Sloba je napisao:855 i 878 su ostali bez reklama
902 dobio reklamu Univerexport
I #904 je dobio istu Univerexport reklamu.
cone je napisao:Takva je politika firme. A, koliko znam, kod nas se po zakonu ne mogu stavljati reklame na prednji i zadnji deo vozila. Ne sećam se gde sam to pročitao...
cone je napisao:Takva je politika firme. A, koliko znam, kod nas se po zakonu ne mogu stavljati reklame na prednji i zadnji deo vozila. Ne sećam se gde sam to pročitao...

Stefan Bgd je napisao:cone je napisao:Takva je politika firme. A, koliko znam, kod nas se po zakonu ne mogu stavljati reklame na prednji i zadnji deo vozila. Ne sećam se gde sam to pročitao...
Mi i naši zakoni,umesto da donesu neke pametne,oni donose neke nebuloze...Kod nas zabranjeno,a u svim susednim i ostalim inostranim državama dozvoljeno...?!?Malo nelogično,ali šta je tu je...
milos265 je napisao:Ta odredba u zakonu je pametna i jako korisna po pitanju bezbednosti u saobracaju! Autobus je vozilo velikih gabarita i prevozi ljude i nije pokretni bilbord niti pokretni televizor! Reklama, u total designu recimo na zadnjoj strani vozila bi svojim oblikom i sarenilom mogla da smanji uocljivost svetlosne signalizacije ili da odvuce paznju vozaca koji ide iza, sto bi za posledicu moglo da ima njegovu kasnu reakciju u kriticnim situacijama.
MARKO 89 je napisao:milos265 je napisao:Ta odredba u zakonu je pametna i jako korisna po pitanju bezbednosti u saobracaju! Autobus je vozilo velikih gabarita i prevozi ljude i nije pokretni bilbord niti pokretni televizor! Reklama, u total designu recimo na zadnjoj strani vozila bi svojim oblikom i sarenilom mogla da smanji uocljivost svetlosne signalizacije ili da odvuce paznju vozaca koji ide iza, sto bi za posledicu moglo da ima njegovu kasnu reakciju u kriticnim situacijama.
Potpuno si u pravu,ali onaj primer iz KG-a koji sam objavio jasno pokazuje da se zakonske odredbe uopste ne postuju.
Pozadi se nalazi reklama i prekriva staklo skroz-naskroz pa se zbog toga svetlosna signalizacija tesko uocava

Povratak na Gradski prevoz u Novom Sadu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju