Slika jedne odlicne Setre sa full opremom I sigurnosnim sistemima, tako da bolje ne zalazimo u finansiki deo Setra 515 HD Prevoznik : Lubos Kaiser Ceska .
Jos vise cak 420000 , mislim odlicno je imate te sisteme i svakako ART je odlican ali ovi ostali sistemi bas povecaju dosta cenu : Da se doda jos 20000-30000 moze se uzeti solidno opremljena pa makar i osnovni model Setra 431 DT Euro 6
Da ima ali ima ART,Stop and go i pracenje belih linija i jos nekoliko sistema tako barem on kaze ako laze ne znam sto bi onda se izvinjavam . Svi ti sistemi nisu bas jeftini tako da je moguce da dostigne toliku cenu ali da kosta skoro kao 431 DT bilo je i meni sumnjivo zato nisam hteo odma ni da napisem
Da jeste a ART je sistem koji drzi sam rastojanje i koji koci umesto tebe . Jeste ostalo je standardno . A naveo mi je sta jos ima od opreme ali sigurno si upravu da je preterao malo sa cenom .
Evo dve slike jos od zime , evo vidite kako izgleda oko Aerodroma i da nisu samo nasi putari nemarni Setra 516 HDH Setra 517 HD Prevoznik : Rofan Reisen .
Sloba je napisao:Kakva dodatna oprema? Pa ovo ima manuelni menjač.
To je izbor kupca,M ili AT.E sad i bolje sto je Manuelna jer su AT Setre imale problem sa menjacima,retarderom itd a ti kvarovi su papreno skupi delovi pogotovo.Sto je najgore u celoj toj prici ti jos uvek nigde nemas polovnu Setru 500 kao npr 400 ili 300 znaci samo novi delovi pa ti vidi.