Logo

Ikarus Zemun

Diskusije posvećene gradskim, prigradskim i međugradskim autobusima.

Re: Ikarus Zemun

Postod becks89 » Uto Apr 14, 2015 11:26 pm

Ja sam te pitao jel bi dobio kaznu da te navataju sa neispravnim farom? Niko te nije pitao kakve sisteme imas, niti sam te pitao jel vozis sa tim farovima. Elem, duga svetla i maglenke imaju sijalicu koja je jedna trecina centralne sijalice, dakle ta centralna je tri puta veca, tako da ono. Verovatno ni ne znas koja je sijalica za sta, cim ovako pises. I koga si video da vozi pod dugim zivota ti? Maglenke prednje pale, kad im ne rade srednja svetla, tako da opet pricas napamet, k'o po obicaju. Ziv bio i da zavrsimo ovu diskusiju, vidim da si poc'o gubiti konce, a i ja nemam bas zivaca da i sa tobom pricam o politici firme, kad jednog dana dodju ti vasi idealni uslovi rada, onda cemo pricati.

Branik, druze, ne znam u kojoj to unutrasnjosti, Kraljevo, Kragujevac, Nis, Prokuplje, Cacak? Za njih je i Kosmaj pojam ispravnosti, bio, video, prob'o, jedino sto ih razlikuje od 'beogradjana' je to sto putnici za tu uslugu uredno placaju.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Sponzor

Postod profa_chb » Uto Apr 14, 2015 11:58 pm

Ja pričam napamet?

Površina plastike je DVA PUTA VEĆA, ali lampica NE SIJA DVA PUTA JAČE
Image

Da, x puta sam viđao IK103/201/202/203 sa dugim svetlima, a i još neke modele, kada počneš da voziš kola po BG-u, videćeš koliko smeta kada takav pacijent vozi iza tebe.

Čas se pozivaš na zakon, čas na praksu, tako da ne znam šta više da ti odgovorim. Svaki put sam menjao crknute sijalice pri prvom zaustavljanju, i nisam imao problema sa policijom za ovih 5 godina. Pogledaj ZOBS, član 289, stav 1.
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod becks89 » Sre Apr 15, 2015 12:07 am

Ti ne znas sta vise da mi odgovoris, jer si se pogubio u filozofiji. To ti je problem, stvarno nije nista licno, ali ne mogu i sa tobom da se preganjam oko toga sta treba da bude i kako. Veruj mi, ti si mi najmanji problem, sticices na red, da ne bude da bezim od neke diskusije, bar meni nije problem da se raspravljam ;)
Zadnje dve nedelje se preganjam sa raznim strucnjacima i inzinjerima te saobracaja, te inzinjeri ovi, te oni, pocesmo od potpune ispravnosti, dodjosmo do elementarne i na kraju ih naterah da utvrde da nema ni te elementarne ispravnosti na velikom broju kola, sklepotine poput 355 i 1359 koje ne mogu ni po jednom zakonu proci tehnicki, uredno rade.
Ajde da probam da zavrsim ovu raspravu sa sijalicama na tabli, sedi kod nekog u bus i gledaj pravo dok ti svetli maglenka, i sedi dok ti svetli ta centralna zuta, pa uporedi sam.Drugo, pricas mi o novim vozilima, pa mi krenes sa ik103, 201,202,203 ni ti ne mozes da se dogovoris sa sobom ocigledno.
Pisi sta ja kao nisam u pravu, pa ti odgovaram, kad zavrsim sa tvojim kolegama strucnjacima, pozdrav!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Sre Apr 15, 2015 12:12 am

becks89 je napisao:Ti ne znas sta vise da mi odgovoris, jer si se pogubio u filozofiji.
:shock:

Koliko sam te razumeo, ti ideš i "njima" objašnjavaš da im vozila nisu ispravna (pohvalno), a onda ti smeta što ja to pišem na forumu :?

Tebi smeta što ta vozila prolaze tehnički, ali meni objašnjavaš da sva ostala prolaze tehnički jer je to tako :?

Idi, odmori se neko vreme, mani se autobusa, ako upišeš faks na jesen, mlatićeš se autobusima do mile volje :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Sre Apr 15, 2015 12:35 am

Profane brate, vidi, ne idem ja nista i nigde, ja sam uredno prozvan, kao neki revolucionar i unistitelj radne atmosfere. Posto je sve kod njih kao sve idealno, ja ne smem da iznosim kad se nesto desi, tacnije niko ne sme, trenutno je neka strahovlada sprovedena, kako nekome slikaju neku neispravnost, tako se saslusavaju radnici i slicna cudesa, nadziru se radnici, prate ih, prisluskuju, za to vreme pricaju se bajke o ispravnim vozilima, nocnim pregledima, cudima... Resavaju se problemi poput toga ko stoji iza nicka profa chb, becks89, somi 303, ko im je neka veza sa firmom, odakle im informacije i slike, a dotle im gore vozila, ispadaju vrata, delovi i slicno. Na sve to nije ih blam da oni prete i sankcionisu neke druge za sopstvene propuste, za sopstvenu nesposobnost stradaju poptuno neduzni ljudi. Kriju se ko misevi, ne mozes naci nikoga da otvoreno pricamo, pojavio se neko na malo vecem nivou poznavanja od Vukse, odmakao malo od displeja i relacijskih tabli, pa samim tim predstavljam i vecu opasnost po taj sistem. Eto, ja budala se drznuo da menjam sistem i kvarim im atmosferu, pa sad i treba da se prepucavam i objasnjavam sa raznim strucnjacima sa mozgom razvijenim kao kod amebe.
Odmoricu se ja duze, jednostavno ne zelim da prihvatim ovaj idiotizam od sistema, ne zelim da verujem da je vaznije ko je becks ili profa, nego sto pola vozila ima celave gume ili nema kocnice. Pa sad kud puklo da puklo...

Na sve to jos se nakacis ti sa pricom kako vozac treba da kupuje sijalice i radi posao mehanicara, pa kad niko drugi nece, da sam vrsi servis vozila koje vozi, da bi bio tehnicki ispravan, kako ne treba da vozi to, sindikati, ovo i ono.

Eh i da, ono za trouglove, prvu pomoc i prsluke, uredno nabavljeni i stoje zakljucani u magacinu, ako podele kaze pokrasce vozaci, stvarno ne znam kakav komentar je za to priladan...
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Sre Apr 15, 2015 12:45 am

Ako hoćeš da menjaš svet, pođi od sebe. Još si mlad i srdačan a ne znaš dovoljno. Da je sistem lako pobediti, on se ne bi samoodržavao tako dugo ;)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod roadcrasher » Sre Apr 15, 2015 1:40 am

Vas dvojica smorili ste zeca :) sreca vasa pa nisam moderator.
roadcrasher
Član

Pridružio se: Sre Jan 22, 2014 7:05 am

Postod Nikolla89 » Sre Apr 15, 2015 1:41 am

Аух, каква дискусија... Чиме ли су је заслужили дотични? Док се ви нервирате и губите време куцајући, остали и ја читајући, они и даље ладе јаја и раде исто. И тако ће бити заувек... Tумор је метастазирао.
Nikolla89
Član

Pridružio se: Sub Jun 11, 2011 5:35 pm

Postod profa_chb » Sre Apr 15, 2015 10:00 am

A, da, ja sam moderator. Izvinjavam se prisutnim čitaocima, i jednom zecu. Do 42. strane možete čitati o zemunskim Ikarus autobusima, sve posle toga čitate na sopstvenu odgovornost. Tema će biti očišćena ovih dana kad budem imao vremena.
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod MILE » Sre Apr 15, 2015 12:09 pm

Duga svetla su užasan problem u gradu ali su vozači primorani da voze sa njima jer je isključenje vozila kažnjivo, neka budala je postavila takva pravila da se samo vuča priznaje i prašta.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod branik » Sre Apr 15, 2015 8:48 pm

Zakon ne poznaje stara i nova vozial, vec samo ispravna i neispravna.
A neispravno je sve sto ne bi proslo pravi, nezavisni TP. Mnogo je o tome ovde pisano. Poseban je problem sto se vozaci poturaju i pristaju da voze svasta, pa i nekompletna vozila. Onaj sto potpisuje nalog uvek ce reci da je u trenutku izdavanja bilo ispravno. Onda je na vozacu teret dokazivanja da je to trajni nedostatak, gde mu odnemaze cinjenica da takvo vozilo ipak vozio. Nisam jedno vozilo iskljucio u mestu, u samoj garazi.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod becks89 » Sre Apr 15, 2015 9:06 pm

Pa kad bi ga isključio u samoj garaži, verovatno bi išao kod šefa, ali o tome u nekoj drugoj temi, da ne gomilamo profi posao :D
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod branik » Sre Apr 15, 2015 9:09 pm

Delete all
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Sloba » Sub Apr 25, 2015 7:05 pm

Mostogradnja, Novi Sad.
Image
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nibus-ja » Uto Apr 28, 2015 9:44 am

лепа слика Слобо :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski