Logo

Pegaz, Ivanjica

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Denky Pecanin » Sre Jan 07, 2009 6:02 pm

Stefan Bgd je napisao:Slike su ti strava+ova zimska idila...Svaka čast majstore :!: :!: :!: :D :wink:

hvala...hvala.... :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Sponzor

Postod joza » Pet Jan 09, 2009 8:18 pm

sanos_a, ono sto si slikao Pegazovog minibusa Ristic oko 23 decembra levo od isuzu- a, jel ima taj autobus cesce tamo pa da ga uslikas ili saznas nesto vise o njemu.pooz
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Postod Denky Pecanin » Sub Jan 10, 2009 5:44 pm

joza je napisao:sanos_a, ono sto si slikao Pegazovog minibusa Ristic oko 23 decembra levo od isuzu- a, jel ima taj autobus cesce tamo pa da ga uslikas ili saznas nesto vise o njemu.pooz

pre nego sto ti sanos odgovori ja moram da ti kazem da taj minibus, a i svi ostali Pegazovi autobusi stalno rade i stalno su svuda, kako u Srbiji tako i van nje...stalno je u pokretu...s obzirom na njegovu cenu ja mislim da je to obican traktor...(to je samo moje misljenje)... :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Postod joza » Ned Jan 11, 2009 3:57 am

ja sam mislio na LEVO od Isuzu-a, ja znam koji je to minibus, ali me interesuje i sta sanos_a kaze. Pegaz je DESNO od Isuzu-a, i znam da je to Ristic nadogradnja, minibus nije los, gledao sam na sajmu, ali u pravu si skup je.
Korisnikov avatar
joza
Član

Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 1:54 am

Postod Denky Pecanin » Ned Jan 11, 2009 11:55 am

preskup...
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Postod petar » Ned Jan 11, 2009 4:15 pm

odlicne slike za pohvalu da li je nabavljen nov travego ili je to polovan?
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

Postod djole » Pon Jan 12, 2009 10:53 am

odavno imaju oni tog Travega,sigurno je kupljen kao nov.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Denky Pecanin » Sre Jan 14, 2009 4:04 pm

petar je napisao:odlicne slike za pohvalu da li je nabavljen nov travego ili je to polovan?

ovaj Travego je kupljen kao nov autobus ja mislim 2005 godine, mada nisam 100%siguran...trenutno izgleda solidno jer ga jako slabo odrzavaju i previse radi...kako ce izgledati za nekoliko godina ne mogu ni da predpostavim....ako nastave ovako... :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Postod Alex » Čet Jan 15, 2009 10:47 am

Pegaz liniju Skoplje-Uzice sa polaskom u 14 casova redovno odrzava sa Risticevim minibusom. Retko se desi da na tu liniju zaluta neka 404-ka.
Sto se tice polaska u 8 casova cesto ga odrzavaju sa Travegom, a dolaze i svi ostali njihovi autobusi, cak do Skoplja posalju i novog Intura. Jedino u Skoplju jos nisam video njihovog novog Tourisma.
Alex
Član

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:11 pm

Postod Jovan » Čet Jan 15, 2009 10:51 am

Denky Pecanin je napisao:
petar je napisao:odlicne slike za pohvalu da li je nabavljen nov travego ili je to polovan?

ovaj Travego je kupljen kao nov autobus ja mislim 2005 godine, mada nisam 100%siguran...trenutno izgleda solidno jer ga jako slabo odrzavaju i previse radi...kako ce izgledati za nekoliko godina ne mogu ni da predpostavim....ako nastave ovako... :D

Pa jel oni mogu za tih 4-5 god otplatiti taj autobus prije nego sto ga upropaste. Ako mogu onda je OK takvo odrzavanje jer ce kupiti ponovo novi

Imaju li putnika na ovoj liniji Bg-Sjenica kad salju troosovinca :?:
Korisnikov avatar
Jovan
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 1:42 pm

Postod Aleks_BGD » Čet Jan 15, 2009 2:48 pm

Imaju putnika itekako.Jednom prilikom dok sam bio sluzbeno u Sjenici,video sam Pegazov bus na liniji Sjenica-Beograd i bio je krcat.Koliko se secam tad je liniju vozio neki Ikarbus.
P.S:Savet za sofere:Izbegavajte deonicu Novi Pazar-Sjenica u zimskom periodu!!! 8) 8)
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Denky Pecanin » Pet Jan 16, 2009 5:52 pm

Jovan je napisao:
Denky Pecanin je napisao:

Pa jel oni mogu za tih 4-5 god otplatiti taj autobus prije nego sto ga upropaste. Ako mogu onda je OK takvo odrzavanje jer ce kupiti ponovo novi

Imaju li putnika na ovoj liniji Bg-Sjenica kad salju troosovinca :?:

sto se tice putnika mogu ti reci da ima i da jako dobro radi, pa me i ne cudi takvo odrzavanje autobusa...samo iz Sjenice za Beograd imaju tri linije sa polascima iz Sjenice u 5 ujutru, 2 popodne i u 23h...sve tri linije rade super...dalje imaju jedan polazak na liniji Nova Varos-Beorad u 09:45 svako jutro, a na liniji Ivanjica Beograd i povrh toga sto Sjenica Bg ide preko Ivanjice imaju nekoliko polazaka...za ostale linije i sam ne znam, ali oni nov kupljeni autobus verovatno isplate u rekordnom roku...a sto se tice Sjenice tu najcesce salju one 404ke, ide i intouro, sanos, mada se desi da do Ivanjice ide neki prigradski ili gradski bus, pa posle putnici presedaju u bolji bus...a Travego ide ponekad iz Sjenice, mozda jednom sedmicno u proseku...svi njihovi autobusi su stalno u pokretu, tako da ne cudi da u Julu ili Avgustu pustaju grejanje u busu kako bi se motor ohladio... :D :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Postod petar » Pet Jan 16, 2009 8:28 pm

pegaz pored dosta polazaka iz ivanjice i sjenice ima polazak iz nove varosiza bg u pola 10 i pola tri ima jednu sa zlatibora dve skoplje liniju pozarevac-uzice,ivanjica kragujevac dva polaska.....cene karata su im prepaprene.
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

Postod djole » Pet Jan 16, 2009 9:42 pm

Ja nesto i nisam stekao utisak da ka Beogradu imaju mnogo putnika.Retko kad u autobusu vidim vise od 15 ljudi,bilo da je to u pitanju Pegaz,Autoprevoz Cacak,Janjusevic,Europa Bus,Zoran Reisen,ranije Raketa...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
-Mario Andretti-
djole
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 10:14 pm

Postod Denky Pecanin » Sub Jan 17, 2009 5:21 pm

petar je napisao:pegaz pored dosta polazaka iz ivanjice i sjenice ima polazak iz nove varosiza bg u pola 10 i pola tri ima jednu sa zlatibora dve skoplje liniju pozarevac-uzice,ivanjica kragujevac dva polaska.....cene karata su im prepaprene.

iz Nove Varosi je polazak u 09:45...cene su uzas...naplacuju cak i prtljag, a ako hoces da posaljes i najmanje pismo traze 300 dinara...
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije