Zet109 je napisao:Zna li netko kako se ovo koristi? Jer to sad imamo u novim Crosswayima i Urbanwayima?
MAN u ❤️
Klikneš 1(number 1),zatim klikneš 5 (number 5),onda klikneš OK, zatim klikneš 5(number 5), onda ukucavaš broj ili šifru linije koja ti treba(primer za N.S.- 902 je Slobodna vožnja), na kraju klikneš OK i gotovo. To je procedura za JGSP N.S.
Profa zna, i ja znam... Ali ovo je sveopsta tema o instrument tablama. Forum se prati sirom Balkana i profa hoce da ti ukaze na to da ako ti ja i on znamo o cemu je rec da ne znaju ostali clanovi iz npr BIH ili HR.. Zato molim te, sledeci put stavi prevoznika. Pozz
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom
Unutar putničkog salona? Trebalo bi da se pritisne i drži dugme (6) dok ne krene da trepće ali ne znam šta posle. Verovatno da se okreće (2) pa nekako da se potvrdi.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.
"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa