od branik » Sub Okt 29, 2016 1:17 am
U Beogradu se proteklih godina dogodio niz nerazjasnjenih nekontrolisanib pokretanja vozila. I dalje verujem da gremlini u motoru nisu uzrok, vec upravo nekakva greska vozaca kao sa Berlingove slike vezano za kombinaciju automatskog menjaca i stanicne kocnice, gubitka vazduha.... Igraju se ljudi prekidacima, stanicnom, sad hoce da iskljuci menjac, sad nece, i u nekom momentu dodje do greske - i tras! Nikad niko nije stradao od praznog pistolja, vec od greske rukovaoca.
Otkako se pojavila, pre mozda cetrdesetak godina, stanicna je izazvala mnogo nesreca. Prva za koju znam bila je MAN IK5 u vidu rucice pod levom rukom do volana. Lako se aktivirala, relativno brzo ispustala vazduh po deaktivaciji za kretanje i bila je omiljena medju vozacima. Medjutim, nekoliko vozila je pobeglo sa strmih terminusa poput Gepratove i Zelenog venca u Beogradu. Kasnije, na IK 110/160, bila je objedinjena sa komandom parkirne. Povuces nazad, ispusti vazduh i imas parkirnu, a napred aktivira zadnji kocioni vod - stanicna. Te vec nisu bile prakticne i redje su koriscene. Serija trolejbusa koja je u BGd dosla 1989. imala je takodje stanicnu cija je rucica bila ista (sa onom pecurkom na vrhu) kao od parkirne (koja je inace bila tradicionalna mehanicka rucica pored sedista, na levoj ruci bez blokade) i cim su vozila pocela da beze, poskidane su. Sanos 115 ju je takodje imao na kombinovanoj rucici, ali se ne secam da ju je ikad iko koristio. A na jednoj vojnoj stodesetki koju sam vozio (TAM 110T7) sam video da ima stanicnu. Sta li ce tu?
Onda su na vozilima iz devedesetih pocele da nicu male pecurke na tabli uz tastere vrata. Vremenom se uplela i elektronika, pa smo dosli do danasnjeg stanja i raznih (jos uvek nestandardizovanih) resenja: automatski se aktivira, deaktivira, iskljucuje menjac... ako vozac uradi ovo ili ono, pritisne ovaj ili onaj prekidac. Sve se radi u cilju olaksavanja posla vozacu. Njegovo ipak ostaje ponajvise da misli! Zato je covek.