Logo

JKP Autotransport, Pančevo

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Re: JKP Autotransport, Pančevo

Postod Nele Nibus » Sub Feb 13, 2016 3:45 pm

Sloba je napisao:Nema nikakve veze sa tim kakvi su autobusi. Kriv je ATP Pančevo a ne Ikarbus.

Slobo pogrešno si shvatio, ja nisam ni rekao da je kriv Ikarbus već sam Autotransport...
Druga je stvar što se meni taj bus nije svideo i što za ATP-ove linije ka selima niskopodni bus nije nimalo zahvalan već srednje podni, tako reći 112-ce za grad su ok, ali za prigrad i lokal su promašena investicija..
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod Sloba » Sub Feb 13, 2016 3:48 pm

LE je drugačija priča od niskopodnog. Zadnja polovina autobusa pripada klasičnom srednjepodnom autobusu, uključujući kompletan pogon.

Novi Sad ima flotu od 40 low-entry autobusa i svi se bez problema koriste na raznim prigradskim linijama od kojih su neke i po 35-40 km duge, kroz ravnicu ili brda. ;)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod Nele Nibus » Sub Feb 13, 2016 3:58 pm

A ATP ima liniju za Samoš koja u jednom pravcu ima oko 60km, i da li je realno da se ljudi voze tim low-entry, a ne srednje podnim vozilima?
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Sloba » Sub Feb 13, 2016 4:13 pm

Koja je razlika? Prigradsko vozilo je prigradsko vozilo, bez obzira na visinu poda.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod sarenacmarko » Sub Feb 13, 2016 4:26 pm

Samos je udaljen od Panceva 40-45km. Pola sata voznje jer je intezitet saobracaja na toj relaciji slab. I sam sam iz tog kraja.
Korisnikov avatar
sarenacmarko
Član

Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 8:19 pm

Postod Aleksandar97 » Sub Feb 13, 2016 4:35 pm

Marko udaljenost jeste nekih 45-50 kilometara. I putuje se više od pola sata, autobus staje u Kovačici i u Padini, putuje se jedan sat i 15 minuta u jednom pravcu. :)
Korisnikov avatar
Aleksandar97
Član

Pridružio se: Sub Mar 07, 2015 9:59 pm

Postod Nibus-ja » Sub Feb 13, 2016 5:30 pm

patrik je napisao:Služiće Pančevce Ikarbusi samo tako da ste videli osmehe na licu vozača kada su preuzimali ključeve ...
Komentar jednog vozača bio je jaoo vidi nov autobus pa još naš ....

patrik je napisao:Nele pitanje za tebe .Šta je Crvena mašina ? Koja je to vrsta marka autousa ? Da nije Nibus možda ?

Dobro znam da mrzite Nibus ali baš Nibus je kolko god vam se ne svidelo ili svidelo za mene crvena mašina, furija i kako god.
Svako ima pravo na svoje mišljenje.

Moram OFF izvinjavam se ....
Letos u junu u servis gde radim sa klime dolazi Nibus od ove zadnje serije sa lepom prednjom stenom , klima nije radila ok rešili smo to uspešno ali ja sam kopao po el. instalaciji autobusa ono je katastrofa sve živo je iskrpljeno , kablovi nastavljani,kablovi su stari izolacija popucala dolazi do spoja ,znači katastrofa ja poludeo tu je bio i vozač i čovek se žali gubi svetlo a ide noć tope se osigurači ludnica živa i tu sam i čoveku napravio svetlo doduše to sam mu uradio gratis al čovek me časttio ...
A pre toga sam imao u servisu neki stariji Nibus dal beše 2005/2006god a kad smo ga naterali na kanal ono ispod Sanos iz 1980te ....
A dođi vidi kako je složena instalacija na IkaMERCU sve se zna gde ide ...
Meni nemoj ništa da pričas o Nibusima poznajem bus dosta dobro...

патрик, ајде сазнај и дај ми ГБр-гаражне бројеве или регистрације ако сте евидентирали нибусе на сервису
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod Nele Nibus » Sub Feb 13, 2016 6:38 pm

Nibuse ti baš kad se umešaš negde odvališ pa ako preživiš preživeo si..
Nebitni su garažni brojevi i registracije...

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod Nibus-ja » Ned Feb 14, 2016 9:41 pm

Неле, хвала ти на комплиментима, знам ја зашто мени то треба не брини
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod sremacns » Pon Feb 15, 2016 8:38 am

prevoznik :ATP Pančevo
vozilo : Renault
linija : Pančevo - Beograd
datum : 11.02.2016.
foto : Kremer Damir .
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Korisnikov avatar
sremacns
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 8:01 pm

Postod Tihomir :) » Pon Feb 15, 2016 12:19 pm

И ниш експрес шаље мана 297 на линију од 65 километара од Блаца до Ниша. Нити греје, нити хлади, размак међу седиштима и не постоји, кичму сломиш колико су тврда, лупа веома, једино што је добро је мотор.
Tihomir :)
Član

Pridružio se: Čet Jul 05, 2012 4:27 pm

Postod Nele Nibus » Pon Feb 15, 2016 6:11 pm

Drugačija je tu priča, oni su doterivali ono što su našli povoljno, a Pančevo Ikarbusi koštaju poprilično i kupljeni su samo iz političkih razloga jer njih 12 autobusa ne vadi iz trenutne situacije nikako.
Donacija koja je trebala da stigne od 30-ak buseva kao što Aleksandar reče turističkih bi im mnogo više značila da se vrate da voze sezonske linije ka Banjama i za Herceg Novi, ne da svoje linije prebacuju kooperantima jer ipak sa 2 Neobusa kasandra i Renaultom koji su već stari i oronuli pored jake konkurencije (Fudeks) neće niko da se vozi..

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Postod becks89 » Pon Feb 15, 2016 7:49 pm

Jel zaista veruješ da bi nakon svih iskustava sa Pančevcima, ta vozila mogla da vrate putnike na sezonske linije, pored Laste, Stupa, Dunava i ostalih?
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod MILE » Pon Feb 15, 2016 10:36 pm

Naravno da nemogu da vrate, ovi prigradski će raditi Beograd, postoji priča da se njihova linija spoji zajedno sa 108 i da rade u okviru ITSa.....
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Nele Nibus » Uto Feb 16, 2016 11:55 am

becks89 je napisao:Jel zaista veruješ da bi nakon svih iskustava sa Pančevcima, ta vozila mogla da vrate putnike na sezonske linije, pored Laste, Stupa, Dunava i ostalih?

Znaš kako sve linije su im bile solidne ne zbog njih samih nego zato što su bili povoljniji od konkurencije što se mora tiče, zaista mi je biulo čudno da pored Fudeksa ljudi idu da se klackaju Neobusom kasandra do Primorja...
Lasta nema ni jednu redovnu ni sezonsku liniju iz Pančeva, ali takođe i Dunavci imaju samo jedan polazak za Novi Sad iz Pančeva odnosno Vršca i to je to.
Prvi ja se ne bi vratio da putujem sa njima najpre zbog voznog ososblja, čast izuzecima, ali opet mi je žao da gledam kako firma po firma propada i ostaje bez linija zbog nečije gluposti..

Image
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine