becks89 je napisao:Ako si duduk i ne razumeš šta je kadar, ekspozicija, šta treba da se vidi, šta treba da se istakne, može ko hoće da ti do sutra objašnjava. Ako se ne baviš profesionalno fotografijom, što niko ovde ne radi, fotografije mahom radiš po osećaju, nekim ranijim iskustvima, u profi fotografisanju postoje uređaji koji umesto fotografa prepoznaju parametre za date uslove fotografisanja. Džabe i aparat od 1000€, ako ne umeš da prepoznaš koji je najbolji kadar u datom momentu, ako nisi kreativan, već pucaš tek da bi pucao fotografije, ne može niko da ti objasni i to usadi.
Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
Djole Pevcanin je napisao:Deluje mi zumirano. Ja nikad ne koristim zoom.
Daree je napisao:Somi 303 sto mi je posebno drago sto je zavoleo da slika jer je ranije slabo kacio slike a video je da je potencijal da slika dobro.I stvarno slike su mu very nice
Lasta Obrenovac je napisao:Želim da učim od velikih, Šomi je jedan od njih.
Hoću da budem kao Šomi. Zora ne sviće dok joj Šomi ne kaže, mesec ne zalazi dok Šomi ne naredi.
Djole Pevcanin je napisao:Deluje mi zumirano. Ja nikad ne koristim zoom.
20160704_153210 by Somi303, on Flickr
Икарбус ИК103Ф #105 by Somi303, on Flickr
Solaris Urbino 18 by Somi303, on Flickr
Икарбус ИК218 by Somi303, on Flickrprofa_chb je napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju