To se i ja pitam, narocito posto sam sedeo u Katici na mestu vozaca i mislim da moze da vidi spolja starca kako je zakacen za vrata. Mozda mi se ucinilo na snimku, ali mladic kao da je rekao vozacu:"Vozi".
boltar je napisao:Jos jedna u nizu odvala gospodje Stevanovic, kako moze da ne vidi kad ima 2 retrovizora
Jel ti stvarno misliš da ona zna koliko ima retrovizora na tramvaju?
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Juče su neki momci provocirali vozača sa linije 709 u Zemun polju,čak su ga mamili napolje da ga biju,kada nije naseo na provokaciju sačekali su ga negde oko 23:00 i bacili deo kamena na autobus gr.br. 385 i tom prilikom oštetili staklo vrata a potpuno razbili desno bočno staklo.
Večeras (ponedeljak, 22. decembra 2014. godine) negde oko 17h napadnut je vozač GSP-a "Beograd", sa linije 16, kod Trga Republike. Nije mi poznato ko ga je napao, kao ni razlog napada, ali znam da je vozač povređen i da mu je izbijen zub. Najverovatnije je prevezen u Urgentni Centar.
Juče je nakon konflikta sa vozačem putničkog vozila izvršen napad na vozača gar.broja 459 na liniji 521. Sve se završilo lomljenjem vozačevog prozora, dok je vozač na svu sreću ostao nepovređen.