Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Petar 535 » Sub Sep 27, 2014 3:33 pm

Nikad necu zaboraviti kada sam usao u punu 17-icu, i on sedi, em sto je bilo vrucina unutra, em sto je smrdelo za sve pare, znaci na svakoj stanici sam izasao da udahnem vazdug do sledece stanice. Neki vozaci su ga i izbacivali napolje.

Pre neki dan, (mislim da je bio ponedeljak, nije ni bitno), 19:30, staje 17-ica na stanicu Zemun Posta ka Zemunu(okretnici). Naravno guzva, i dok su se svi popakovali, vozac zatvori vrata i lagano krene. A na stanici stoji neki tip i pusi ciguri, i ceka zadni cas i krene da utrcava na prva vrata, i ruka mu stoji unutra, a on napolju. Kako je on to cupao, izvalio je krilo na spolja, i nekako ispustio vazduh. Vozac je stao i hteo da otvori vrata, ali ne moze jer nema vazduha, i vidis njega kako krene pesnicom da lupa po staklu. U tom trenutku vozac je izasao iz autobusa, otvorio je prvo krilo, i krene da se raspravlja snjim, a cela stanica i ljudi u autobusu gledaju. A ovaj se pomesa sa gomilom na stanici i pravi se lud. Kad mu je rekao vozac da ce da zove policiju, vidis njega i jos 20-ak ljudi krenu lagano da idu sa stanice, cim su culi policjiju. :lol: :roll:
Korisnikov avatar
Petar 535
Član

Pridružio se: Sub Jul 30, 2011 10:38 am

Sponzor

Postod branik » Sub Sep 27, 2014 4:43 pm

branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Kassbohrer » Sub Sep 27, 2014 5:13 pm

Ovi iz Kurira i ne znaju ništa drugo osim da kradu i kopiraju tuđe tekstove, pa i to da bar urade kako treba... Ovaj tekst je izašao juče: http://www.srbijadanas.com/clanak/top-5 ... 25-09-2014
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod becks89 » Sub Sep 27, 2014 5:56 pm

Piše izvor
"( EPK/ Srbija Danas)"
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod avramovicsasa » Pon Sep 29, 2014 11:12 am

Juče je bio košmar jer na linijama koje su imale bilo kakvih dodirnih tačaka sa trasom ,,Parade ponosa,, nisu voženi Solarisi tako da je polovina otpada juče bilo na ulicama.
Poslednji polazak na liniji 74 sa Mirijeva odradio je 1359 koji je na zaprepašćenje mnogih duž cele trase vozio sa otvorenim IV vratima koja su imala poremećeni kontinuitet sa ostalim vratima tako da su se uvek kontra otvarala,srećom da vozač nije otvarao vrata pri zaletu nego je ostavljao mogućnost par sekundi da se iskoči iz autobusa na željenoj stanici.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod branik » Pon Sep 29, 2014 4:10 pm

Samo je trebalo da mu neko kaze da ih pojedinacnim tasterom sinhronizuje, a ne da se pravi sou svaki put kad ih zatvori u stanici.
Nije tesko biti fin!
branik
Profesionalni vozač

Postod avramovicsasa » Uto Sep 30, 2014 10:53 am

Sobzirom da je ostavljao po par sekundi mogućnost da se izađe pa je onda otvarao vrata učinilo mi se da je znao za problem ali da nekim čudom vrata nije mogao da obuzda.
Bilo je nekih 30 putnika u vozilu ali mu niko nije viknuo da su mu vrata otvorena,jedino je kod Vukovog Spomenika pričepio dve devojčice koje su uspele da uskoče,predpostavljam da je video komešanje i gužvu kod tih vrata ali šta da se radi bio je poslednji polazak u pitanju.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod profa_chb » Uto Sep 30, 2014 11:30 am

branik je napisao:Samo je trebalo da mu neko kaze da ih pojedinacnim tasterom sinhronizuje, a ne da se pravi sou svaki put kad ih zatvori u stanici.
Nije tesko biti fin!

Samo je trebalo da vozači prođu obuku, i da im se retroaktivno dostavi dopis o (neotklonjivoj) fabričkoj grešci i način rešavanja problema...

P.S. jednom sam tako jednom vozaču "popravio" III i IV vrata na 1352, davno...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod MILE » Uto Sep 30, 2014 5:49 pm

@avramovicsasa
Ne treba to njemu niko ništa da kaže, video je on to i sam pa je zato i ostavljao vreme za iskakanje, otkazao mu je prekidač a pošto je zadnji nema tu ni zamena ni vremena za menjanje pa je pokušao da završi što bezbednije.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod branik » Uto Sep 30, 2014 6:49 pm

Šta je tu bezbedno kad voziš sa otvorenim vratima? najmanji je problem što su se vraa zatvarala kad su se ostala otvarala.
A šta kad staneš na semaforu ili zbog bilo kakve saobraćajne situacije? Ko garantuje da neće niko da iskoči ili iskoči u nevreme?
branik
Profesionalni vozač

Postod icacar98 » Sre Okt 01, 2014 11:24 pm

Pa maogao je da blokira 4ta vrata u N seriji za to su dovoljne dve vlaše od 0.5 i nema bog otac da ih otvori ili kao što je već pomenuto da iključi taster za sva vrata i postavi 4ta u položaj ostalih i onda ponovo da uključi sva vrata. Čak sam i ubeđen da je do toga pošto je 1359 odličan auto.
Правопис српског језика je napisao:инжињер или инжењер
Пише се и једно и друго.
У војном речнику уобичајено је инжињерија, инжињеријски, инжињерац, а у цивилству грађевински инжењер, машински инжењер, рударски инжењер, саобраћајни инжењер.
icacar98
Član

Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 11:53 pm

Postod MILE » Sre Okt 01, 2014 11:29 pm

1359 je sve samo ne odličan i pouzdan.... Čak su ga i sa 68 sklonili...
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod avramovicsasa » Čet Okt 02, 2014 2:18 am

Koliko izgubljenih ljudi ima da je to čudo jedno,danas je 18-ca kasnila zbog katastrofalne gužve na auto putu koju nije imao ko da reguliše jer Saobraćajci koliko čujem štrajkuju.
1312 sam poslao na ubrzavanje dok je P0143 trebao da primi putnike,brže bolje jedan dečko je došao da me pita da li uopšte radi 18-ca ne gledajući u stanicu u kojoj je autobus uveliko stajao,čak kada sam odgovorio potvrdno rekao mi je da ga zezam,kada je uočio autobus morao je da potrči da mu ovaj ne pobegne.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod branik » Čet Okt 02, 2014 9:50 am

Da nisi imao stelt autobuse na liniji?
branik
Profesionalni vozač

Postod profa_chb » Čet Okt 02, 2014 11:13 am

icacar98 je napisao:Pa maogao je da blokira 4ta vrata u N seriji za to su dovoljne dve vlaše od 0.5 i nema bog otac da ih otvori ili kao što je već pomenuto da iključi taster za sva vrata i postavi 4ta u položaj ostalih i onda ponovo da uključi sva vrata. Čak sam i ubeđen da je do toga pošto je 1359 odličan auto.

Uzmi ti lepo te dve od po' litre, profa časti :wink:

Zašto ta greška nije ispravljena u garantnom roku?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije