Logo

Nezgode GSP-a Novi Sad

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Novom Sadu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Nezgode GSP-a Novi Sad

Postod sremacns » Pon Nov 16, 2015 8:56 pm

Danas na liniji 1 Klisa vozilo JGSP NS udarilo u stajalište na Sentandrejskom putu preko puta novosadcke mlekare ...
Vozač početnik loše procenio ali na svu sreću nema povređenih ...
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Sponzor

Postod Шоми303 » Pon Nov 16, 2015 9:17 pm

Мученик, прво па мушко :D
Сва права задржава Somi303, за коришћење контактирати-> www.flickr.com/people/somi303/
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
Korisnikov avatar
Шоми303
Član

Pridružio se: Pet Jul 27, 2012 4:19 pm

Postod nautilusNS » Sre Nov 18, 2015 4:22 pm

A da li se zna koje vozilo je nastradalo i kolika je šteta?
nautilusNS
Član

Pridružio se: Čet Nov 24, 2011 7:29 pm

Postod gibanica » Pet Nov 20, 2015 9:19 am

auu kako je taj polozio vozacki
gibanica
Član

Pridružio se: Uto Apr 30, 2013 8:00 pm

Postod sremacns » Pet Nov 20, 2015 9:31 pm

Saznao sam u putanju je bilo vozilo # 753 dok samo vozilo nije mnogo oštećeno . Od PR preduzeća Snežane J. sazano sam da je podnet zahtev firmi koja se bavi stajalištima za izradu novog stajališta a što se tiče mučenika vozača kolega Velemajstor je lepo opisao mlade kolege znači nije da nije prvi put da novajlija napravi problem ...
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod dusanman » Sub Nov 21, 2015 4:47 pm

Nije toliko problem u novim vozačima, koliko je do "stručnjaka" koji postavljaju stajališta... Iste scene se kod nas dešavaju, stajališta postavljena jako blizu bankine, i redovno se dešava da zglobni udari prikolicom u stanicu i havarija.
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

Postod SGB » Sub Nov 21, 2015 5:15 pm

753 није нископодно возило, не разумем зашто је уопште покушавао да га "залепи" за ивичњак, када путници свеједно морају да се пењу/силазе. Да је нископодни, па да је морао да уђе/изађе неко са колицима, да има оправдање, овако је баш "славно" почео.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Шоми303 » Sub Nov 21, 2015 7:15 pm

Није битно да ли је нископодан, треба да стане уз ивичњак. Ови наши ***ЦЕНЗУРИСАНО*** стају и по метар-два од ивичњака и осим што ти мораш да силазиш на пут па тек онда у бус блокирају возила која пролазе. Нпр на линији 302 постоји станица у коју могу да стану три зглобна аутобуса, а космајци једва соло нормално утерају. Преко пута ње постоји исто огромна станица са мало мањим прилазом и редовно стану пола на пут, пола у станицу зато што у њу не можеш да улетиш као ***ЦЕНЗУРИСАНО***, већ мораш спорије да уђеш. Јако ме нервирају такве ситнице које нам свима отежавају живот због бахатости возача.
Сва права задржава Somi303, за коришћење контактирати-> www.flickr.com/people/somi303/
profa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
Korisnikov avatar
Шоми303
Član

Postod SGB » Ned Nov 22, 2015 11:17 pm

Ево овај није био бахат, па је покупио станицу. Ја први не бих стао уз ивичњак, јер нећу да робијам неко бравче које се залеће на аутобус као да му је последњи, што је често случај на станицама са нишама, где путници стану на пола исте, мислећи ваљда да ће тако нешто убрзати, или шта већ. А особа која има проблем да направи корак-два до аутобуса, очигледно има здравствени проблем јер не може да се креће, и онда то не треба да чини самостално, јер угрожава и себе и друге. Ако си здрав и прав, ситнице не треба да ти отежавају живот.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Postod Шоми303 » Ned Nov 22, 2015 11:51 pm

Ситница ти је блокирање пола траке због којег се кола могу слупати јер ће морати да газе линију неби ли обишли аутобус у станици?
Korisnikov avatar
Шоми303
Član

Postod SGB » Pon Nov 23, 2015 12:14 am

Па сам си рекао.
Шоми303 je napisao:Јако ме нервирају такве ситнице које нам свима отежавају живот због бахатости возача.
SGB
Član

Postod Шоми303 » Pon Nov 23, 2015 1:13 am

Шит :D
Korisnikov avatar
Шоми303
Član

Postod Sloba » Pon Dec 28, 2015 12:11 pm

Jutros oko 9 se kod Banovine sudario Citelis sa kamionom. Nema povređenih.

Image

Izvor: Radio 021
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Miodrag » Pon Dec 28, 2015 3:52 pm

Još jedna nezgoda danas, izvor: FB stranica NoviSad.com
Image
Miodrag
Član

Pridružio se: Ned Apr 03, 2011 10:26 am

Postod Sloba » Pon Dec 28, 2015 4:01 pm

Baksuzan dan za JGSP "Novi Sad". Od jutros se dogodio i treći udes.

Image

Izvor: Facebook/Uživo sa novosadskih ulica
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu