Miki je napisao:Ako je verovati skrivenom laviću na prednjoj steni, ovo je MAN.
Garažni broj 1345 na liniji 88:
Nego šta,
MAN-čuga je ispod haube.
Tog lavića sam ja stavio još pre nešto više od dve godine. Zadržao se na masci i dan danas, i učinio
45-cu prepoznatljivom na kilometar.
blokovi je napisao:Kod Nina na tadasnjem 1/94 je bio za primer, imao je muziku, autobus si van linije retko mogao videti. Jedini koji valja od svih tih bivsih kola sa tadasnje 94, ovo ostalo ni za sta nije, narocito 477 kojeg je urnisao Maxa Indijanac koji je skoro popasao otkaz !!!

Dosta dugo je 1111 imao odličnu posadu na 94-ci. Gar.broj 477 posle remonta je i više nego pristojan, odlično radi posao na 551-cu:

Gar.broj 1295 je pre 10-ak dana imao
krpljenje i mackanje, slikan u garaži neposredno nakon istog dok još nije dobio gar.broj:

I par dana kasnije kada je izašao na liniju 75, za vreme pauze na
Zelenom vencu:

Naš
Solaris 3095 na slikama od letos, dok je imao reklamu za
Frikom Rumenko:

Zbog redukcije 8/75 tokom jula i avgusta je bio redovan u šihti na 18-ci. Pred sam kraj boravka na istoj zadesila su ga dva čukanja, oba na prednjoj steni i sa leve i sa desne strane. Radi sanacije oštećenja, čitavih nedelju dana je proveo na Dorćolu gde su mu zamenili prednje maske, te je ponovo u punom sjaju. Takođe odmah nakon toga je izvršena i zamena odavno napukle šoferšajbne, a stavljene su mu i nove prednje gume čime su eliminisane ranije vibracije tokom vožnje. Kao šlag na tortu, pretprošlog vikenda je dobio novu
Shoppi reklamu, koja ga je baš osvežila:

Pre par dana smo odradili detaljno čišćenje kabine, a uskoro njega i 3024 očekuje veliko sređivanje, tako da će biti još dosta novosti i fotosa.