Mazga ipo, još da su ih čuvali kako treba bili bi još utegnutiji....Kassbohrer je napisao:O345 su se pokazali kao prave mazge u eksploataciji. Pitam se da li trenutno postoji sličan model kod nekog proizvodjača u ponudi. Novi Connecto mi ne djeluje ni u pola robustan kao stari...
MILE je napisao:U slučaju da se zaista uzme LE ubaciće ih u grad a 0345 koji su sad na remontu će ići na poteze 300 i 400, tamo nema ni puta dostojanstvenog a gužve su užasne tako da vozila jako brzo propadaju, LE ni garantni rok nije u stanju da izdrži tamo....
profa_chb je napisao:MILE je napisao:U slučaju da se zaista uzme LE ubaciće ih u grad a 0345 koji su sad na remontu će ići na poteze 300 i 400, tamo nema ni puta dostojanstvenog a gužve su užasne tako da vozila jako brzo propadaju, LE ni garantni rok nije u stanju da izdrži tamo....
Odakle ti ideja?

branik je napisao:Prvo skoci, pa reci Hop!
Kako mozes da kazes da je "raspala LE" serija?
Tek je nekoliko dana jedan od njih u eksploataciji. Hajde da mu damo sansu. Dok je pravljen, dok su se slikali sa njim, dok su ga uvaljivali, rekli smo sta smo mislili o takvoj proizvodnji. Hajde sad da sacekamo da vidimo kako ce da se pokaze(u) u radu.
Ne bi trebalo da sve domace docekamo tako negativno. Kakvi god da su IK autobusi, Beograd, a i dobar komad Srbije i bivse SFRJ se njima vozi vec decenijama.
Da politike ima i u njihovoj proizvodnji, ima i poznato je sta sam ovde pisao o tome. Medjutim, ljudi iz fabrike ulazu veliki napor da isprate sve tehnoloske promene. Kapa dole na tome sto rade u ovakvim uslovima! Mogli su i da preuzmu neku proverenu, dokazanu sasiju sa zvezdom, ali bi kasnili. Ne moze se sa tehnologijom devedesetih na tender koji trazi E5!
Pustimo ljude da rade, pomozimo im makar podrskom, ne mrzimo unapred sve sto urade, a busevi ce trajati sigurno, makar onoliko koliko su jeftiniji od originala.
branik je napisao:Zato za seriju ima dovoljno vremena i mogucnosti da se propusti isprave.
I tu brzinu treba uzeti u obzir. i ona pokazuje da su i to sposobni. samo im treba para, a za prostor na trzistu snasli bi se sami, siguran sam. Onaj u Arivi ce imati negu kakvu nikad u GSP ne bi imao i ona ce dati rezultate, a iskustva bi trebalo uzeti u obzir.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju