Došao mi je sinoć jedan zanimljiv stariji gospodin da prijavi vozača sa linije 709 a nije bio siguran u podatke koje je imao pokušavajući od mene da izvuče potrebne informacije uz pomoć toga što je invalid a predhodne večeri je koleginica radila koja ga je očigledno otkačila jer je autobus malo okasnio,pokupio je putnike i odmah krenuo a on ko zna gde je stajao,dok je uspeo da dođe do busa ovaj je otišao.
Počeo je zanimljiv razgovor,
,,To je bio polazak oko 17h,,
,,Kada podnosite prijavu protiv vozača,morate imati tačne podatke,neće prihvatiti izraze, ,,oko,, ,,možda,, itd,,
,,Kada su polasci,,
,,16:38 i 17:03,,
,,Ne moguće da je 17:03,bilo je oko 17h,,
,,Dobro javite se Centru pa će oni videti,,-pokušao sam bukvalno da ga otkačim jer je počeo da me zamara a nije bio siguran u podatke,,
,,mislim da je bio 1377,,
,,Da li ste sigurni u broj kola,,
,,Čuo sam da su neki dečaci spomenuli broj,,
,,1377 je bio jel tako,,
,,Ne znam ja to gospodine,ja nisam radio tog dana,sami ste rekli da je radila Koleginica,možda tog dana nije linija bila u turaži,,
,,Dobro,upišite mi broj Centra i dajte mi ime i prezime vozača,,-prešao je u kontra napad.
,,Broj ćete dobiti ali ostale podatke nemamo i ne izdajemo,,
,,Dobro ja ću im reći da ste mi rekli da ne dajete te podatke,,
,,Iskreno da vam kažem da neće uzeti prijavu u obzir jer nemate tačne podatke,jedino ako budu želeli da se bakću sa GPS-om,,
Izgleda da je čikica i lagao malo jer je posle rekao kako je lupao na vrata vozaču a on je stao i rekao mu kako žuri i da ga nije video a onda je dodao gas i otišao a pre toga je rekao da nije uspeo da stigne do autobusa jer je imao problema sa nogom a opet ako je razgovarao sa vozačem 5 minuta,verovatno bi ga ovaj pustio da uđe jer obično sačekuju druge autobuse kako bi putnici prešli.
Vrhunac priče je da gospodin i noću nosi naočare za sunce,verovatno ima problema i sa vidom tako da nije mogao ni da vidi sam autobus a kamoli garažni broj a cela informacija mu je dostupna na osnovu onoga što su mu očigledno rekli neki cigančići koji su možda hteli da napakoste nekom drugom vozaču jer se vreme prijave nije slagalo sa autobusom.