Logo

Pogon "Novi Beograd" 4

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Pogon "Novi Beograd" 4

Postod Sloba » Uto Feb 14, 2017 8:08 pm

Zar je ovo toliko teško uraditi?!
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Sponzor

Postod Kesha » Čet Feb 16, 2017 6:56 pm

MILE

Da ne pišem više u neodgovarajućoj temi. Na 3027 je stradao menjač, a ne motor, dok je motor zamenjen samo na 3061 (bregasta). Ta priča o desetak stradalih motora je u krajnju ruku smešna, jer i pored svog maltretiranja D20 motori su iza sebe ostavili bar 600/700.000 kilometara pre otkazivanja, dok Solarisi nisu došli ni do 400.000 kilometara. DAF-a inače, bije glas kao proizvođača prilično pouzdane i trajne mehanike. Jeste da MX11 i MX13 tek treba da se dokažu, ali devetolitarski motori PR serije su se dokazali i pokazali nebrojeno puta do sad. Možda je bilo nekih slučajeva na Karaburmi, ali opet nema šanse da se radi o čak desetak autobusa iliti motora. Troškare po malo ulje, ali ništa van normalnog i očekivanog opsega. Solarisi imaju itekako krupnih kvarova (menjači, diferencijali, kompresori itd), ali motori definitivno nisu među njima.
Kesha
Član

Pridružio se: Pon Nov 30, 2015 9:07 pm

Postod branik » Čet Feb 16, 2017 8:11 pm

Zasto bi bila neodgovarajuca tema kad se prica o vozilima koja ima pogon cija je tema?
To sto si nabrojao kao izvore kvarova, svakako ne pravi DAF.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Sloba » Čet Feb 16, 2017 9:30 pm

Braniče, ova diskusija je započeta u sekciji o prevozu u Nišu.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod branik » Čet Feb 16, 2017 9:43 pm

Svakako imate vrlo cudne kriterijume sta je OT. Insistirate na suzavanju i gusite diskusiju.
branik
Profesionalni vozač

Postod Sloba » Čet Feb 16, 2017 10:01 pm

Tvoje rešenje je izgleda da imamo jednu temu na Forumu i kraj. Dve stotine kilometara daljine i priča o garažnim brojevima i pogonima tebi očigledno ne potpada u off topic. Sreća pa ne uređuješ Forum, nastao bi haos.

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Kesha » Čet Feb 16, 2017 10:05 pm

branik je napisao:Zasto bi bila neodgovarajuca tema kad se prica o vozilima koja ima pogon cija je tema?
To sto si nabrojao kao izvore kvarova, svakako ne pravi DAF.

Znam da DAF nema veze sa kompresorima, menjačima i sl :wink: Kvarove sam naveo kao uzrok eventualnog zadržavanja vozila u garaži neko vreme, a motori bar do sad nisu među tim uzrocima. Crkava ono što crkava i na svakom drugom autobusu, jer na kraju krajeva autobus i nije ništa drugo do jedna velika slagalica sastavljena od niza delova i komponenti različitih proizvođača.
Kesha
Član

Pridružio se: Pon Nov 30, 2015 9:07 pm

Postod branik » Čet Feb 16, 2017 10:17 pm

Sloba je napisao:Tvoje rešenje je izgleda da imamo jednu temu na Forumu i kraj. Dve stotine kilometara daljine i priča o garažnim brojevima i pogonima tebi očigledno ne potpada u off topic. Sreća pa ne uređuješ Forum, nastao bi haos.

Sreca!
Nekad u raspravi postoji i nesto sto se zove ilustracija. Koliko je tema otvorenih kao rezultat uklanjanja tih kobojagi OT i noko im vise nije pristuoio.
Pisacu o ovome u odgovarajucoj temi.
A sreca sto je i forum privatni pa svako moze dacode kad hoce. Samo, hocecli onda imati svrhu kao takav?
branik
Profesionalni vozač

Re: Pogon

Postod Daree » Čet Feb 16, 2017 10:35 pm

branik je napisao:.
A sreca sto je i forum privatni pa svako moze dacode kad hoce.

