Verovatno čekaju plastiku, to je to.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Nibus-ja je napisao:да је линијски саобраћај у питању у реду, или ако му се у току туре десило пошто је слободна вожња у питању, значи да је од напуштања гараже остао без ретровизора опет у реду, фудекс је фирма са мало јачим реномеом, са толиким бројем новијих сетри и тако јаким возним парком не би смело да се дозволи овако да немају ретровизоре у резерви и да га овако пусте од почетка на вожњу, макар и неки заменски да су ставили са новијег модела док не стигне оригинални опет да им се прогледа кроз прсте али ово стварно јефтино изгледа
Aleks_BGD je napisao:Nibus-ja je napisao:да је линијски саобраћај у питању у реду, или ако му се у току туре десило пошто је слободна вожња у питању, значи да је од напуштања гараже остао без ретровизора опет у реду, фудекс је фирма са мало јачим реномеом, са толиким бројем новијих сетри и тако јаким возним парком не би смело да се дозволи овако да немају ретровизоре у резерви и да га овако пусте од почетка на вожњу, макар и неки заменски да су ставили са новијег модела док не стигне оригинални опет да им се прогледа кроз прсте али ово стварно јефтино изгледа
A ebiga sa nibusa nista ne pase,pa mi stavili ovaj.
Nibus-ja je napisao:стварно ебига ал нибус никад ретровизоре није правио ја се извињавам, чак и да сте тај ретровизор са нибуса ставили би мање болело него ови праисторијски са оног енглеза

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju