Logo

Okretnice i stajališta linija GSP-a

Diskusije

Re: Okretnice i stajališta linija GSP-a

Postod EUKALIPTUS » Sub Sep 13, 2014 4:38 pm

Vozio radodajku napred, i hvalio joj se kako se kladio sa kolegom da stiže u 02:00.
Ok, nisam za to da vozač mora da staje i kad vidi da nema nikog ni da uđe ni da izađe, ali ja nemam pojma šta je onaj video pri onakvoj jurnjavi. Pri tom, sve ja to razumem, SOR kad voziš i samo te vuče da raspališ, autobus ide lepo, ne muči se, lagano razvije brzinu, ali sam se naježio od takvog bahaćenja.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Sponzor

Postod becks89 » Sub Sep 13, 2014 4:46 pm

Mešate dve stvari, daleko od toga da podržavam bahatosti i bezobrazluke, samo ne podržavam dotičnog heroja sa svojim metodama, jer dotični za cilj nema poboljšanje bilo čega, već samo ličnu promociju što je nekoliko puta već pokazao.
@Eukaliptus, vidiš ovako ja bih vrlo rado prijavio mnogima koliko pojedini putnici smrde, koliko su nevaspitani, arogantni, bezobrazni i sl. Prijavio bih što na sav rad, pre svega 3 vozača pa onda i mene kao sporednog smetala dođe neki klinac i pljune, dođu razni "beograđani" i kurtoni sa strane i unište sve što ti godinama gradiš i za šta se godinama boriš. Taj bus je druga kuća tog vozača, cilj je da mu bude sređen i pristojan za rad, baš kao što svi držimo sređen prostor u kome živimo i provodimo dosta vremena u toku dana. I onda dođu isti takvi i daju sebi za pravo da rade razne stvari i uništavaju ti sve, ali to se ne vidi, vidiš samo ono što drugi rade. Većina vas koja ima primedbe na vožnju, daj bože da ima položeno i B i daj bože da ume lepo da vozi i kola, ne govorim lično, nego sam se uglavnom sretao sa takvim primerima u praksi. Tako da te priče ugrožavaju pun autobus i sl, ne piju puno vodu, ti ljudi dnevno pređu najmanje 150km dnevno, nisu početnici...

Obeležavanje vozila, ne znam zašto čitaš broj ako ima jasno napisano odakle dokle vozi, to sitničarenje oko gluposti vas baš zanima, kao i ona rasprava što na displeju piše Banbus, a ispravno okrenuta tabla nije dovoljna da zadovolji ukus pojedinaca, smešno i žalosno čime se pojedinci opterećuju...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Shone » Sub Sep 13, 2014 4:55 pm

EUKALIPTUS je napisao:Vozio radodajku napred, i hvalio joj se kako se kladio sa kolegom da stiže u 02:00.
Ok, nisam za to da vozač mora da staje i kad vidi da nema nikog ni da uđe ni da izađe, ali ja nemam pojma šta je onaj video pri onakvoj jurnjavi. Pri tom, sve ja to razumem, SOR kad voziš i samo te vuče da raspališ, autobus ide lepo, ne muči se, lagano razvije brzinu, ali sam se naježio od takvog bahaćenja.

Тако је један лик на 603Н возио исту једну у крилима до Угриновца и обично полазио 10 минута раније како би стигао дотичну даму да испрати до куће... Шта ли је тамо радио тамо пола сата , нисам паматан... :D Ахахахах... Цар! :D :lol:

Нисам ни ја да стане ,али да успори поред станице свакако! Х пута сам побеснео када ми 511 прозукне испред носа , јер овај није се сетио да успори! На крају , ја сами испао будала што сам уопште и трчао за аутобус ,а не овај што није стао или успорио већ ставио циглу на гас и тера човек као да не вози по насељеном месту , већ по некој ливади где нема ништа у кругу од 10 километара! :evil:
Извукла си осовинуууууууу из шаааасије љубави наше...
Korisnikov avatar
Shone
Član

Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 5:44 pm

Postod Shone » Sub Sep 13, 2014 4:57 pm

becks89 je napisao:
Obeležavanje vozila, ne znam zašto čitaš broj ako ima jasno napisano odakle dokle vozi, to sitničarenje oko gluposti vas baš zanima, kao i ona rasprava što na displeju piše Banbus, a ispravno okrenuta tabla nije dovoljna da zadovolji ukus pojedinaca, smešno i žalosno čime se pojedinci opterećuju...

Немој онда после да нам се жалиш како живиш у Индијској држави. Но као сваки грађанин ћути и уживај. :)

dVećina vas koja ima primedbe na vožnju, daj bože da ima položeno i B i daj bože da ume lepo da vozi i kola, ne govorim lično, nego sam se uglavnom sretao sa takvim primerima u praksi

A , да ли знаш зашто је то тако? Па када човек види какви све специјалци возе , стави прст на чело и каже: "Шта ће мени то?" или положи ,али вози веома ретко... :shock:

И какве сада има везе ово с тим ко има шта положено? Па не возите бе ви мутави компири , но људи који имају своје примедбе и замарке , који су и цивилизовани и багра ! Живели компири! Тресе се џакче , заноси на кривинче! :mrgreen:
Korisnikov avatar
Shone
Član

Postod EUKALIPTUS » Sub Sep 13, 2014 5:19 pm

Jel znaš ti da ako ja svoju kuću u stepojevcu (koju nemam) stavim u oglas i napišem, "blizu stanice autobusa 581", mogu za nju da tražim bar 150 evra više po kvadratu nego ako napišem "blizu stanice autobusa Beograd-Lazarevac"?
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Postod Shone » Sub Sep 13, 2014 5:26 pm

Знам. Ја сам кућу/викендицу у Вранићу (коју сам имао) продао за смешне паре , јер сам написао да је близу Ластина станица... :oops:
Korisnikov avatar
Shone
Član

Postod MILE » Sub Sep 13, 2014 6:14 pm

@becks89
Za turaže su vozači sami krivi... Gazilo se mnogo a ovi iz DJPa videli pa skinuli po par minuta i sad je ludnica i bez gužvi, 9a i 15 su samo neki od primera...
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod becks89 » Sub Sep 13, 2014 8:10 pm

Shone je napisao:
becks89 je napisao:

Немој онда после да нам се жалиш како живиш у Индијској држави. Но као сваки грађанин ћути и уживај. :)

dVećina vas koja ima primedbe na vožnju, daj bože da ima položeno i B i daj bože da ume lepo da vozi i kola, ne govorim lično, nego sam se uglavnom sretao sa takvim primerima u praksi

A , да ли знаш зашто је то тако? Па када човек види какви све специјалци возе , стави прст на чело и каже: "Шта ће мени то?" или положи ,али вози веома ретко... :shock:

И какве сада има везе ово с тим ко има шта положено? Па не возите бе ви мутави компири , но људи који имају своје примедбе и замарке , који су и цивилизовани и багра ! Живели компири! Тресе се џакче , заноси на кривинче! :mrgreen:

Ja uživam, ako mi veruješ ni ne gledam kako je i dali je uopšte obeležno, po vremenima kada čekam, odnosno vozilu koje dolazi već znam šta je u pitanju, meni to ne smeta, ali zato ima vas raznih kojima to bode oči...

Kako neko ko ne ume da vozi može da proceni šta je opasna a šta nije? Kako neko ko nije ni seo za volan busa može da priča o bezbednoj vožnji, da ne pominjem zna li kako se ponaša to teretno vozilo i sl? Ali svi sve znate i bez da ste vozili, to je fenomen Srba u sve smo upućeni!

MILE je napisao:@becks89
Za turaže su vozači sami krivi... Gazilo se mnogo a ovi iz DJPa videli pa skinuli po par minuta i sad je ludnica i bez gužvi, 9a i 15 su samo neki od primera...

Krivi su što se ne razvlače, pa kad umesto 6 odrade 4 valjda će se neki magarac iz direkcije zapitati u čemu je problem. Ovom ***CENZURISANO*** koji je prepakivao polaske ne znam šta bi rekao, sinoć čovek od 18 do 22:30 nije ustao iza volana, jer bukvalno nema vremena. To je iživljavanje, pritom napominjem jurcao je koliko god je mogao da ugrabi bar minut pauze, ali od pauze je imao toliko da upiše vreme dolaska obrne smer i da krene nazad...

9ka je ladovina, niko to ne prati, radiš koliko oćeš, samo lagano nigde ne žuriš i milina :wink:
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Shone » Sub Sep 13, 2014 9:17 pm

becks89 je napisao:

Ja uživam, ako mi veruješ ni ne gledam kako je i dali je uopšte obeležno, po vremenima kada čekam, odnosno vozilu koje dolazi već znam šta je u pitanju, meni to ne smeta, ali zato ima vas raznih kojima to bode oči...

Kako neko ko ne ume da vozi može da proceni šta je opasna a šta nije? Kako neko ko nije ni seo za volan busa može da priča o bezbednoj vožnji, da ne pominjem zna li kako se ponaša to teretno vozilo i sl? Ali svi sve znate i bez da ste vozili, to je fenomen Srba u sve smo upućeni!

Баш зато што ти "не смета" како је возило обележено и живиш где живиш. Пробај тако нешто да кажеш у билој којој уређеној држави , баш би ме занимало како би се провео са начином размишљања: "Ја волим своје ђубре , и волим у ђубрету да живим , и волим да подржавам моје пријатеље у томе ,иако ми ђубре смрди! Ма издржаћу бре да живим у ђубрету , јер сам се научио да живим у њему! И зашто би сада неки Вукша и co. долазили овде са све булдожерима да чисте то моје ђубре које ми иначе смрди и од кога ми се гади ,али ипак наставићу да живим у њему! Срам их било , како смеју само да дирају моје ђубре! Како се усуђују да раде посао за које је задужена Градска чистоћа! Како се усуђују да чисте зграду , када постоје људи за то! Срам их било , да их срам биде! Фуј! Слушаш ли ти себе шта причаш? :roll:

Ај' ми још мало вређај iQ... :roll: Ja стварно не знам колики дегенер*к мораш бити да тврдиш да је седење цупи у крилца при брзини 100 км/ч није опасно? За такво понашање у вожњи се губи дозвола као од шале! Колико је ту прекршаја начињено? Или си ти један од оних који би стављао мало дете у крилу док возиш? Хаха ..мали шофер... ја оде у град ,али село из мене не... :roll:
Korisnikov avatar
Shone
Član

Postod becks89 » Ned Sep 14, 2014 1:00 pm

Dečko gubiš konce, ulaziš u raspravu bez ijednog argumenta, pritom izvrćeš moje reči kako bi ti nešto istakao kako si pametan, a ja glup. Metafore mi tu neke pišeš i lupetaš, kakav crni Vukša, alo bre?! Koje on "đubre" čisti, aman? Na koji se bre ti iq pozivaš kad ti je idol jedan Vukša?! Na koji molim te, života ti? Jel uradio taj nešto da nije objavio u medijima, veliki Vukša, idol, heroj ovo ono? Hvalospeve o sebi dečko plasira, diže sebi rejting, šatro nešto radi, piše neke prijave, sam i odgovara na te prijave i onda loži masu. I onda neko iz te mase još ima srama da pominje iq? Uhvatili ste se jako važnih problema, broja na tabli, jel okrenut smer, jel vozač pišao pre nego što je krenuo itd itd. I vi kao nešto radite, a najcrnje živite u ubeđenju da vi nešto menjate. Kako se ne uhvati niko toga da vas voze tempirane bombe koje provode po 12,13h na poslu, koji rade preko 8h i bez pauza? Kako se ne uhvatite odličnog stanja pneumatika na vozilima, to vas se ne tiče, ko ga j***, vozač nek vidi šta će da radi sa tim autobusom, jel tako? Tipičan slepi podanik velikog revolucionara i čoveka sa "planom", e Srbijo među šljivama...

Shone je napisao:Тако је један лик на 603Н возио исту једну у крилима до Угриновца и обично полазио 10 минута раније како би стигао дотичну даму да испрати до куће..

EUKALIPTUS je napisao:-Šta fali kada vozač SOR-a na liniji 581 koji polazi iz Lazarevca u 01:00 noću kaže svojoj konkubini koja mu je naslonjena na vetrobran da se kladio sa kolegom da će u 02:00 da bude na Lastinoj stanici i cepa 100-tku ceo put, a onda skrati put tako što ne prođe kroz Čukaričku padinu. Ja ga nisam prijavio, ali Vukša bi. Da li bi pogrešio?

Drugo, zoveš mene degenerikom?! Zbog čega? Spojio si dve priče u jednu i ja sam degenerik? Baš kao i većina tvojih istomišljenika i slepih podanika F.V. kada nema šta pametno da kaže i kada ostane bez argumenata poteže za uvredama i poteže za izvrtanjem činjenica, može, ali ne kod mene, ipak imam malo veći mentalni kapacitet i sasvim dovoljno živaca za sve vas "borce za prava" i neku vašu "pravdu"

Još jedna stvar, da razjasnimo i da zapečatimo ovu diskusiju pošto vidim da gubite konce, nemam ništa protiv uvođenja reda, nemam ništa protiv Vukše kao Vukše, ni protiv vas kao vas, imam svašta protiv načina na koje radite, na metode kojima se bavite, imam protiv toga da ne birate način da stignete do nekog cilja, a i ciljevi pojedinaca koje pratite nisu ni izbiliza onakvi kakvim se predstavljaju.
Pozdravlja vas becks ;)
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Shone » Ned Sep 14, 2014 2:52 pm

Па ти си сам све ово рекао ,а не ја! Немој сада да се правиш блесав , да се правдаш како "изврћем" твоје мисли. Упоређивао сам са ђубретом како би могао да схватиш да штитење некога , ма колико теби био близак , није увек добро. :wink:

Mešate dve stvari, daleko od toga da podržavam bahatosti i bezobrazluke, samo ne podržavam dotičnog heroja sa svojim metodama, jer dotični za cilj nema poboljšanje bilo čega, već samo ličnu promociju što je nekoliko puta već pokazao.

Значи , не подраваш безобразук и бахатост ,али такође не волиш да ико ишта мења поводом тога ,а све само зато што ти је дотични смрсио конце или неком теби блиском!? :shock: Сам си све рекао и после ја твоје мисли изврћем када твоје понашање упоређујем са онима који само знају да пљују како им је све прљаво ,а ништа не предузимају поноводом тога! Већ , изгледа да такво стање постоји само како би се одржало пљување ,а не нешто да среде! И онда дође неки мали манијак , покоси траву , уреди то што може о свом трошку , па се онда разне сељачине јаве како тај мали манијак није добро урадио? Ако си умео боље , зашто ти ниси нешто средио? Ах да , за тебе су то ситнице... Ситнице су ти да је све прљаво ,мусаво , одвратно... Е , дечко мој од ситница и настаје неред ,а не од крупних ствари , оне долазе тек касније када народ види да се може! :evil:

Зато што тврдиш да је нешто добро ,чак и када сви добро знамо да је опасно или у најмању руку кажњиво! Па те озбиљно питам , ако ниси дег.. , онда не чуму си да и ја то мало узмем , па да тврдим да је вожња са цупи у крилца при брзини 100 км/ч није опасно и да таква понашање не треба најстроже сакционисати? Зато сам ти био и рекао да си понашаш као да возиш компири ,а не људе. Иземти ја ту професиоалност када неко вози људе 100 км/ч у крилу своје радодојаке и то још ни мање ни више него Ибарском магистралом. :| :shock: Познат ми је тај синдром "како зај*бати закон" исувише добро и умем да га намиришем на километар. Страх је моћан алат контроле , и драго ми је што постоји један Вукша који утерују стах свима вама који волите да правите ваше смернице , рупе и кратере по закону. :twisted:

ПС: Није ми никакав идол дотични. :wink:
Korisnikov avatar
Shone
Član

Postod EUKALIPTUS » Ned Sep 14, 2014 3:39 pm

Jako dugo sam na forumu (i ovom i ostalim, koji se bave sličnom tematikom) i sećam se becksa iz mlađih dana. Njegov doprinos forumima je veliki, i pre se i on zalagao za uvođenje nekog reda i za dobre stvari. Šta se u međuvremenu dogodilo i kakvih problema je imao sa Vukšom, ne znam, ali lik je okrenuo ploču i sa očajnim argumentima izabrao je da se zalaže za sve ono što je suprotno od onog za šta se zalaže Vukša.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Postod Shone » Ned Sep 14, 2014 3:40 pm

becks89 je napisao:DKako se ne uhvati niko toga da vas voze tempirane bombe koje provode po 12,13h na poslu, koji rade preko 8h i bez pauza? Kako se ne uhvatite odličnog stanja pneumatika na vozilima, to vas se ne tiče, ko ga j***, vozač nek vidi šta će da radi sa tim autobusom, jel tako? Tipičan slepi podanik velikog revolucionara i čoveka sa "planom", e Srbijo među šljivama...

