Sloba je napisao:Ja mislim upravo suprotno, da je sramota za državu što dozvoljava kupovinu visokopodnih autobusa za gradski prevoz u 2015. godini, a Beograd bi mogao za početak da promeni svoje održavanje.
FiuMAN je napisao:Koliko se ubrzao protok ljudi jer nema stepenica, toliko se usporilo vrijeme dok se pozatvaraju sva vrata. Na busu sa stepenicama se jaaaako rijetko desi da na nekim vratima iza nekome stisneš nogu (obično dječurliji), dok je kod niskopodnih to stalna pojava jer su vrata u ravnini i ljudi na silu oće stajat čim bliže vratima. I onda ih ili vodilica uhvati, ili ih rukohvat lupi po ruki..... a ako sve savršeno radi (senzori) pa se to ne dešava, onda možeš slobodno uzet uže i objesit se jer nema te sile da stigneš vozno vrijeme. Svaka stanica sva troja vrata po nekoliko puta zatvarat. Psihijatrija

becks89 je napisao:Vrata krenu da se zatvaraju, puštaš kočnicu lagano kreće, neko se setio da iskoči, uhvate ga vrata i paf, ode na 10 godina robije, zbog budale.
profa_chb je napisao:Davno je to bilohttp://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/i ... _id=130708
Koliko se sećam, došlo je do nekih promena, i napravljeno je 80 autobusa
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

milos265 je napisao:Profo, planiraju li ikada ovi u Ikarbusu da pokušaju VDO tablu da ubace u 103-ku![]()
profa_chb je napisao:Nemam pojma, ne verujem, pošto nije stvar samo estestke prirode. Kompletna elektronika je drugačija, jer VDO imaju taj Kibes interfejs, i upravljačku jedinicu. Mislim da bi onda morali da rade dopunu homologacije za ECE 10 (elektromagnetna kompatibilnost), a možda i za neke druge pravilnike. Kod IK103 je sve preko klasične elektrike, releji i tako to
profa_chb je napisao:Nisam do sada uspeo da nadjem te fotke, a guglovao sam u više navrata. Mislim da se u to vreme radila N serija, pa je sva pažnja bila usmerena na BG. Tamo ne verujem da su ih slikali, a I da jesu, ne znam na kom jeziku da ih tražim i gde
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
Povratak na Gradski, Prigradski, Medjugradski
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju