Logo

Gradski prevoz-Užice

Slike i rasprave o gradskom prevozu u gradovima u Srbiji i regionu.

Re: Gradski prevoz-Užice

Postod Kontrolor » Sub Avg 26, 2017 12:40 pm

Pojedini policajci naprave haos na raskrsnici... Evidentna je manja gužva kada je pravi policajac reguliše... Što se radova tiče, imali su problem oko uklanjanja bilborda. Agencija čiji je bilbord odugovlačila je uklanjanje što je dovelo do zastoja u izvođenje radova na par dana... Inače sve ide svojim tokom... Prevoz ide glavnom kao što je pisano, kašnjenja se javljaju u špicu po 5-6 minuta... Sve u granicama normale...
Ako si prema nekome los, nista bolje od njega nemoj da ocekujes u odnosu sa tobom.
Korisnikov avatar
Kontrolor
Kontrolor gradskog prevoza

Pridružio se: Uto Dec 15, 2015 10:30 pm

Sponzor

Postod branik » Sub Avg 26, 2017 5:09 pm

Daleko je od normale ako se Opstina - Muzej prelazi za skoro 5', za vise od toga od Prve osnovne do garaze, a za 20' magistralom od Ade do z. stanice.
A bilbotd nije bio obican, zato se toliko opirao. Za hrast od 500 godina se lako nasao drvoseca, ali ovog niko nije smeo da rusi.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod Kontrolor » Ned Avg 27, 2017 1:05 am

Pa grad svoje lako resi, ali kada nesto nije gradsko moras dobro da razmislis da neko posle ne bi tuzio i naplatio pola kruznog toka na sudu. Nije ovo komunizam. A guzve sam rekao zbog cega se nakote. 90% toga sto si rekao je zbog NERADA POLICIJE. Ljudi prelaze gde god kuda god, kad god... niko nikome nista ne govori. Uklonjeni pesacki prelazi ljudi najnormalnije prelaze, policajac stoji... neki dan vidim policajca kako se dere na coveka sto mu nije stao na nepostojecem pesackom... Dakle, da policija radi svoj posao, bilo bi to bar 80% bolje od trenutnog.
Ako si prema nekome los, nista bolje od njega nemoj da ocekujes u odnosu sa tobom.
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Kontrolor » Ned Avg 27, 2017 1:11 am

Ali evo da najavim nesto, da ne bude da samo odgovaram u ime firme ovde... Privodim kraju implementaciju Gradsog prevoza Uzice u sistem PlanPlus.rs

Tako ce Uzice postati jedan od 4 grada u Srbiji koji je u tom veoma korisnom i dobro odradjenom sistemu... Veliki korak napred jer je u daljem planu sama mreza linija na sajtu Gradskog prevoza u Uzicu. Sve ovo nikada do sada nije bilo na ovom nivou u nasem gradu.

Takodje pocelo je zanavljanje znakova za stajalista po prigradskim linijama, ko je bio zna da vise od pola stajalista nema adekvatan znak da se tu nalazi... Isto tako uskoro, ako Bog da, ce se i popuniti one table po stajalistima sa redovima voznje... Gleda se kako staviti da se sto teze skine jer su ono skinuli odmah(postavljao sam ovde slike)...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Sloba » Ned Avg 27, 2017 9:43 am

Samo napred! :)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod branik » Sre Sep 06, 2017 3:55 pm

Nova zvezda na nebu prevoza . Citaro jedne pozeske firme na liniji UE - Pz. Posto se grebe o gradska stajalista, spada ovde. Inace, dok se okretao kod pumpe,nаpravio je poprilicnu guzvu.

Image
branik
Profesionalni vozač

Postod branik » Sre Sep 06, 2017 3:58 pm

Ostar bus, ostar vozac: 281 uz Sarica osoje sa dobrih 60 km/h, na liniji 10 u 13 45.Image
branik
Profesionalni vozač

Postod Miki » Pet Sep 08, 2017 3:24 pm

Užičke linije se mogu pogledati na PlanuPlusu. Bravo Kontroloru! :D
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Postod branik » Pet Sep 08, 2017 4:07 pm

Pogledacu. Dotle, citaro firme Dab iz Pozege ceka vreme na stajalistu kod pijaca, uprkos zabrani za autobuse van gradskog prevoza.
Vidim i da autobusi Autoprevoza uredno idu Glavnom, a ne magistralom.

ImageImageImage
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Čet Sep 14, 2017 4:07 pm

Miki je napisao:Užičke linije se mogu pogledati na PlanuPlusu. Bravo Kontroloru! :D

Upravo usao da se pohvalim...

https://www.planplus.rs/#!gradski-prevoz i izaberite Uzice. Sest meseci jurcanja za papirima i podatcima... Crtanja i obelezavanja... Uspeo sam! Fali mi linija 15, bice narednih dana... Takodje sam u fazi pregledanja detalja oko pozicije stajalista i slicnih sitnica...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Sloba » Čet Sep 14, 2017 4:28 pm

Ovo bi bilo dobro da implementirate i na Google Maps. Ako se ne varam, niko u Srbiji to još nije uradio, a ima u Sarajevu i Zagrebu. :)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Kontrolor » Čet Sep 14, 2017 5:51 pm

aaa pokusavam da dodjem do toga... Hteo ja rucno da unosim ali iskljucio google opciju pre 2 godine... Ne odustajem ja :D
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Sloba » Čet Sep 14, 2017 5:57 pm

Da, sad se to valjda zove Google Transit ili tako nešto, i traže da ih kontaktiraju direkcije za javni prevoz odnosno sami prevoznici. Samo napred! ;)

Korisnikov avatar
Sloba
Član

Postod Kontrolor » Čet Sep 14, 2017 8:18 pm

Sloba je napisao:Da, sad se to valjda zove Google Transit ili tako nešto, i traže da ih kontaktiraju direkcije za javni prevoz odnosno sami prevoznici. Samo napred! ;)

Hvala Slobo, kontaktirao sam Transit... Popunio sam formular i naveo sve pa cekam odgovor... Lako mi je jer u svakom momentu mogu pecatiran dokument da im dam :)
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod MILE » Čet Sep 14, 2017 11:04 pm

Sloba je napisao:Ovo bi bilo dobro da implementirate i na Google Maps. Ako se ne varam, niko u Srbiji to još nije uradio, a ima u Sarajevu i Zagrebu. :)
Ima Beograd, unete su lokacije stajališta i njohovi nazivi ali fale linije.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u regionu