Ne sporim udobnost i komfor, već komentarišem koncept. I sam sam putovao sa S417HDH i zaista je bila udobna, iako je imala previše sedišta. Setrina HDH je institucija na točkovima, ali da li je lep, na primer, Mercedesov Tourismo SHD (kao što je imala ATP Vojvodina) ili Travego SHD sledeće generacije?
Meni se lično kod Setre oduvek najviše dopadala GT-HD varijanta, Mercedesov RHD i slično, gde se vidi dužina, a ne metar i po bunkera, zbog čega ga istočni narodi najviše vole. Turski oglasi su puni HDH/SHD autobusa. Za mene je takav autobus kao stvoren za prevoz šporeta, frižidera i ostale bele tehnike, a ne ličnog prtljaga, te zbog toga izuzetno ne volim ovakve autobuse. Uz to, često autobusi ove klase meni deluju jako neskladno upravo zbog prenaglašene visine.

Ovo nije nikakav komentar vezan za Fudeks. Opet, uopšte ne sporim udobnost ovog autobusa, u šta sam se i sam uverio, već samo koncept, koji izuzetno ne volim.

Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.
"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa