Imaju i linije do svih mesta koja spadaju u opštinu Ub, da ih ne nabrajam sad, čak mislim da idu i do Lajkovca, ali nisam siguran da li je to redovna linija ili neki drugi vid prevoza.
A to, što se tiče trenutnog stanja sa linijama to su ove koje ste naveli već, jedino ako ne preuzmu jos linija od Laste. Nije mi jasno samo da li će i na linijama koje su međugradske morati da saobraćaju crveni autobusi,ili to ostaje kao i do sada?
Koja je onda logika da intoura opet farbaju u belo, jedino ako će da lepe foliju...ili ga neće slati ka Beogradu. Baš me zanima kako će Strela izgledati u crvenoj boji, do sad su imali buseve raznih boja, ali crvene ne dok nisu kupili one dve bordo bove, od kojih je jedna otišla u Moto Boem.
Sto se tice Mercedes Intoura iz pouzdanih izvora znam da je on na sugetiju forumasa vracen iz Valjeva u servis radi otklanjanja nedostataka. Uradjena su nova sedista, ceo bus je ispoliran, ofarbana prednja stena autobusa i dobio je nove gume. I jos nesto Intouro nece raditi prigradsku liniju Obrenovac - Beograd pa tako nece biti ofarban u crvenu boju.
Berkhof je uglavnom na prevozu radnika TENT- a,nekad uskoči na liniju ali to je retko, a Ikarbus vozi radnike RB Kolubara već skoro godinu dana.Samo ne nose više te garažne brojeve, dobili su druge. Imaju Neobus Citu istu kao Lastrina, večeras sam je video ispred garaže razbijena joj dva prozora stoji folija umesto njih.