od becks89 » Sre Apr 15, 2015 12:35 am
Profane brate, vidi, ne idem ja nista i nigde, ja sam uredno prozvan, kao neki revolucionar i unistitelj radne atmosfere. Posto je sve kod njih kao sve idealno, ja ne smem da iznosim kad se nesto desi, tacnije niko ne sme, trenutno je neka strahovlada sprovedena, kako nekome slikaju neku neispravnost, tako se saslusavaju radnici i slicna cudesa, nadziru se radnici, prate ih, prisluskuju, za to vreme pricaju se bajke o ispravnim vozilima, nocnim pregledima, cudima... Resavaju se problemi poput toga ko stoji iza nicka profa chb, becks89, somi 303, ko im je neka veza sa firmom, odakle im informacije i slike, a dotle im gore vozila, ispadaju vrata, delovi i slicno. Na sve to nije ih blam da oni prete i sankcionisu neke druge za sopstvene propuste, za sopstvenu nesposobnost stradaju poptuno neduzni ljudi. Kriju se ko misevi, ne mozes naci nikoga da otvoreno pricamo, pojavio se neko na malo vecem nivou poznavanja od Vukse, odmakao malo od displeja i relacijskih tabli, pa samim tim predstavljam i vecu opasnost po taj sistem. Eto, ja budala se drznuo da menjam sistem i kvarim im atmosferu, pa sad i treba da se prepucavam i objasnjavam sa raznim strucnjacima sa mozgom razvijenim kao kod amebe.
Odmoricu se ja duze, jednostavno ne zelim da prihvatim ovaj idiotizam od sistema, ne zelim da verujem da je vaznije ko je becks ili profa, nego sto pola vozila ima celave gume ili nema kocnice. Pa sad kud puklo da puklo...
Na sve to jos se nakacis ti sa pricom kako vozac treba da kupuje sijalice i radi posao mehanicara, pa kad niko drugi nece, da sam vrsi servis vozila koje vozi, da bi bio tehnicki ispravan, kako ne treba da vozi to, sindikati, ovo i ono.
Eh i da, ono za trouglove, prvu pomoc i prsluke, uredno nabavljeni i stoje zakljucani u magacinu, ako podele kaze pokrasce vozaci, stvarno ne znam kakav komentar je za to priladan...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net