Koliko je meni poznato, pomenuti dvocilindraš od nepunih 900 kubika, za naše tržište se nudi isključivo sa pogonom na metan (CNG), tj. ne može se poručiti samo sa pogonom na benzin. Inače, čist benzinac se u inostranstvu nudi u varijanti sa 105ks, a sa kombinovanim pogonom na metan, raspolaže sa "samo" 80ks, odnosno 85ks, kad za pogon koristi benzin, ako se ne varam.
Evo nekoliko zanimljivih fotografija koje sam nacininio letos na Trgu Sloboda u Novom Sadu. Rec je o vozilu Fiat Ducato iz PU BGD koji je koriscen za prevoz specijalne jedinice S.F.I.C. iz drzave Caledonia.
301.jpg
302.jpg
305.jpg
306.jpg
307.jpg
Radi se zapravo o snimanju filma i sve sto vidite na fotografijama je ustvari filmska scena, specijalci ispred vozila su glumci, a vozilo je imalo zalepljene izmisljene oznake samo sa desne strane i izmisljene tablice. Fotografije sam nacinio u pauzi snimanja, a zaboravio sam naziv filma. Valjda vas nisam udavio!
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.
Fotografija je ocajnog kvaliteta,jer sam kasno uocio vozilo. Dacia Sandero PU Kikinda
DSC_0585.jpg
Juce oko podne kada sam prolazio auto putem kroz BGD u Autokomercu ( ul.Oblakovska ) uocio sam izvesnu kolicinu VW Golf 7 za policiju, uvece prilikom povratka nije ih bilo, a imao sam dobru volju da ih uslikam!
Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.