Zglobni IK-206 je sređen u jednom servisu u Staroj Pazovi (tu je ofarbano mnogo autobusa beogradskih privatnika tokom ove godine). Uskoro će završiti remont drugog Ik-206 (oba autobusa su imali požare na motorima). Za solo autobuse ne mogu da potvrdim da su tamo sređeni, verujem da su u sopstvenoj režiji.
Konacno nadjoh malo vremena da objavim sliku#9307 Slikao sam prve nedelje cim je dobila Fanta reklamu a, pre toga je bila CocaCola. Bese to u Aprilu prosle godine.
Ovaj 5912 uglavnom radi na prevozu radnika TENT po nekad upadne na redovnu liniju, zato je tako cist i ocuvan, inace verovatno i najbolji zglobni koji je u Obrenovcu
Vozio sam se pre par dana sa #4111,na nekoj avalskoj liniji,savršeno je ofarban. Dosta bolje od Arrivinih Citta,u ok je stanju tih je,ide kao munja,nije džabe Volvo
Man silovao Setru u garaži GSP-a ovo me je nasmejalo toliko da nisam mogao da dodjem do daha,ujedno je i najslikovitiji opis dizajna novog Ikara.
negas je napisao:Stefan BGD odlično "šiješ" fotke super. Prelepa Mečka Lastre i IK-harmonike
Hvala bata Negase. Posle novijih, evo i nešto od starijih Ikarbusa koji se često mogu videti u Beogradu. Za početak gar.broj 15067 po završetku ture na liniji 581:
generalno svi Ikarbusi ik-201 su odlicni za prigradski saobracaj i ja mislim da zasluzuju remont bas ovakvi poput 15067 kao sto ima Cvrcak ,sasvim solidno se ponasaju