Logo

Gradski prevoz-Užice

Slike i rasprave o gradskom prevozu u gradovima u Srbiji i regionu.

Re: Gradski prevoz-Užice

Postod Kontrolor » Čet Okt 06, 2016 4:28 pm

Veoma lepo i korektno pitanje, ali to ce slabo ko ga prizna od onih koji su se sa njegovim recima slagali...
Ako si prema nekome los, nista bolje od njega nemoj da ocekujes u odnosu sa tobom.
Korisnikov avatar
Kontrolor
Kontrolor gradskog prevoza

Pridružio se: Uto Dec 15, 2015 10:30 pm

Sponzor

Postod Kontrolor » Čet Okt 06, 2016 4:40 pm

Evo jednog nagovestavanja... Sprema se nova linija 15, prigradska linija koja ce povezivati selo Stapari i jedan deo Ponikava. Linija je u planu do kontrloe leta, preko puta pise i zgrade kontrole. Cekamo sve papire da bude zvanicno pa ce biti i vest sa nacrtanom trasom.

L15.jpg

L15-1.jpg

L15-2.jpg

L15-3.jpg
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Ako si prema nekome los, nista bolje od njega nemoj da ocekujes u odnosu sa tobom.
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod branik » Čet Okt 06, 2016 6:03 pm

Ih, kad proradi aerodrom, pa to postane elitna linija! Vec vidim i oznake: A stranci samo navalili...
Do duse, sa aerodroma i sad moze da se leti, posebno ako se neko zanese u setnji. U vecna lovista!
A evo za one koji ne poznaju ovaj kraj, da ne bude da se samo nas dvojica dopisujemo umesto da kao ljudi popijemo kafu na Trgu:
ponikve 2.jpg

Sad, salu na stranu, kazu da je veliki prostor ociscen od zaostalih projektila koji nisu eksplodirali, posebno na onom zapadnom delu koji se pretvara u civilni. A ko ima petlju, neka seta.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Kontrolor » Čet Okt 06, 2016 7:46 pm

Ima nas koji smo setali, ako Bog da bice linije u vise polazaka kasnije. To sada nece biti vise od 2 puta dnevno...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Kontrolor » Pet Okt 14, 2016 11:31 pm

Jos uvek nije saniran levi cosak autobusa sa linije 13...

BC_razbijen.jpg

Takodje primetih jos neki dan da su vracena 2 IK iz Plane...

IK_iz_plane.jpg

IK_iz_plane 1.jpg
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod branik » Ned Okt 16, 2016 3:31 pm

Danima posmatram 279 i polako nastupa razočaranje u prevoznika. Uskoro će mesec dana od udesa , a sve stoji kako je i bilo. Ne razumem, zar ne može da se odvoji po sat dva dnevno da se bar onaj lim ispravi i fiksira far? Ovako, vozilo je tehnički neispravno, a Direkcija ga toleriše.
Razumem da nema branika, ali su i to do sada lokalni plastičari mogli da izliju. Čekić, brusilica i aparat za varenje valjda ima. I to pokazuje odnos prema putniku - gradjaninu. Sa lepim vozilima rade, ali ako ne budu spominjani i oterani, bojim se da će vozila početi da liče na onaj sa kojima je Zlatan radio.
Dobro je da si ti postavio sliku, jer sam se spremao da ja okačio jednu kad sam ga pre nekoliko dana ulovio kod "Ečke", a onda bi mi komentar bio pogan.
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Ned Okt 16, 2016 3:39 pm

Ja sam pre svega realan i neko ko zeli da Uzice dobije JGPP kakav zasluzuje jedan grad... Trudimo se da to lici, nije lako, ima dosta prepreka... videcu sa majstorima dokle je sa tim stiglo...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Kontrolor » Ned Okt 16, 2016 3:46 pm

Pre oko 2 sata na samom izlazu stanice, tacnije 30m od njega, jedan od 2 Cokinova kombija imao "cukanje" sa jednim taxi vozilom.

Image

Image
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod branik » Ned Okt 16, 2016 5:48 pm

Kako li je taksi prošao?
Jedna crvena setra 3 gradska ul, mota se po gradu poslednjih dana i bila je parkirana na Carini, ispod spomenika. Danas je videh na stanici. Čija je?
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Ned Okt 16, 2016 11:27 pm

Mislim da je Gagina, znam da ne vozi u Gradskom... i ja je vidjam... Tj danas konkretno je "spavala" na stanici...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod branik » Sre Okt 19, 2016 4:06 pm

branik je napisao:Пошто му је скинут десни ретровизор, а разбијена задња шоферка, ово ми личи да му је неки други забио свој ретровизор у њу. Да би бар тај други могао да ради, добио је његов ретровизор.

kon.jpg

Kontrolor je napisao:Nije, to je vozac zakacio kada je okretao u Ravnima... Trenutak nepaznje i eto...

viewtopic.php?f=25&t=2576&start=210
Ova je postavljeno12.marta. Juce je na FBI Žuta minuta postavljena slika sa kartonima i trakom umesto tog stakla. Zanimljivi su komentari. Kontrolor brani firmu, a ja pitam kako je u medjuvremenu autobus prošao šestomesečni pregled? A 279?
branik
Profesionalni vozač

Postod becks89 » Sre Okt 19, 2016 4:51 pm

Kontrolor ne brani firmu, nego dečko iznosi realne činjenice.
Nemoj samo da se pridružiš onoj guski što izjavi da prilikom kočenja može ispasti kroz ovo zadnje 'staklo'...

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod branik » Sre Okt 19, 2016 5:27 pm

Dobro, necu biti gusan. Hvala!
Da li je ovo vozilo kao i 279, tehnicki ispravno? Kako moze da ide da radi nekompletno? Ako je takav od marta, u medjuvremenu je morao da prodje sestomesecni tehnicki. Kako? Ko mu svakog dana potpisuje tehnicku ispravnost? Koliko treba da stigne staklo?
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Sre Okt 19, 2016 11:28 pm

Direktor je upoznat sa situacijom, licno sam je saopstio i objasnio. Doduse na njegovo interesovanje, ali upoznat. Rekao da ce zahtevati da se iskljuce iz saobracaja sto danas na zalost nisam stigao da proverim jer sam imao privatnih obaveza po slavama.... Ali sutra vec cu proveriti sta je uradjeno povodom toga. Videh u prolazu vozilo koje je "cuknuto" da je ispravljan iskrivljeni deo, pa pretpostavljam da je gotov deo branika... Sto se stakla tice, kao i potvrde moje pretpostavke, moracemo da sacekamo sutra dok proverim.
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod branik » Sre Okt 19, 2016 11:57 pm

Direktor Direkcije?
branik
Profesionalni vozač

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u regionu