Setre 1x S 415 gt-hd i 2x S 431 DT Konto #051,#070 i #080
Konto #059
Konto #080
Konto #060
....I konto #029 koji je jedini ovakav Steyr autobus, gradska verzija i automatski menjac. Istekla mu je registracija, pa je par dana bio na kanalu da se malo dotegne i srede neke stvari.Osim toga smo sredjivali sedista koja su oprana i kompletno presvucena novim platnom i sada je unutra kao nov
Mala reportaža Štajera Može se reći najbolji i najlepši Štajer u firmi.Vozač Milan Floyd je farbao felne i osvežio još neke sitnice unutra tako da se sad baš izdvaja Ooodlično vazdušno sedište
i za člana Nibus-ja, danas sam #029 samo ovako mogao da slikam jer su putnici bili unutra, sutra i prekosutra sam u garazi pa cu ga slikati detaljnije ako bude naisao na pranje ili tankiranje....
Razlicitih su godista, neke su kupljene polovne, a neke ganc nove.Sve su prebacile prvi milion, a trebalo bi da ih nema sa preko 2 miliona(mozda ima neka).Bitan faktor je odlicno odrzavanje i kompletan pregled busa posle svakog dolaska sa puta, a trebalo bi da ce se nabavljati Setra s 431 dt Euro 6
A sada nesto novo, jedna prinova za prigrad, u pitanju je Mercedes Benz Conecto 0345, 2005god