negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
s215hdh je napisao:Ne moze realno biti 417 HDH, na osnovu cega to mozes reci? 417 HDH je obicna kanta, koja je losa zbog silne elektronike, kvarljiva, skupa za odrzavanje i ni desetinu nece podneti onog sto serija 200... ti mozes kao ljubitelj autobusa reci da je ona tebi najbolja, al kao vozac i gazda firmeto nikada ne bi rekao. Ja nisam gazda, vec samo vozac, ali nikada ne bih birao da vozim seriju 400... nikada... samo 200 i 300, to su autobusi, ovo nikako...
s215hdh je napisao:u pravu si da se ne mogu porediti po udobnosti, 217 HDH je mnogo puta udobniji od 417 HDH... koje imas 96. godiste, ili 317 HDH recimo koju mozes naci 6-7 godina staru koji su BOLJI autobusi od 417... ne mozes reci da je najbolji autobus, mozes reci da se tebi vise dopada, ali ti sedi provozaj jedan i drugi pa onda ponovo napisi par reci ovamo
s215hdh je napisao:Pa ne samo to... to je konfiguracija,... ali ima i drugih stvari... vesanje, ogibljenje, samo cvrstina autobusa, a u tome 417 ne moze da pridje 217 i 317 jer je spram njih konzerva.. tandrce samo tako.. a sto daju pare... hm... pa daju ih jer nisu bas cisti i jer teze da voze nova vozila... ali veruj mi sa kim god da sam pricao da je uzeo... pokajao se a i ja sam je vozio i nisam uopste zadovoljan
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju