Fina zimska oprema..a koliko ovo cudo trosi....

Goran sk je napisao:ja bi rekao vlasnik sto ga vozi sigurno ne pita koliko trosi , a sigurno nije ispod 15 lit.
Jovan je napisao:Goran sk je napisao:ja bi rekao vlasnik sto ga vozi sigurno ne pita koliko trosi , a sigurno nije ispod 15 lit.
Ja bih rekao da torsi vise nego autobus.
Meni je ovo auto glupost, ali o ukusima se ne raspravljaNe trosi vise sigurno ni S 55AMG ili sl. a vozices se ko gospodin

profa_chb je napisao:ne bi se ja sa njima zezao, jeftina radna snaga, male cene... polako osvajaju tržište... prave kola za "jednokratnu upotrebu", voziš 5 godina pa kupiš novosvajaju ekonomsko tržište
profa_chb je napisao:ne bi se ja sa njima zezao, jeftina radna snaga, male cene... polako osvajaju tržište... prave kola za "jednokratnu upotrebu", voziš 5 godina pa kupiš novosvajaju ekonomsko tržište
Jovan je napisao:profa_chb je napisao:ne bi se ja sa njima zezao, jeftina radna snaga, male cene... polako osvajaju tržište... prave kola za "jednokratnu upotrebu", voziš 5 godina pa kupiš novosvajaju ekonomsko tržište
Za jednokratnu upotrebu, pa nije to srafciger... Sta ces ako neka budala sutra naleti na tebe a ti sa ovom limenkom... jedino ti pop moze pomoci u tom slucaju
Luka je napisao:Za onog "land cruiser"-a sam citao na autobusi.org ili tako nekom forumu. Naime, clan tog foruma ga vozi i kaze da je za sad prezadovoljan njime, samo se ne secam koliko je tacno bio rekao da je presao, ali je bila solidna brojka. Puno je predrasuda, sa opravdanjem naravno, ali videcemo u buducnosti kako ce se ovi proizvodi pokazati..
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost