negas je napisao:Nikad nisam razumeo kako funkcioniše Touring. Još pišete da plate nisu primili od decembra. To u Nemačkoj nema šanse da se desi, sigurno bi imali neke posledice, možda i zatvorili frimu. Nije to SrbAdija, barem bi tako trebalo!
Jel taj Jankovic kupi novi bus i onda sa njima potpiše Ugovor da vozi na njhiovim relacijama i dobija nekakav procenat ili kako već?
Danas je u KG stigao Neoplan MNP 6219 reg.broj i ide za Hamburg. Ali nigde ne nađoh da vidim kada se vraća, a svake subote dođe u KG. Da to nije Hamburg - BGD - KG (produžili do KG)...
negas je napisao:OK, dakle ko Lasta što "radi" za Panonija bus, a Panonija za Turing, tako i Jankovic direkt za Turing. E sad, ja kupim bus, ko mi otvara liniju, oni, ili sam otvorim pa im se priključim, oni mi brendiraju bus. Verovatno su dozvole sve njihove i ta birokratija. Ne znam isto da li Turing ima neki svoju bus. Čitam na Jankovicevoj temi, imaju!?
Evo u KG stalno dolaze, sada u sredu bio Turizmo eurolines/turing, verovatno Jankovicev, ali nigde ne mogu naći kada u sredu tj subotu pristižu i kreću sutra dan za nemačku, nigde obavestenja nista. Ima li tel taj Jankovic?
A kad se samo setim ASKG za Frankfurt i Minster sa Turingom, Smitovi i Bove.
Povratak na Prevoznici iz ostalih zemalja
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 20 gostiju