Не , није тако. Барем не у мом случају , пошто ја не спадам у ту групу "ви". Ја само подржавам оно што "ви" ради , ни мање ни више. Ја не салаћем аутобусе , не дирам возаче иако сам имао безброј прилика да их пријавим ,али ниједном нисам , јер управо знам какве све "оклопњаче убице" возе ,али и због чега тако возе и због чега већина њих има темперамент да те главе заболи. Све ја то разумем , зато их не осуђујем. :wink: Провести цео дан у аутобусу је злочин за људско тело (мени не траба искуство за то , зато што и сам знам на основу мог знања из физиологије) , још ако је у питању "шпорет" који дува и споља , и изнутра , којем су гуме ћелаве као у формулу 1 :mrgreen: , онда је право чудо што постоји људи који ће сести у такво возило и тиме ризиковати животе и путника и себе. :|

Али , ипак , за неке ствари мора да постоји граница. :wink:

Свако добро! :wink:
Korisnikov avatar
Shone
Član

Postod becks89 » Ned Sep 14, 2014 4:26 pm

Shone je napisao:Значи , не подраваш безобразук и бахатост ,али такође не волиш да ико ишта мења поводом тога ,а све само зато што ти је дотични смрсио конце или неком теби блиском!? :shock: Сам си све рекао и после ја твоје мисли изврћем када твоје понашање упоређујем са онима који само знају да пљују како им је све прљаво ,а ништа не предузимају поноводом тога! Већ , изгледа да такво стање постоји само како би се одржало пљување ,а не нешто да среде! И онда дође неки мали манијак , покоси траву , уреди то што може о свом трошку , па се онда разне сељачине јаве како тај мали манијак није добро урадио? Ако си умео боље , зашто ти ниси нешто средио? Ах да , за тебе су то ситнице... Ситнице су ти да је све прљаво ,мусаво , одвратно... Е , дечко мој од ситница и настаје неред ,а не од крупних ствари , оне долазе тек касније када народ види да се може! :evil:

Зато што тврдиш да је нешто добро ,чак и када сви добро знамо да је опасно или у најмању руку кажњиво! Па те озбиљно питам , ако ниси дег.. , онда не чуму си да и ја то мало узмем , па да тврдим да је вожња са цупи у крилца при брзини 100 км/ч није опасно и да таква понашање не треба најстроже сакционисати? Зато сам ти био и рекао да си понашаш као да возиш компири ,а не људе. Иземти ја ту професиоалност када неко вози људе 100 км/ч у крилу своје радодојаке и то још ни мање ни више него Ибарском магистралом. :| :shock: Познат ми је тај синдром "како зај*бати закон" исувише добро и умем да га намиришем на километар. Страх је моћан алат контроле , и драго ми је што постоји један Вукша који утерују стах свима вама који волите да правите ваше смернице , рупе и кратере по закону. :twisted:

ПС: Није ми никакав идол дотични. :wink:

Dotični je smrsio konce sebi, ne meni, a ni kolegi ;) Sada su ljudi skontali ko je on, a tek će vidi kako će to uticati na njegove prijave ;)
Kao što sam napisao, još kad bi neko umeo da pročita, nemam ništa protiv promena, takođe ni protiv uvođenja reda, već isključivo protiv načina na koji se to radi. A da te priupitam prijatelju, ko prlja taj putnički salon, vozač ili putnik? Evo iz glave ti mogu navesti 20,30 posada za koje sigurno znam da sami čiste vozilo, iako to nije njihov posao, takođe ga sami i održavaju mehanički, sređuju što sami mogu, bore se u garaži za svoja kola i veruj mi niti imaju veću platu, niti imaju zahvalnost od putnika, čak šta više verujem da se gore osećaju nego ovi što ih zabole uvo, kad im stoka demolira autobus...

Samo mi navedi gde si ti video sedenje u krilu na 100km/h, aj' nađi mi taj deo, pošto si se uvatio toga k'o pijan plota? Gde sam ja napisao da je to bezbedno? Kod Sorića je bezbednije da mu sedi na tabli nego da mu stoji u vratima, veruj mi iz iskustva znam ;) A sedenje u krilu si pominjao ti, i za to nemam komentar, za to otkaz! Prvi sam protivnik toga, ježim se kad vidim dete u krilu roditelja, a kamoli neku matoru ćurku u krilu vozača javnog prevoza.
Vukša uteruje strah hahahahhahahahahaha, sa ovim si pobedio nema dalje :mrgreen: Pa taj isti Vukša traži rupe u zakonu da izbegne kaznu za ovo stajalište, i to javno?! Ej, o čemu dalje pričati?

EUKALIPTUS je napisao:Jako dugo sam na forumu (i ovom i ostalim, koji se bave sličnom tematikom) i sećam se becksa iz mlađih dana. Njegov doprinos forumima je veliki, i pre se i on zalagao za uvođenje nekog reda i za dobre stvari. Šta se u međuvremenu dogodilo i kakvih problema je imao sa Vukšom, ne znam, ali lik je okrenuo ploču i sa očajnim argumentima izabrao je da se zalaže za sve ono što je suprotno od onog za šta se zalaže Vukša.

Ja se i sad zalažem, samo što ja za razliku od Vukše to ne činim javno, ne eksponiram se, i ono što sam kačio po forumima kako se može srediti vozilo za 10min je samo sitnica, ali i to smeta pa više ni to ne kačim. A šta se desilo, dođi prijatelju sa mnom na po 8h svaki dan, evo ićićemo od kolege do kolege, po linijama, posle 7 dana ti garantujem da ćeš imati mnoooogo drugačiju sliku o celoj priči. Očajni su argumenti da me ubeđujete u neke stvari koje ne poznajete, niste bili sa druge strane, tako da možete da osuđujete i da pričate napamet. Za razliku od vukše koji je pisao prijave i odbijao vozačima od plate, ja sam uz pomoć jednog drugara štampao originalne table, (sa GSP šablonom), pa delio ljudima da zalepe, samo ***CENZURISANO*** neko ume da uveliča svoj rad, a neko ne ume i nema potrebe za tim. I glupo je da ti sad nabrajam šta ja to činim da sve bude, važno je da su sa tim upoznati oni koji me znaju, a Vukša, pa polako tek će se pokazati ko je taj dečko stvarno, jednog dana ćete reći vidiš onaj mali degenerik je bio u pravu, ali do tada ćete izgubiti mnoge godine u veri da se nešto menja ;)
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Shone » Ned Sep 14, 2014 5:05 pm

Мислио сам да си ти или неки твој добар колега био жртва његових пријава па сам зато и рекао.

Ко прља путнички салон? Кокошке , ћурани , прасони и остале животињке које уђу у аутобус ,а које се често тако маскирају у људе да не можеш да их ни препознаш... :mrgreen:

Што се тиче крила...
Kako neko ko ne ume da vozi može da proceni šta je opasna a šta nije? Kako neko ko nije ni seo za volan busa može da priča o bezbednoj vožnji, da ne pominjem zna li kako se ponaša to teretno vozilo i sl?

Хтео си да кажеш да обичан човек не уме да процени да оно што је радио дотични возач није безбедно? Или си хтео рећи да човек не зна да ако не дај боже возач имало јаче прикочи да би овај што седи поред њега при брзини 100 км/ч излетео кано ракета кроз шоферку? :shock:

od Sorića je bezbednije da mu sedi na tabli nego da mu stoji u vratima, veruj mi iz iskustva znam

Ako Сорић иде великом брзином , ма где ти стајао није добро. :mrgreen:

Али ајде... :oops:

Е , нека сам победио! :mrgreen: Да вам није утерео "страх" не бих уопште тако реаговао ахахахаха... :D :twisted:

Нека тражи! Сам је себи заковао чорбу што је ставио мало већи лого и сајт своје групе па нек се сада вади! Када сам први пут видео стајалиште то је мени одмах упало у очи и тада помислих да за ово могу да га ладно туже , мада сви добро знамо да се ради непрофитној организацији. Мада када мало боље размислим , када видим како су разне рекламе залепљене по стајалиштима ,а нико не одговара за то онда ова "реклама" и није толико страшна. Очигледно је да су желели да оставе печат на своје дело ,а тај печат их је коштао. :wink:
Korisnikov avatar
Shone
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije