Hvala momci, iskreno jako mi znače ove vaše pohvale, jer sve vreme koje provedem na nekom mestu za par ovakvih fotografija znam da je vredelo. Ljudi im se obraduju, a ja se kao autor osećam i više nego ispunjeno, i time na najbolji način ostvarim cilj ovog (neko će reći suludog

) hobija. Često su to sati i sati uloženi u stvaranje fotografija i njihovo objavljivanje na forumu, ukupan broj na računaru im je odavno prešao više desetina hiljada, i zato ne zamerite što ponekad napravim malo veću pauzu između objava. Redovan sam student, trudim se da postignem sve obaveze na vreme, i u svemu tome hobi ponekad jednostavno mora malo da sačeka. Neretko, baš kao sada, kada su u pitanju neke interesantne i premijerne fotke iste objavim u sred ispitnog roka. Nije jednostavno, ali kad je tu dobra volja, sve može da se postigne.
Da ne dužim previše priču oko fotografisanja, imamo i temu posebno namenjenu tome. Meni je najbitnije da je taj prvobitni duh zbog koga smo se svi i okupili na forumu posle svih godina i dalje sačuvan, da ljudi rado učestvuju u komunikaciji, druženju i razvoju foruma. Za fotose ne brinite, biće ih još dosta intesentanih, to vam ovom prilikom obećavam.