Stefan Bgd je napisao:Slike su ti strava+ova zimska idila...Svaka čast majstore![]()
![]()
![]()
![]()
hvala...hvala....
joza je napisao:sanos_a, ono sto si slikao Pegazovog minibusa Ristic oko 23 decembra levo od isuzu- a, jel ima taj autobus cesce tamo pa da ga uslikas ili saznas nesto vise o njemu.pooz

petar je napisao:odlicne slike za pohvalu da li je nabavljen nov travego ili je to polovan?

Denky Pecanin je napisao:petar je napisao:odlicne slike za pohvalu da li je nabavljen nov travego ili je to polovan?
ovaj Travego je kupljen kao nov autobus ja mislim 2005 godine, mada nisam 100%siguran...trenutno izgleda solidno jer ga jako slabo odrzavaju i previse radi...kako ce izgledati za nekoliko godina ne mogu ni da predpostavim....ako nastave ovako...
Jovan je napisao:Denky Pecanin je napisao:petar je napisao:odlicne slike za pohvalu da li je nabavljen nov travego ili je to polovan?
ovaj Travego je kupljen kao nov autobus ja mislim 2005 godine, mada nisam 100%siguran...trenutno izgleda solidno jer ga jako slabo odrzavaju i previse radi...kako ce izgledati za nekoliko godina ne mogu ni da predpostavim....ako nastave ovako...
Pa jel oni mogu za tih 4-5 god otplatiti taj autobus prije nego sto ga upropaste. Ako mogu onda je OK takvo odrzavanje jer ce kupiti ponovo novi
Imaju li putnika na ovoj liniji Bg-Sjenica kad salju troosovinca

petar je napisao:pegaz pored dosta polazaka iz ivanjice i sjenice ima polazak iz nove varosiza bg u pola 10 i pola tri ima jednu sa zlatibora dve skoplje liniju pozarevac-uzice,ivanjica kragujevac dva polaska.....cene karata su im prepaprene.

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 56 gostiju