Logo

Jugoprevoz, Velika Plana

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz centralne Srbije.

Re: Jugoprevoz, Velika Plana

Postod Djolesanos3134 » Sub Jul 09, 2016 5:30 pm

Prevoznik: Jugoprevoz Velika Plana
Vozilo: Mercedes Conecto
gbr: #171
Linija: S.Palanka-V.Plana
20160709_134511edited.jpg
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Djolesanos3134
Član

Pridružio se: Uto Maj 03, 2016 9:25 pm

Sponzor

Postod LaZar Vesic » Pet Jul 22, 2016 11:50 am

Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Korisnikov avatar
LaZar Vesic
Član

Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 11:32 pm

Postod Djolesanos3134 » Pet Jul 22, 2016 2:11 pm

Svaka cast za sliku. Gde je slikan novi Tam... ?? :D
Djolesanos3134
Član

Postod LaZar Vesic » Pet Jul 22, 2016 4:11 pm

Hvala Djole, blizu Valjeva je slikano :D
Korisnikov avatar
LaZar Vesic
Član

Pridružio se: Uto Jul 08, 2014 11:32 pm

Postod Igor » Pon Jul 25, 2016 6:06 pm

Lepotan kome se nadam u četvrtak za Bar, Mercedes Tourismo, fotografisan na parkingu BASa danas oko 10:20h. 8)
Image
Iako ima čak 12 godina, izgleda kao da je juče izašao sa proizvodne trake.
Sve pohvale ljudima iz Jugoprevoza uopšte, a posebno povodom maestralnog održavanja ovog vozila.
Korisnikov avatar
Igor
Član

Pridružio se: Uto Sep 20, 2011 4:33 pm

Postod Zoki-AS035 » Pon Jul 25, 2016 6:31 pm

Odličan i lep autobus,pored mog favorita MB Conecta i ovakav tip MB Tourismo je isto, po meni favorit i sviđaju mi se ovakvi autobusi.
Super ti je slika Igor-e, samo da nije ova ograda ispred njega bilo bi 100 posto fotka bez mane, ali i ovako kažem i naglašavam sve pohvale za objavu. :)
Zoki-AS035
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2015 7:59 pm

Postod Igor » Pon Jul 25, 2016 6:40 pm

Hvala! :)
Meni je takođe jedan od omiljenih modela.
Autobus je bez mane, vozači se o njemu brinu odlično! Nikada ga nisam primetio bez ratkapni. Vozači za primer ostalim kolegama! :wink:
Korisnikov avatar
Igor
Član

Postod Zoki-AS035 » Pon Jul 25, 2016 8:00 pm

Slažem se sa tobom u potpunosti i što se tiče ovakvog tipa autobusa, a i po pitanju konkretno ovog tvog uslikanog i objavljenog MBT-a, kako se osoblje koje ga duži održava i brine o njemu,to je očigledno,vrlo,vrlo odlično. :wink:
Zoki-AS035
Član

Pridružio se: Pon Okt 12, 2015 7:59 pm

Postod Djolesanos3134 » Pon Avg 01, 2016 9:17 pm

Mercedes Tourismo O 403 fotografisan na Autobuskoj stanici u Raci Kragujevackoj na liniji Velika Plana-Kragujevac
Image
Image
Image
Djolesanos3134
Član

Postod mate » Pon Avg 01, 2016 10:20 pm

Marbus je u subotu bio u posjeti u Sl.Brodu

Image

Image

pozdrav vozacu
mate
Član

Pridružio se: Čet Jun 11, 2009 9:42 pm

Postod Djolesanos3134 » Pon Avg 01, 2016 10:28 pm

Svaka cast Mate na ovim slikama, veliki pozdrav za tebe.... :D
Djolesanos3134
Član

Postod Aleksandar97 » Pon Avg 01, 2016 11:42 pm

Prelepo izgleda ovaj Tourismo, kao nov je, šema mu je fantastično legla. :)
Korisnikov avatar
Aleksandar97
Član

Pridružio se: Sub Mar 07, 2015 9:59 pm

Postod Djolesanos3134 » Pon Avg 01, 2016 11:46 pm

Mecka je skoro nova,stara je 12 godina,a skoro ni ogrebotinu nema, svaka cast vozavima na ovakvom odrzavanju. Kolor sema je odlicna, lepa na oko... :D
Djolesanos3134
Član

Postod Igor » Sre Avg 10, 2016 12:32 am

Ove godine sam bio rešen da konačno nađem adekvatan prevoz do Crnogorskog primorja, zbog čega sam bio spreman otići i do Beograda ili Kragujevca, kako bi se to ostvarilo.

Malo pre početka Jugoprevozove sezonske linije, Smederevo - Bar, kontaktirao sam ih, kako bi im ukazao na propuste koje su činili prošlih sezona, slanjem Trendlinera na tu međunarodnu liniju, čija je trasa dužine oko 600km. Takođe, predložio sam im i usavršavanje i unapređivanje rada kompanije. Zauzvrat, oni su napravili jedan gest, i poklonili mi jednu povratnu kartu za Bar, na čemu sam im ja, naravno, zahvalan, i na čemu im se i ovde, ponovo zahvaljujem. Obećano mi je da, ukoliko budem putovao njima, neće biti nijedan od dva Neoplana Trendlinera. Zahvaljujući tome, ja odlučujem da putujem(o) njima.

18.7, 10 dana pre polaska, po dogovoru, odlazim po kartu, i uz to kupujem još 5 karata, za ostatak porodice. Tada sam im i odneo predloge autobusa za obnovu voznog parka, na čemu su mi se oni zahvalili. Takođe im se zahvaljujem i na prijemu koji se odigrao u veoma prijatnoj atmosferi.

Moji predlozi i sugestije se mogu sagledati iz nekoliko nivoa. Prvi, i najvažniji, jeste svakako prestanak forsiranja Trendlinera na svim mogućim poljima, već njihovu upotrebu usredsrediti na međugradski i prigradski saobraćaj. Ostali nivoi, jesu bili male finese, koje su već realizovane kod najboljih prevoznika u zemlji(Fudeks, Kanis, Zoran Reisen, Trans-jug, Banbus i sl.), a to je eventualno osveženje na liniji, u vidu flašice vode, ili nekog soka, limunade ili kafe. Takođe, i eventualnih užina u vidu kroasana ili manjih sendviča.

Smatram da u poslovanju svake autobuske firme treba da postoje sopstveni ciljevi, u svrhu poboljšanja usluge. Vremenom se ciljevi ostvaruju, i stižu novi, komplikovaniji, koji svojim ispunjavanjem znatno poboljšavaju iskustvo putnika, što znatno doprinosi poslovanju i ugledu kompanije.

I pored mog truda da stupim u kontakt sa odgovornim ljudima koji će imati sluha za ovakve predloge, koji traje još od februara meseca, i pored svih dogovora sa tim istim odgovornim ljudima i obećanja što se tiče autobusa za Bar, koji ne bi trebao biti Neoplan Trendliner, bar u tom terminu, ja sam doživeo potpuno suprotno.

Na moje veliko razočaranje, 28.8. u 21:15, stiže, verovali ili ne(pošto ni ja nisam verovao), Neoplan Trendliner.

Mislim da je suvišno pisati opširno o karakteristikama autobusa, jer kao što svi znamo, u pitanju je prigradski autobus, koji nikako nije za međunarodnu liniju. Uz to, već sam išao u 1. razred prošle sezone, pa sve postoji na prošlim stranicama. Naglsiću da su sedišta bila izuzetno tvrda, i da mesta za noge uopšte nije bilo. Od filma ništa, muzika najnoviji treš i narodnjaci na kvadrat. Na pojednim sedištima mehanizam nije radio, tako da su ta sedišta bila sve vreme bila oborena, dok putnici koji su tu sedeli, nisu izašli.
Popunjenost je bila 42-47/55, tako da je bilo materijala da se pošalje drugi autobus.
Natpis:
Image
Image
Brisači su bili u ovom položaju sve vreme:
Image
Pomenuta sedišta, sa pokvarenim mehanizmom:
Image
Neizostavni detalji:
Image
Image
Natpis sa prednje strane:
Image

Nakon par dana na letovanju, kontaktirao sam jednu od osoba koje su omogućile moju posetu. Dobio sam odgovor da će i u povratku biti Trendliner, i da je to politika firme koju ni ona ne razume.

Pa sam se tako opet vratio Neoplanom Trendlinerom. Stigao sam jutros, polu ukočen. Pored toga što smo bili bez filma i sa treš muzikom, dobili smo i gratis ortodoksne narodnjake koje iskreno nikad nisam čuo. Muzika je bila uključena kao da je 17h popodne, a ne 2h ujutro. Jedna putnica je prokomentarisala "Majstore, je l' može neka druga stanica? Fali samo kolo da zaigramo", na šta su oni samo smanjili muziku.
Popunjenost: 47-49/55.
Image
Image
Detalji:
ImageImage
Image
Neujednačena linija:
Image
Image
Galerija:
Image
Numeracija? :
Image
Sedišta:
Image
Image
Image
Po dolasku:
Image

Ukoliko želite da putujete do mora na neudobnim sedištima, bez mesta za noge, međugradskim autobusom i uz sve to sa treš i ortodoksnom narodnom muzikom, putujte Jugoprevozom.

Ja se iskreno zahvaljujem čelnicima iz Jugoprevoza na ovakvom "nezaboravnom" putovanju. I naglašavam da ću njihove usluge ponovo koristiti, tek onda kada shvate svoj posao kako treba, i kada promene politiku poslovanja, koju verujem, ne razumeju mnogi.
Poslednji put menjao Igor dana Sre Avg 10, 2016 4:17 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Igor
Član

Postod dusanman » Sre Avg 10, 2016 12:48 am

Auh, ovo je smrt, 55 sedišta u ovaj bus, pa još na tu relaciju, bogami, fino su te izradili. :D

U našem Lion's Regiu ima isto 55 sedišta, ista stvar, sreća pa ga ne šalju na baš toliko dugačka putovanja.
dusanman
Član

Pridružio se: Pon Feb 06, 2012 6:57 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije