Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod becks89 » Ned Sep 25, 2016 5:07 pm

Druze, to je danas najnormalnije, koliko god tebi i meni bilo odvratno. Ja znam da je dete od 16 godina jednom kolegi napravila ozbiljnu frku, jer nakon odnosa nije hteo vezu, toliko daleko je otišlo da je spremila i tužbu za silovanje. Današnje nazovi klinke su spremne na svašta, pritom uz podršku roditelja izgledaju i oponašaju starlete i prostitutke, zašto se onda čuditi ovakvim stvarima?
Nema tu šta da se pravda ili ne, pritom ko ti ne garantuje da sve ovo nije neka osveta ili izmišljotina zarad tiraža?

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Sponzor

Postod branik » Ned Sep 25, 2016 6:00 pm

Oduvek ima izreka:" Ko sa decom spava, upi..n se budi."
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod profa_chb » Ned Sep 25, 2016 8:59 pm

Sve ja to znam. Samo ne znam šta je u pitanju u konkretnom slučaju, te i ne komentarišem :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod becks89 » Ned Sep 25, 2016 9:27 pm

branik je napisao:Oduvek ima izreka:" Ko sa decom spava, upi..n se budi."

Naravno, donekle što je tražio to je i dobio.
Ali, poenta moje priče je bila da ta jadna deca nisu baš deca sa 15 godina, vremena su se promenila, ta deca prave jako jako ozbiljne stvari i sa manje godina, odavno je izgubljena granica normalnog, tako da je barem meni ovo nešto što me ne čudi.
Ranije sam to viđao kod drugih kolega, danas sam i sam svedok toga, kako sam se zaposlio u jednoj prevozničkoj firmi, jednostavno nema blama i granice kod pojedinih.
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod branik » Ned Sep 25, 2016 9:49 pm

Размишљате као млади мушкарци. Ставите се у позицију родитеља и онда помислите како бисте се осећали да вам неки маторац спопада дете.
branik
Profesionalni vozač

Postod becks89 » Ned Sep 25, 2016 10:12 pm

Roditelji za početak treba da vaspitaju dete, ako je vaspitaš da se ponaša i oblači kao prostitutka, teško da možeš očekivati da će je saletati akademski građani po čitaonicama. Daleko od toga da opravdavam ovog lika, ako je stvarno tako bilo, to je nedopustivo, a pritom je i na radnom mestu.

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod branik » Ned Sep 25, 2016 11:04 pm

А где пише кско је дете било обучено, осим мајчине тврдње да је била у тренерци. А, уосталом, у чем год да је била, он је на радном месту. Некад су били и они натписи о узнемиравању возача и разговорима са њима. А обрнуто?
branik
Profesionalni vozač

Postod SGB » Ned Sep 25, 2016 11:28 pm

Ма ко зна шта се догодило, ако се уопште догодило. Ако се јесте десило, онда је неко тешко "ишчашен" у мозак, или возач који салеће клинку, или клинка која је нашла тешко болестан начин за самопотврђивање, па измишља причу, или можда мајка која манипулише дететом из неког трипа везано за возаче, па се свети, итд. Мени лично ово изгледа као текст из едиције "Није се догодило", да се раја мало потпали и размишља о левим стварима, а читаност расте.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Daree » Pon Sep 26, 2016 5:39 pm

Da li je ta mala cula za GB vozila vreme i datum kada se to dogodilo kao i linija.Ona rekla na liniji 23 i sta sad treba sve vozace sa linije 23 da postroje u red i da vide sta se desilo :evil: svasta i sa tim vozacem ako je stvarno bilo tako ali opet otvorio joj je vrata ona ga je iskulirala otisla a on nije bio agresivan
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod branik » Pon Sep 26, 2016 6:58 pm

Video nadzor je potvrdio pricu, i firma preduzima mere zbog neprofesionalnog ponasanja na radu.
A mora li dete da zna za sistem obelezavanja vozila? Svakako postoje i drugi nacini identifikacije u danasnjem vremenu.
branik
Profesionalni vozač

Postod HADZIJA282 » Uto Sep 27, 2016 12:52 pm

Sto se tice tih "domacica" - koliko god godina imaju, nije mi jasno nekoliko stvari. Prazan autobus, mesta koliko hoces, one stanu napred i cackaju svetinju (telefon), pride legnu na vozaceva vrata od kabine, ne zanimajuci ih da li smetaju vozacu. Naravno da ne opravdavam kolegu u ovom slucaju, ali ako je on krenuo sa otvorenim "napadom" na nju - sto se nije pomerila, prosla pozadi, naduvala ga, pa onda po izlasku iz vozila zapisala registarski ili garazni broj i prijavila slucaj nekom ko je eventualno zaduzen za to? Ne, nego je ona svo vreme stajala napred, laskalo joj muvanje pedofila i pritom je uzela cedulju sa brojem telefona i jos cackala mecku i slala mu poruke sa tudjih brojeva. Alo, o cemu pricamo??? :roll:
HADZIJA282
Član

Pridružio se: Čet Maj 31, 2012 8:46 pm

Postod SGB » Uto Sep 27, 2016 8:47 pm

Česta pojava, stajanje napred po svaku cenu da bi je "snimio" ceo autobus, kao da je u diskoteci. :) Gadan trip, nevezano za temu iz novina. Naravno putnički salon je za putnike, ali zaista ne vidim potrebu za ležanjem na vozačkoj kabini ako nije baš nepodnošljiva gužva.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Daree » Uto Sep 27, 2016 9:35 pm

a niko ne razmislja da li smeta vozacu da mogu seli bi mu u krilo samo na sebe misle :twisted:
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod Ratomir » Sre Sep 28, 2016 5:07 pm

Ја понекад станем напред, ако нема места за седење, и увек гледам када возач гледа десну страну или ретровизор, померим се да би могао без проблема да види. Када возач прича с неким, увек гле дам да се одмакнем од њих да им неби било непријатно као да их неко прислушкује.

Послато са 5022D уз помоћ Тапатока
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod Miki » Pon Nov 14, 2016 4:02 pm

Danas čekam polazak sa Zelenog venca u 12:24, on po običaju malo kasni jer mu je kratka turaža. Penje se LDM-ov P42702 ka Brankovom mostu skoro prazan (jer je odmah kranuo), ispred njega FAP sa 60, a na stanici samo neka žena i ja. Vidim ja da on ne otvara vrata iza FAP-a i ostajem na početku stajališta, usput posmatrajući radove na biciklističkoj stazi. I dok sam ja tako gledao, on je lepo samo prošao pored stajališta i nije stao (a usput nije ni pogledao u retrovizor, video bi da mu mašem). Tako je on mene ostavio da čekam sledeći 19 minuta. Jurio sam ga ja posle sa 77, ali je bezuspešno. Popio je prijavu (a i viđaćemo se mi još), kao i njegov kolega sa sledećeg polaska koji je krenuo 2-3 minuta ranije, pošto kod Bloka 29 bio u 12:50 (a polazak je u 12:43). Ovakav bezobrazluk do sada nikad nisam doživeo sa GSP-om...
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije