od becks89 » Sub Sep 26, 2015 6:51 pm
Loše si skapirao, ja nigde nisam rekao da ne volim Ikarbus, ne volim što mi se serviraju priče i prosto me zatrpavate time kako je ovo dobro i normalno. Ne, nije ni dobro, a još manje je normalno, da se neki autobusi puste bez šrafova na nekim delovima, da otpadaju delovi usput, da kuvaju usput... Sa druge strane, pričaju se bajke kako šire proizvodni sistem, na minibuse i turističke autobuse?! ALO!!! Turističke autobuse?! Isti ti koji ne umeju da urade ni autobus sa gotovom šasijom, tablom, i mehanikom? Pa Megabus je godišnje više pravio kvalitetnih autobuse nego Ikarbus sada.
Ja prvi ću biti najsrećniji onog dana, kada se ponovi kvalitet proizvoda iz 2012. ili kada uspeju da naprave seriju vozila koja su značila pouzdanost uz minimalno održavanje, 2003/04 godina, do tada, neću dopustiti naprednim merama i sredstvima informisanja da utiču na moj stav, a problem je što imate sve manje argumenata za odbranu i ovi postojeći o domaćoj proizvodnji i napretku se izlizali od upotrebe...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net