Kao građanin i ja bi ih izbacio vrlo rado, isto smatram da je sve to čist kič i bezukus i da ubija u pojam (čast retkim izuzetcima, koje su i estetski lepo i marketinški efektno dizajnirane) ali sa druge strane, kao ekonomista... Budimo realni i sa nogama na zemlji. Siromašna smo država, pa je bukvalno svaki dinar prihoda firmama jako važan. Zbog toga bar 70% vozila GSPa i dobrih 98% privatnika ima reklame. Naravno, opet mislim da ni tu ne treba preterivati već naći pravi odnos u svemu. Recimo po meni je sasvim prhvatljivo da 10-20% vozila ima total reklame, nekih 20-30% reklame na malim panoima bočno, a da svih 100% na panoima unutar vozila. To je i neki evropski standard, mada sve to varira od zemlje do zemlje i od kulture do kulture.
Inače, mali OT, setih se sad one čuvene priče, kako je Enco Ferari bio zgrožen kada su u Formulu 1 polako počele da ulaze reklame (mislim one izlepljene po bolidima). Čovek se zakleo da, dok je živ, njegovi bolidi neće biti pokretni bilbordi!! Kako se samo prevario (umro je 1988. u 90. godini života a Ferari je odavno bio izlepljen reklamama)!!