Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod profa_chb » Sre Mar 25, 2015 1:06 am

To je sasvim prirodna i normalna stvar, nema potrebe da se stidiš :wink:

EDIT:
Image
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Sre Apr 08, 2015 1:14 am

-Stao neki tip kod Bajlonove pijace tako da je napravio zastoj tramvaja,stigao je i policajac i lik se nošalantno vraća sa kesom u ruci,

,,Auu šta vas je,ja sam morao da kupim kobasicu,,-odgovara on.
,,Moram da vam napišem kaznu,,-reče policajac.
,,Ma piši ti šta hoćeš ali ja sam morao da kupim kobasicu,,-policajac se krstio. :lol: :lol: :D
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod Dejan Ikarbus » Sre Apr 08, 2015 11:35 pm

Sve je otišlo u pm.Gledam i ovamo kod nas u servis kakvi sve ljudi dolaze,svi gledaju samo sovoj interes.Strašno,koliko smo propali...
Dejan Ikarbus
Rukovalac građevinskom mehanizacijom

Pridružio se: Ned Feb 15, 2015 5:28 pm

Postod avramovicsasa » Sre Apr 15, 2015 1:35 am

Zablokirao 604-1407 kod Vuka,vrata nisu mogla da se otvore,Koleginica je pokušavala da ga resetuje kako bi ispustila putnike,jedna žena je panično vrištala ,

,,Pustite me napolje,pustite me napolje,hoću da izađem,,
,,Čekaj ženo,vidiš da ne rade vrata,,-ali žena nije slušala već je razvalila vrata i tramvaj je skroz bio mrtav,Koleginica je nekako zaglavila vrata samo da bi tramvaj krenuo jer je napravio zastoj i otišla je da kaže putnicima da izađu,neki momci su prokomentarisali,

,,Bolje da ste je pustili da izađe kroz prozor,,- :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Dejan Ikarbus » Pet Apr 17, 2015 2:34 pm

Danas kod gradske bolnice stoim ja i čekam 79.Naidje maz103 čim su se vrata otvorila,počeli ljudi maltene da ispadaju kolika je gužva bila,tu neki čiča sa štapom stoi i hoće da udje.Pa poče da viče:"ajde izlazite ajde 'oću da udjem".To nije ništa šta je posle bilo unutra.Posle kad se gužva raskrčila tamo negde oko cvetkove pijace,jedan čiča sedi i kaže tu jednom tipu da otvori onaj šiber napred ispod klime.Tu ovaj poče da cima onu ručicu i bije po njoj ko Sveti Ilija.Pa što naravno nije uspeo da otvori onaj šiber,kaže on onom čiči:"ne može ovo je skroz zaribalo"Čiča tu promrmlja nešto...Padalo mi na pamet da kažem onom čiči da se taj šiber ne otvara...ali opet ko će čoveku od 80 i kusur godina da objasni da je tamo klima i šta je to uopšte...
Dejan Ikarbus
Rukovalac građevinskom mehanizacijom

Pridružio se: Ned Feb 15, 2015 5:28 pm

Postod nemanjatomic » Sub Apr 18, 2015 12:50 am

Danas ja ulazim u Solaris 3063 na liniji 71 i posto poznajem vozaca javio sam mu se,posle je usao jos jedan kolega iz GSP,i tako mi prolazimo kroz Bezaniju i pricamo kako su dobro uradili ulicu i kako je to nekada bilo selo i kako je narod tu drzao stoku.Jedna baba se spremila da izadje u Dusana Vukasovica na prvim vratima i napala nas je kako vredjamo Bezaniju,da je ona tu rodjena,kao odakle smo mi dosli itd.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod avramovicsasa » Sub Apr 18, 2015 2:18 am

Kamo sreće da je bilo selo,tu su bile njive,sećam se kada sam 1990 godine bio na sahrani svog komšije na Novom Bežanijskom groblju,ceo taj kvart oko groblja gde prolaze linije 65,74,75,82 bio je pod zemljom i travom,osim onih čuvenih cvećara nije bilo ničega,mislim da mi je neko rekao da je na onom prostoru iza pijace gde su soliteri u zoni stajališta 74,75 bile stare kućice a masovna gradnja je počela tokom 90-tih.
Prema groblju su vozile linije 70 i 74 koje nisu imale okretnicu već su se okretali solo autobusi ispred Kapele na današnjem ispraćajnom trgu,tek negde 1993 godine otprilike se ukidaju linije 70 i 74 a formiraju 75 i 82 jer je počelo sve veća naseljenost Bežanijske kose,danas je Bežanijska kosa izuzetno elitno naselje sa svim uslovima gde je lepo živeti,ta starija Gospođa odlično zna kako je Bežanija nekada izgledala i da je bilo naseljeno samo Ledine i malo kuća u ovom kraju dalje ali sada je sramota verovatno.
Bože moj nekada su i centrom Beograda išli volovi i po koja kokoška,takve su bile prilike.....
avramovicsasa
Otpravnik

Postod roadcrasher » Sub Apr 18, 2015 5:59 am

Kad su srusili one kuce pored vojvodjanske?

Po ovome bih rekao, ne tako davno?
https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... dce989084a
roadcrasher
Član

Pridružio se: Sre Jan 22, 2014 7:05 am

Postod danilo » Sub Apr 18, 2015 12:31 pm

Te kuće nisu tako davno srušene. Kada je rađena rekonstrukcija Vojvođanske i to ovo parče od Gandijeve do crkve Svetog Georgija. To je rađeno zbog proširenja kolovoza. Sad je Vojvođanska bukvalno kod bulevar.
Pa šta i jeste nekada bilo selo. Ne znam zašto to nekoga vređa. Gluposti.
Bežanijska kosa je bila u močvarama i u vinogradima. Sada evo, veliko naselje.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Čet Apr 30, 2015 12:41 am

Došla Baka kod vozača,

,,Gde ideš,,
,,Do 12 nigde,a posle kući u Ugrinovce,,

Baka je bila u čudu ali se posle nasmejala šali :)
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Uto Maj 19, 2015 7:31 pm

U našem poslu može svašta da se desi i doživi ali ponekad su neke situacije toliko smešne,glupe,da ne možeš da se načudiš.
Vozač tramvaja je javio da je u kvaru i da mu hitno treba rezervno vozilo na Pristaništu jer je došao sa 30 putnika,zamislio sam da sprovedemo tramvaj polako rikvercom do stanice kako bi putnici bezbedno prešli ali rezervnom vozaču je bilo lakše da se okrene kroz kiflu,sve je izgledalo super ali vozač neispravnog tramvaja je bio toliko pametan da je prišao skroz kifli na koju je stao tramvaj i ispustio putnike koji su izašli i stali na šine,od putnika tramvaj nije mogao da izađe na pravac.
Ukrcavanje u samoj kifli je bilo ne bezbedno jer je dole kanal koji je zarastao u travu i pretila bi opasnost da neko upadne,svi su blenuli jedni u druge,Majstor je bio najluđi,uhvatio je gvožđe i izgurao putnike kao ovce uza zid kako bi tramvaj mogao da prođe i otvori im vrata.
Pitao sam vozača zašto je uopšte ispuštao putnike dok se rezervno vozilo nije postavilo u pravilnom položaju za prijem,nije znao odgovor.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod SGB » Sre Maj 20, 2015 4:57 pm

То што је он будала, то некако и да сварим, али да од тих оваца нико није нашао за сходно да му узме гвожђе и набије му га у једно место, то не могу да разумем.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod profa_chb » Sre Maj 20, 2015 6:05 pm

Ne bune se ljudi ni za gore stvari... Niko se ne buni, a oni koji se bune dobijaju čudne poglede od onih koji se ne bude...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod Ratomir » Sre Maj 20, 2015 6:07 pm

Србија је данас оваква јер су нашем народу пропали рефлекси...
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod avramovicsasa » Sre Maj 20, 2015 9:57 pm

Najgore je što radni ljudi žive po obrascu ili tako reći žive od danas do sutra,svaki dan je unapred poznat tako da više ne reaguju na već viđeno,nemaju odnos i emocije,dok pridošlice znaju da reaguju prilično burno.
Nema razloga da neko napada majstora ,,sa gvožđem,, koji je priskočio tu jer je bezbednost bila prioritet jer da je tramvaj krenuo na putnike oni ne bi imali gde jer su se zaglavili na mestu gde se nalaze peskare.
U svakom slučaju nisam poznat po tome da pišem prijave ali ovo je bilo zrelo za prijavu,srećom što je vozač jedan od najboljih u radu,
stariji je pred penziju pa nekada ne razmišlja punim kapacitetom tako da sam to pripisao budalaštinama a izostali su i paparaci :twisted:
avramovicsasa
Otpravnik

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije