evo danas sam uzeo auto od "majstora"..i produzio sa njim do drugog..znaci danasnji majstori su se toliko olijenili da bi najradije zamijenili 10 sijalica dnevno i uzeli po 200-300e..

juce sam bio da vidim kako napreduju radovi na senika i taman su dizali traverzu da je namontiraju i ja slucajno bacim oko i vidim da se stopa motora razdvojila,znaci skroz otisla..ja kazem majstoru da mi zamijeni to jer mu je lakse sad kad nema traverze,za 5min se moze zamijeniti,on mi kaze da je vidio da ima lufta i da je to tzv. "plivajuca" stopa koja mora da ima malo lufta..pa yebem mu oca,kao da sam ja sa Marsa pao i prije nego sam otisao juce od njega kazem mu da je obavezno zamijeni..ja danas dosao po auto,on je nije zamijenio..***CENZURISANO*** sam bio..jos kad je vracao auspuh izgleda ga nije dobro nacentrirao na onu pletenicu sto mu dodje kao dihtung i sad mi auto brunda kao da je vr6 u njega..

te ja sa njim kod drugog,da mi zamijeni ulje i stopu i jos ponesto..to je to kad nemam uslova u Pg da to sam zamijenim pa me svaka vrana salta kako joj je milo..pi..to je necuveno..i to mu fino kazem,uradi mi to i naplati koliko treba i opet ne odradi..