Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Сале# » Ned Apr 02, 2017 2:12 pm

Наведи извор.
Image
Извор:Opusteno
Сале#
Član

Pridružio se: Ned Jan 22, 2017 7:56 pm

Sponzor

Postod becks89 » Ned Apr 02, 2017 2:40 pm

Image

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Сале# » Ned Apr 02, 2017 2:53 pm

Image
Сале#
Član

Postod icacar98 » Ned Apr 02, 2017 5:15 pm

Sale jel ti imaš papir da si čist, uz dužno poštovanje prema pravilima foruma , al ovo je već po ko zna koji put ispat od člana.
Правопис српског језика je napisao:инжињер или инжењер
Пише се и једно и друго.
У војном речнику уобичајено је инжињерија, инжињеријски, инжињерац, а у цивилству грађевински инжењер, машински инжењер, рударски инжењер, саобраћајни инжењер.
icacar98
Član

Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 11:53 pm

Postod Сале# » Ned Apr 02, 2017 6:22 pm

Кликни на ! и порука ће бити обрисана.
Даље немам шта да се расправљам...
Сале#
Član

Postod icacar98 » Ned Apr 02, 2017 6:56 pm

aj se presaberi sam sa sobom pre nego što napišeš sledeću poruku
Правопис српског језика je napisao:инжињер или инжењер
Пише се и једно и друго.
У војном речнику уобичајено је инжињерија, инжињеријски, инжињерац, а у цивилству грађевински инжењер, машински инжењер, рударски инжењер, саобраћајни инжењер.
icacar98
Član

Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 11:53 pm

Postod Daree » Ned Apr 02, 2017 8:31 pm

Сале# je napisao:Наведи извор.
Image
Извор:Opusteno

hahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod Fipi 494 » Ned Apr 02, 2017 11:34 pm

Ako ti je teško da stojiš u busu tako mlad ona idi taksijem. Nikad mi nije bilo teško da ustanem, znam kako je mom dedi kad uđe u bus. Pogotovo kad trudnica uđe ili majka sa detetom, nemam šta da gledam odma ustajem. Prvo i osnovno nisi kategorija koja plaća prevoz, prema tome budi zadovoljan nekad što si uopšte ušao u autobus.
Setra S 431DT :)
Korisnikov avatar
Fipi 494
Otpravnik

Pridružio se: Čet Jul 18, 2013 1:37 pm

Postod blokovi » Uto Apr 04, 2017 12:35 am

Svinjarije, i ostalo sto Tamnava pruza na 68 i 94 ne poznaje mere tolerancije, veceras barem njihova dva polaska na 94 su krenula ranije 5 minuta, 68 se magijom iz 70og stvorio za 2 minuta, aludiram na poslednji iz Bloka 70, koliko je to "normalno" ne znam, ali ovakvo bahacenje i maltretiranje u zivotu nisam video... Na papiru sam upisao dane sve, ukljucujuci i Mikijeve prijave, ovo mora da se podnese inspekciji i DJP... Odlaskom Autokodeksa, prevoz na 68, 71 i 94 je fantomskog tipa... C LC i Bamiron rade posao, ali ovi bizgovi NE...Zasto, i zbog koga rade to ne bi znao reci, ali jako jadno i befno takvo ponasanje.... Usput, ni na 73 nije bolje, lepo vreme, a Zemunci pokraj puta, pa se C LC i Bamiron iz Bloka menjali iz kruga u krug... Platiti kartu? Neko tu mora da je lud
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod becks89 » Uto Apr 04, 2017 5:54 am

Kako plaćate ti i dobar deo 'ljudi' k'o ti, tako Vas i voze ti Zemunci. Ne plaća čovek prevoz i ti pričaš o bezobrazluku i svinjarijama, počni sa promenama od sebe, pa traži od drugih da budu ispravni.

Poslato sa Huawei Honor 7 uz pomoć Tapatoka
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod blokovi » Uto Apr 04, 2017 9:26 am

Prevoz sam placao punih 5 godina, i za to vreme je kvalitet usluge koju GSP pruza sa pojedinim privatnicima je postao katastrofalan, da ne spominjem pozare, pa ostajanje bez poslednjih polazaka bez ikakvog razloga, da ne spominjem bahatosti i svinjarije dok je 69 postojao... Do posla mi treba 15 minuta, a cenjenom Zemunu od 13 vozila na liniji u istom krugu ispadne pola linije, i to normalno?
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Kesha » Uto Apr 04, 2017 10:07 am

Naravno da nije normalno, kao ni činjenica da se bez realnog razloga toliki broj ljudi svakodnevno švercuje, a očekuje ne znam kakvu uslugu, kao što je i Becks gore istakao. Ja razumem tvoj gnev vezan za javašluk privatnih prevoznika, jer i sam imam popriličnih problema na svom potezu, uglavnom sa Lastom, ali gledam da se toliko time ne opterećujem. Pišem šta mogu, tamo gde treba. Što se tiče GSP-a, već više puta sam istakao da je ta firma pogrešna adresa za žalbe na kvalitet usluge. Ne sporim da itekako ima propusta u GSP-u, ali pored ograničenih sredstava koja obezbeđuje Grad, čuda se ipak ne mogu očekivati. Vozni park odavno vapi za ozbiljnom obnovom, a i ovo što nabave na kašičicu, očekuju da GSP održava uz pomoć štapa i kanapa. Taj isti Grad se večito pravda slabom naplatom, odnosno time pravda stanje u GSP-u, a taj isti GSP ni na koji način ne može da utiče na ostvarivanje prihoda od prodaje karata. Bez novca, delova i vozila, jako je teško raditi, a uz to postoje još i dodatni problemi o kojima lično, ipak ne smem pisati. Najlakše je pljuvati, a pritom ne pogledati i sebe samog. Krenite da plaćate prevoz, pa da vidimo da li će se nešto promeniti, a onda imate i puno pravo da se žalite.
Kesha
Član

Pridružio se: Pon Nov 30, 2015 9:07 pm

Postod SGB » Uto Apr 04, 2017 2:17 pm

Ово ми је победник месеца: не плаћа превоз, а заузима места резервисана за посебне категорије путника, и још звони о томе на сва звона. На коме нам остаје будућност, угасили смо га.

Хајде ви бунтовници против система лепо идите пешке или сопственим превозом, па покажите тај бунт у стилу старих бунџија, трпећи на својој грбачи одлуку да бојкотујете нешто што не ваља, а не да фолирате неке Че Геваре, а гледате да се прошверцујете тамо где вам се може. Ако вам ЈГП не ваља, будите принципијелни, не може истовремено и бунт и да дупету буде удобно. Колико овде има лицемера дволичних, кукају како им фали систем, а исти узурпирају тамо где то може да прође. Посебно су ми до јаја приче у стилу "хоћемо Кафове, хоћемо Соларисе" а онда се избрбљају да "из принципа не плаћају" и то све кукајући како су им линије недовољно покривене поласцима. Све сам космополита и љубитељ Београда, најкривљи за све су му "дошљаци који су упропастили град", а чим проговори идентификује се као најобичнији малограђански дволични лицемер. Бар ћутите и радите док вам пролази, немојте се хвалити срамотом на сва уста.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod Nikola_4217 » Uto Apr 04, 2017 3:53 pm

U prevodu umri deda ostavi mi sediste za trudnice ...rezervisano za stara lica,trudnice i pevce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image Image Image ImageImage
Korisnikov avatar
Nikola_4217
Član

Pridružio se: Sre Jul 06, 2011 8:11 pm

Postod Djole Pevcanin » Uto Apr 04, 2017 4:38 pm

Koliko puta treba da ponavljam da niko to ne poštuje?
Zabaranjena je upotreba mojih fotografija u bilo koje svrhe bez moje saglasnosti.
Image
Korisnikov avatar
Djole Pevcanin
Član

Pridružio se: Sre Okt 26, 2016 8:51 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije