Daree je napisao:Becks pa i tvoje slike su losije nego ranije Slike koje si kacio sad skoro su uglavnom slikane iz autobusa.Opet ne tvrdim da sam ni ja profesionalac ali preterujes sto se tice Laste Obrenovac.Koje je razlika izmedju slika koje slika Marko i Lasta Obrenovac?Razlika je ogromna pa Lasta Obrenovac ima odlicne slike dok su Markove cesto mutne slike.Te slike sto si slikao su ti of ranije tu si se ugledao na Danila ali sada nisam video neku tvoju takvu sliku.Ako bi smo cekali da Somi i stefan BGD slikaju pa ne bismo imali dugo slike na forumu zato treba pohvaliti ljude koji se trude da nesto urade lepo za ovaj forum.Ponosan sam sto ima puno forumasa koji slikaju ok Ja sam nekako vise i umoran od slikanja bas puno sam slikao pa nekada i napravim pauzu ali ima ljudi koji se bas trude i slike su im odlicne .Ja nisam protiv Somija.On mi je hvalio slike i meni je drago jer vidim da je krenuo sa slikanjem ali pored Somija imamo jos forumasa koji znaju da slikaju
Evo adekvatnog stručnjaka, još 22 godine da slikaš, apsolutno se nećeš milimetar odmaći od načina na koji slikaš.
Okačim sliku, jednom u 100 godina i to kad je nešto novo, što je zanimljivo ili kad sakupim vremena pa škljocnem nešto što je lepo namešteno.
Koja je poenta štancanja istih slika, istih vozila, na isti način? Da ne govorim o fotografijama stubova, drveća, ljudi i slično, jel vi slikate radi broja i da se kaže kako vi nešto kačite ili da bi to na nešto ličilo. Meni je draže da vidim jednu valjanu sliku u danu, nego 33 iste bez ikakvog smisla, sem samo da se škljocne nešto. Taj što ga pominješ, može još 300 godina da slika i uvek će mu biti mutne, jer razmišlja isto ko i ti, ja najbolje znam, tražiš savet, ali najbolje znaš. Šta će ti onda savet?
Navedi mi po čemu je ijedna moja slika po ugledu na druge, kao i svi učeći od drugih su na svoj način kreirali neki svoj stil, svojevremeno sam kačio i po tridesetak slika dnevno i šta sad, trebalo je zahvalnicu da očekujem, radio sam to koliko sam dobro mogao i iz ljubavi. Trenutno nemam vremena, nisam toliko dokon, da idem i peglam po gradu sve što se kreće, da bi okačio i očekivao hvalospeve.
Mogu da stavim telefon na stativ u bus, da peglam u serijama i napraviću 200 slika danas, na isti način i šta je tu super? Isti kadrovi, isto sve, monotono, i takve će ispasti bolje od 85% onoga što se ovde hvalisa i kači.
Imam bar 800 slika u telefonu, svega i svačega, ne kačim ih, već ih imam za sebe, ako baš nekad slučajno se kroz diskusiju provuče da imam da priložim.
A tebi lično svako dobro slika ko ti kaže kako su ti lepe slike, a to je začarani krug ti njemu, on tebi, a slike sve gore. Eto, ako je to poenta onda izeš forum i diskusije.
Eto ja kao amater, neću više Vama stručnima deliti savete, očigledno nema tu mnogo da naučite, sve znate i sve je jasno.
Ko je dovoljno inteligentan, mislim da je mogao da shvati i da razume ka čemu treba da teži.