od becks89 » Sre Jun 10, 2015 3:21 pm
Pre svega da pohvalim reportažu, a onda da postavim i par pitanja.
Prvo pitanje se odnosi na displej, jel se samo čini ili su ovde ugrađeni manji displeji, mislim konkretno na prednji displej?
Drugo pitanje se odnosi na brisače, čak i sa manjim metlicama prilikom svog rada oni bi trebali da prelaze na displej ili ne?
Treće pitanje, opet je Pilotovo sedište u kabini, koliko mi se čini, opet tu nema pojasa?
Što se tiče samog vozila, estetski izgleda neuporedivo bolje u odnosu na mnoge prethodnike iz fabrike, stvari koje mi se dopadaju obraćanje pažnje na sitnice i po fotografijama i kratkoj vožnji od juče, rekao bih da je nivo završne obrade podignut i da se to dosta popravilo. Raduje me što je izbačen ZF menjač i što je tu Voith sa 4 brzine koji se mnogo bolje pokazao, kako po performansama tako i po ponašanju u gradskim uslovima u Beogradu. Možda i previše verujem u neke stvari, ali vidim dosta poboljšanja na stvarima koje smo ovde pisali kao mane prethodnih serija, konkrento mislim na izduv klime, rešavanje podnih obloga, razmak među sedištima itd itd itd.
Čak mislim da je i ovo rešenje sa manjim staklima kod vrata, zapravo u cilju bolje preglednosti u retrovizoru, rekao bih da ta stakla nisu u boji, a sada ni po visini neće ometati vozača da precizno oceni jel ima nekoga u vratima ili ne, sada mu neće smetati odsjaj i samo staklo, ali bih voleo da i to neko potvrdi. Pored toga, barem meni estetski mnogo lepše izgleda ovako. I iskreno bih poželeo Ikarbusu još 200 ovakvih modela da napravi i proda, jer vidim da se lagano usavršavaju na njemu i da su otklonjeni skoro svi nedostatci.
A brisači, da, marginalna stvar, ali stvar koja neverovatno bode oči, nadam se da se takvi propusti neće više dešavati.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net