Juče sam video neki sivi minibus,ne znam ni koji je prevoznik,a marka mu je bila neka na A koju prvi put vidim u životu.Radio je na prevozu dece.Izgleda da je to neki redak slučaj pa ako neko zna o čemu je reč...Mislim da su mu tablice bile BG.Nisam imao telefon pri sebi pa nisam uspeo da ga slikam.
I sada ono što me je najviše iznenadilo je što sam video da je na oglasima i Te du Slonova scania irizar century sa kojom sam se najviše vozio(barem što se tiče turističkih autobusa) i to jedno šest puta.Svaki put bih išao i vraćao se sa njom iz Grčke.Inače autobus je 2001.godište
3cce83cf4b87-800x600.jpg
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
sanos_a je napisao:Ne se isplati sredjivati ovaj autobus
Zašto misliš da se ne isplati? Ovde generalno jeste prenaduvana cena, obzirom da nije vožen ko zna od kada, i 4000 mu je mnogo, sa još desetak hiljada bi ga trebalo dovesti u neko dobro stanje, ako mu motor valja. Tolika je cena i sređenih vozila i u voznom stanju. E sad, nije da bi sa njim za Pariz mogao, ali za po Srbiji, top bi bio...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
PREMIJERA prevoznik : M&G Tours Lazarevac vozilo : Vanhool ex Ogi Tours Veternik Pored ovog odličnog busa firma poseduje još dva vozila Bovu Futuru i Volvo B 12 Mlada firma sa ozbiljnim ambicijama uskoro brendiranje svih vozila foto : G.L. gif upload
Firma se zove: D.O.O Star City Express Starčevo, u voznom parku imaju još Setru S215UL ex Mat Trade Zrenjanin, minimum 10 kombija i nekog starog Mercedesa.
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net