Mislim da se ne isplati ici sa foruma jer onda nece moci uzivati u dobrim slikama Stefana BGD-a.Taj lik slika fenomenalno.Izvinjavam se za OT
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Re: Pogon

Postod Nibus-ja » Pet Feb 17, 2017 10:04 am

branik je napisao:
Sloba je napisao:Tvoje rešenje je izgleda da imamo jednu temu na Forumu i kraj. Dve stotine kilometara daljine i priča o garažnim brojevima i pogonima tebi očigledno ne potpada u off topic. Sreća pa ne uređuješ Forum, nastao bi haos.

Sreca!
Nekad u raspravi postoji i nesto sto se zove ilustracija. Koliko je tema otvorenih kao rezultat uklanjanja tih kobojagi OT i noko im vise nije pristuoio.
A sreca sto je i forum privatni pa svako moze dacode kad hoce. Samo, hocecli onda imati svrhu kao takav?

Браник, апсолутно се слажем са тобом, критеријуми су овде под великим знаком питања, е сад то што је форум приватни им даје за право да одллучују ккако хоће и како им се свиђа, њихова је последња и мора се поштовати, тако да немој претерано да се осћеш угроженим мора овде на овом форуму тако да се буде уколико хоћеш све да пратиш и будеш у току :wink:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod branik » Pet Feb 17, 2017 12:04 pm

Moze da se prati i bez pisanja, dok bude imalo sta.
branik
Profesionalni vozač

Postod SGB » Pet Feb 17, 2017 1:36 pm

Ljudi, ja zaista ne razumem vašu potrebu da na 20 tema ponavljate jedne iste fraze. Ako vam se "sedi" na forumu, onda učestvujte, ako mislite da ste na bilo koji način diskriminisani, imate administraciju, ako ne želite da se obratite za pomoć administraciji, a i dalje smatrate da ste nečim oštećeni, onda lepo bojkotujte. Ne razumem potrebu da učestvujete mazohistički u nečemu što vam ne prija, ovo je virtuelni prostor, nije vam ni dnevna soba da u njoj morate da budete, ni radno mesto da ste primorani da boravite u njemu, ako ne valja, pa hajde lepi moji ili ga poboljšavajte, ili nađite bolje, nemojte samo sedeti, kukati i provocirati kao uvređene babe. Ako je kvalitet diskusije takav da neće imati ko da diskutuje, ne znam što vas to toliko sekira, samo vi idite gde ima da se diskutuje, a ako je nešto propalo, neka propada, putuj i ne okreći se, sine.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Pogon "Novi Beograd" 4

Postod becks89 » Pet Feb 17, 2017 5:38 pm

Nibus-ja je napisao:
branik je napisao:

Sreca!

Браник, апсолутно се слажем са тобом, критеријуми су овде под великим знаком питања, е сад то што је форум приватни им даје за право да одллучују ккако хоће и како им се свиђа, њихова је последња и мора се поштовати, тако да немој претерано да се осћеш угроженим мора овде на овом форуму тако да се буде уколико хоћеш све да пратиш и будеш у току :wink:

Jok ljudi ce ga placati, a pravila ce postavljati zapostavljeni i osteceni gradjani i ovi strucnjaci u pmsu, sa onim danima kad im nista ne odgovara, ako Vam se ne svidja cerajte dalje, nemojte trositi svoju inteligenciju i vreme na nas nebitne i neznalice, izvolte siriti svoje pravilne stavove na drugim mestima.
Ako vam se ipak svidja da ovde pisete, onda postujte sto se trazi od Vas.
Ako urednici mogu popiti opomene, ako i ja fasujem opomene i banove, sto bi vi bili postedjeni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Daree » Pet Feb 17, 2017 7:15 pm

GB1289
Image
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod Nikola_4217 » Pet Feb 17, 2017 11:28 pm

Zbog "specificnog" ugla se ne razaznaju garazni brojevi ali se vide tablice pa cete vi to vec prepoznati:

"Solaris"

Image

Image

"Ikarbus"

Image
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu