Logo

Gradski prevoz-Užice

Slike i rasprave o gradskom prevozu u gradovima u Srbiji i regionu.

Re: Gradski prevoz-Užice

Postod branik » Sre Sep 27, 2017 9:21 am

Ako mislis na ovaj novi na magistrali, umesto semafora, postavljen je kao pokusaj ublazavanja guzvi na ulazu u grad sa Zlatibora, ali i guzvi u celom gradu. A da je improvizan, improvizovan je do bola. Morao je da bude srusen ivicnjak na kraju mosta koji je letos renoviran kako bi sleperi mogli da skrecu. Sad se sa losim vremenom guzve naglo povecavaju i prenose u svim pravcima do periferije. Policija se definitivno pokazala kao nezainteresovana, ali i nedorasla da ubrza protok.
Kontrolor, cini mi se da ima jedan crveni konekto sa pravom klimom kog vidjam u posleenje vreme. 307 ili 308.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Sponzor

Postod branik » Čet Sep 28, 2017 9:56 am

Jutros videh da je kruzni tok namаgistrali bolje postavljen i uredje., ali uopste ne razumem kako ce sad duzi kamion ili sleper da iz pravca Pozege skrenu u grad
branik
Profesionalni vozač

Postod gospodin dzo » Čet Sep 28, 2017 7:17 pm

Kao sto su taj dan,prave krug oko kruznog pa onda motaju...
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod branik » Čet Sep 28, 2017 9:09 pm

Strucnjaci! Tako kruze i vicevi po gradu - tri kruga pa mozes u grad!
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Uto Okt 03, 2017 1:29 am

Branik brate, daj da sednemo da popijemo pice... Zaista imam zelju da cujem sta sve imas da kazes, sam se sa sobom dopisujes... Izvini sto ti nisam mogao biti tu... :) Inace, pokusavam sa Google-om da nadjem zajeednicki jezik i postanem Transit partner kako bih mogao da na google mape ubacim Gradski prevoz Uzice...
Ako si prema nekome los, nista bolje od njega nemoj da ocekujes u odnosu sa tobom.
Korisnikov avatar
Kontrolor
Kontrolor gradskog prevoza

Pridružio se: Uto Dec 15, 2015 10:30 pm

Postod branik » Uto Okt 03, 2017 7:37 am

Nastavi da radis to sa prevozom, dobro ti ide.
A susret bi bio dzabe: ne bismo se razumeli. Ti bi branio one koje bih ja da kritikujem zbog stanja u gradu.
A inace, volim da pisem, sto si primetio.. Ponekad ce to neko i procita, nadam se.
branik
Profesionalni vozač

Postod Sloba » Uto Okt 03, 2017 8:21 am

Kontrolor je napisao:Inace, pokusavam sa Google-om da nadjem zajeednicki jezik i postanem Transit partner kako bih mogao da na google mape ubacim Gradski prevoz Uzice...

Veliki lajk! :)
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod branik » Čet Okt 05, 2017 3:49 pm

Kao da nam je malo krkljanca i guzve! Posto je sad raskopana i prosle godine renovirana Ulica M. M. Magazinovic, ovaj mucenik kruzi po gradu u povratku sa Jelove gore da dodje do redovne trase na kojoj do AS svako nema stajaliste. Zar nije bilo logicnije da je produzio pravo niz Petra Celovica do Glavne? Kad u sred podneva moze njome kamion sa prikolicom i bajinobastanskim djubretom, zasto ne bi mogao i autobus sa ljudima sa Jelove gore i Buara?
Mozda se ja dopisujem sam sa sobom, ali ni ovo po gradu nema veze sa pamecu.
ImageImage
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Pet Okt 06, 2017 9:14 pm

Sloba je napisao:
Kontrolor je napisao:Inace, pokusavam sa Google-om da nadjem zajeednicki jezik i postanem Transit partner kako bih mogao da na google mape ubacim Gradski prevoz Uzice...

Veliki lajk! :)

KOMPLIKOVANI SU MNOGO! Al ne odustajem.
Ako si prema nekome los, nista bolje od njega nemoj da ocekujes u odnosu sa tobom.
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Kontrolor » Pet Okt 06, 2017 9:40 pm

branik je napisao:Nastavi da radis to sa prevozom, dobro ti ide.
A susret bi bio dzabe: ne bismo se razumeli. Ti bi branio one koje bih ja da kritikujem zbog stanja u gradu.
A inace, volim da pisem, sto si primetio.. Ponekad ce to neko i procita, nadam se.

Ne mislim da bi bio dzabe.. Nije to jedina tema... Al' dobro, kako zelis.
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Kontrolor » Čet Okt 12, 2017 7:59 pm

Povecana cena po kilometru prevozniku za 10%...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod branik » Čet Okt 12, 2017 10:51 pm

Otkud to? Evro pao, gorivo relativno stabilno... Kompenzacija za sate provedene u kolapsima po gradu? Znaci, uskoro poskupljuje prevoz! Standardna prica: Tender dobijemo, pa onda aneksom dodjemo do cene. Tako isparise i klimatizovana vozila. Srecom, resismo se onih raskoimatizovanih IK koji su formalno ispunjavali uslove godista..
branik
Profesionalni vozač

Postod branik » Čet Okt 12, 2017 11:22 pm

Kontrolor je napisao:U ugovoru jasno stoji da moraju imati i grejanje i klimu. Sta ce raditi, kako ce je roditi, nije na meni da mislim. Do leta imaju jos pola godine pa neka gledaju sta ce... Sto se tice raspodele, ok je to sve... Za novac koji im se placa oni su vise nego odlicni.

Decembar 2015. Kako tada, gako i ostade. Kkima nema.
branik
Profesionalni vozač

Postod Kontrolor » Pon Okt 16, 2017 9:54 pm

Ono jes... No, kada sam pitao za klimu receno je i pokazano mi da su obavezni da imaju sistem za ventilaciju... Sto bi, jel'te, bilo svasta samo klima najmanje...
Korisnikov avatar
Kontrolor

Postod Kontrolor » Pon Okt 16, 2017 9:55 pm

Sto se aneksa tice dodato im je jer su vec dugo vremena kukumakali kako nemaju racunicu bla bla... Da je bolje nego sto je bilo, mnogo je bolje, da je savrseno nije... Videcemo sta ce biti dalje.
Korisnikov avatar
Kontrolor

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u regionu