danilo je napisao:Ma da sigurno, ako nešto ne valja na vozilu odmah treba kriviti vozača i kažnjavati gaNemojte te tako uopšteno da govorite, ne ophode se svi vozači prema vozilima bahato, ima sigurno i onih koji savesno obavljaju svoj posao i vode računa o istim. Ima naravno onih kojiima uopšte nije stalo da vozio bude OK, ali svakako vozači trpe mnogo možda čak i previše, razne pritiske i nepravdu i obavljaju veoma težak posao. Ali ne treba nikako vozače kažnjavati vozače što su vozila prljava, a zašto su prljava to smo već raspravili odavno. Možeš ti da ga pereš koliko hoćeš, ali šta to vredi kad će se odmah nakon izlaska iz garaže isprljati i spolja i unutra.

aleksa1 je napisao:Kako to 2 razlicita busa isti garazni broj 351?????????!!!!!!!!!
aleksa1 je napisao:tamo pise 351

Stefan Bgd je napisao:aleksa1 je napisao:Kako to 2 razlicita busa isti garazni broj 351?????????!!!!!!!!!aleksa1 je napisao:tamo pise 351
Pa pogrešio sam i napisao 351 umesto 361...Upotrebi malo logike.
danilo je napisao:Juče sam se vozio IK-201 g.b.380 na 45-ici.Gledam tablicu proizvođača i piše tip motora D 2866 LUH 22,zar ne bi trebalo da bude LUH 23![]()
Mada po zvuku se razlikuje od LUH 23,jer mu ventili dosta lupaju,više liči na Rabu
aleksa1 je napisao:danilo je napisao:Juče sam se vozio IK-201 g.b.380 na 45-ici.Gledam tablicu proizvođača i piše tip motora D 2866 LUH 22,zar ne bi trebalo da bude LUH 23![]()
Mada po zvuku se razlikuje od LUH 23,jer mu ventili dosta lupaju,više liči na Rabu
On i jeste RABA. Video sam pozadimu pise. Ali mu i pise da je ik-201

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju