Neobus 407VT od firme Autotransport Kostolac je došao na prefarbavanje. Trenutno se farba u tamniju plavu boju.

negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
cone je napisao:Bože, Saša, ko još radi za pare?
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Aleks_BGD je napisao:Svidjaju mi se kako su uradjena zadnj vrata na ovom Neobusu.Kod onih novijih mi se nikako nesvidja onaj prozorcic na zadnjim vratima mislim da je nepotreban tu,inace bus je jako lep.Cone i jedno pitanje za tebe koje se vec duze vreme provlaci kroz forum:A to je zasto su brisaci na SVIM ali bas na SVIM Neobusim nenastelovani kako treba,tj ne stoje ravno,nepoklapaju jedan drugog?Mislim da je Milos 265 vec postvio takvo pitanje ali mu niko nije odgovorio?![]()
![]()

crobus je napisao:Koliko je ovaj autobus od Autotransporta star da već mora ići na farbanje ili je u pitanju promjena imidža?

cone je napisao:crobus je napisao:Koliko je ovaj autobus od Autotransporta star da već mora ići na farbanje ili je u pitanju promjena imidža?
Autobus je urađen u decembru 2005., karoserija mu je u odličnom stanju, ali je želja kupca bila da ga prefarbaju u drugu boju. Autobus je već ofarban, biće uskoro slika. Znači, u pitanju je promena imidža.
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju