je imao sa Vukšom, ne znam, ali lik je okrenuo ploču i sa očajnim argumentima izabrao je da se zalaže za sve ono što je suprotno od onog za šta se zalaže Vukša.
Ja se i sad zalažem, samo što ja za razliku od Vukše to ne činim javno, ne eksponiram se, i ono što sam kačio po forumima kako se može srediti vozilo za 10min je samo sitnica, ali i to smeta pa više ni to ne kačim. A šta se desilo, dođi prijatelju sa mnom na po 8h svaki dan, evo ićićemo od kolege do kolege, po linijama, posle 7 dana ti garantujem da ćeš imati mnoooogo drugačiju sliku o celoj priči. Očajni su argumenti da me ubeđujete u neke stvari koje ne poznajete, niste bili sa druge strane, tako da možete da osuđujete i da pričate napamet. Za razliku od vukše koji je pisao prijave i odbijao vozačima od plate, ja sam uz pomoć jednog drugara štampao originalne table, (sa GSP šablonom), pa delio ljudima da zalepe, samo ***CENZURISANO*** neko ume da uveliča svoj rad, a neko ne ume i nema potrebe za tim. I glupo je da ti sad nabrajam šta ja to činim da sve bude, važno je da su sa tim upoznati oni koji me znaju, a Vukša, pa polako tek će se pokazati ko je taj dečko stvarno, jednog dana ćete reći vidiš onaj mali degenerik je bio u pravu, ali do tada ćete izgubiti mnoge godine u veri da se nešto menja