volvos je napisao:sasa-74 je napisao:Bobane a koliko nas treba da gura bus to nisi rekao
pa bar ti znas koliko treba njih treba da gura.dovoljno je samo pola tocka da mrdne da upali ako je sve u redu...jaoooooo Saleeee

Aleks_BGD je napisao:volvos je napisao:sasa-74 je napisao:Bobane a koliko nas treba da gura bus to nisi rekao
pa bar ti znas koliko treba njih treba da gura.dovoljno je samo pola tocka da mrdne da upali ako je sve u redu...jaoooooo Saleeee
Ja sam gledao pre jedno 2 godine na AS Knjazevac.Polazak za Beograd secam se da je bio neki TAM TimAS Zajecar,nije hteo nikako da upali.Sofer je pokusao sve fore,i na kraju je morao da zamoli putnike da izadju da poguraju kako bi upalio.Iskreno bilo mi je malo smesno ali sta je tu je.Sto bi sofer rekao,ako mislite da stignete do Beograda pomozite malo.....![]()
![]()
![]()

joza je napisao:Svaka cast . Jel se sme znati sta sve nosis od rezervnih delova u busu kad ides na put? To bi mi bio interesantan podatak i zbog mene jer ste Vi ipak iskusniji.Mozda neki savet? Hvala
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()

s215hdh je napisao:Ja sam od kvarova do sada imao uglavno sitnice, na busevima firmi gde sam radio, znaci tipa otkaci se gas, ode alternator, da mi zapalio blinker za svetla i zmigavce, ta cev sa turbine (na koju smo cekali 2,5 sata dok drug nije skinuo sa neke hadejke u Becu i doterao nam u Madjarsku)...
A sa kolegom jednom isli pa zakovao motor, zna Sale, tada sam ga zvao da vidim jel ima nekog da se pretovarimo...
Kad ti se tako nesto desi onda samo da se ubijes, zapalis ceo bus... i samog sebe sto si vozac
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju